Meni bi to isto koristilo, ali ne znam kako radi taj Digitus, ja sam probao sa nekim kinezom(intex valjda), i radi jako lose, scroll baguje, mis baguje, ne vredi, nije upotrebljivo. A kostalo je 250din., ako treba da kupim 5kom. razlicitih tih konvertera, radije necu ni da koristim.
Ako zna neko koji je proveren konverter, neka napise. Kod nas su bagoviti Kinezi, ako ima neki normalan, on ce raditi svoj posao.
I radi mi bez greske pod OSx-om sa PS/2 bar kod citacem. Kosta nesto 200-300 kinti. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Sad sam skontao da ovo sta ja imam nije intex, intex ima providno crni USB, ovo je skroz beli sa elektronikom u sredini(za izbegavanje), ako kazete da intex radi, onda moze da prodje.
:: :: ja ga imam neko vreme (dobio od dextera) i radi ok intex je u pitanj :: ::
Luja ima isti model kao i ja nikad greske na X masina.
Intex zaobilaziti ni to malo govno ne radi kako treba, uvek baguje pa ka moras cupati. Nista sem Digitusa. Ne znam ko ih ima, mozda Logo
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.