Dobih ovo kućište, ogoljeno, samo sa gornjima i pozadinskim ventom, kao i sa pleksijem za stranice. Nema kaveza za hdd, nema oriđi stranica i fali jedna prednja maskica.
Dobro, za kavez imam ideju kako i šta, ovu prazninu od prednje maskice će popuniti cd-rom, ali kako i šta sa stranicama? Prethodni vlasnik je imao na umu neko modovanje ali ga je batalio. Pleksi je isečen tako da popunjava celu stranicu kućišta, no nema držača, niti bilo čega drugoga. Mislio sam da nabavim stranice od nekog drugog kućišta, ali ni jedno iz ostalih serija ne odgovara dimenzijama ovog kućišta.
Razmišljao sam i o kupovini lima, pa da tako nekako namestim. Drugi mi kažu da će to malo više koštati, te da se to ne isplati jer je jeftinije uzeti onda novo kućište.
Ima li ideja kako srediti te stranice da ispadne jeftnijie? Spretan sam sa alatom, no zapeo sam oko tih stranica...
Kućište mi odgovara savršeno. Provetreno, mogućnost nadogradnje...
Stranice ti ne mozes napraviti, to pravi CNC masina, prethodno isprojektovano, itd., smaracina je i glupo je da se radi samo zbog toga, ne verujem pak da ce puno da kosta jer je jednostavno, dva lima koja se seku po meri i savijaju radi ojacanja, posle sam iseces proreze za plex, ofarbas i to je to. Kostace te opet nesto jeftinije nego kada bi kupovao novo kuciste.
Najbolja varijanta je da pokusas da porucis stranice od Cooler Master-a, sto verujem da je moguce, ali opet, kostace neisplativo za to kuciste.
:: :: Dobih ovo kućište, ogoljeno, samo sa gornjima i pozadinskim ventom, kao i sa pleksijem za stranice. Nema kaveza za hdd, nema oriđi stranica i fali jedna prednja maskica :: :: Dobro, za kavez imam ideju kako i šta, ovu prazninu od prednje maskice će popuniti cd-rom, ali kako i šta sa stranicama? Prethodni vlasnik je imao na umu neko modovanje ali ga je batalio. Pleksi je isečen tako da popunjava celu stranicu kućišta, no nema držača, niti bilo čega drugoga. Mislio sam da nabavim stranice od nekog drugog kućišta, ali ni jedno iz ostalih serija ne odgovara dimenzijama ovog kućišta :: :: Razmišljao sam i o kupovini lima, pa da tako nekako namestim. Drugi mi kažu da će to malo više koštati, te da se to ne isplati jer je jeftinije uzeti onda novo kućište :: :: Ima li ideja kako srediti te stranice da ispadne jeftnijie? Spretan sam sa alatom, no zapeo sam oko tih stranica.. :: :: Kućište mi odgovara savršeno. Provetreno, mogućnost nadogradnje.. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.