Drugar je uzeo Logitech G19s tastaturu da bi mu ugodjaj igranja bio potpun :) , ali kako ne zna engleski sva uputstva su mu beskorisna... Zamolio me je da dodjem do njega i da par sati odvojim kako bih procitao i odgledao sva ta uputsva i isprogramirao te makroe za tonu igara koje ima...
Da li slucajno neko ima ovu tastaturu, ili je imao kontakta sa njom i programiranjem tih makroa, kako bi mi dao neke savete i uputstva da skratim sto je vise moguce to vreme `obuke` na netu za programiranje tastature...
Nadam se da ce ta tastatura, za pare koje je placena, da me masira sve vreme dok budem radio i da mi skuva kaficu cim sednem... :)
Hvala!
Pozz
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mavericks 10.9.3
To ti je vrlo prosto, instaliras software i videces vec i sam kako to ide, nema frke nikakve:)
:: Drugar je uzeo Logitech G19s tastaturu da bi mu ugodjaj igranja bio potpun :) , ali kako ne zna engleski sva uputstva su mu beskorisna... Zamolio me je da dodjem do njega i da par sati odvojim kako bih procitao i odgledao sva ta uputsva i isprogramirao te makroe za tonu igara koje ima.. :: :: Da li slucajno neko ima ovu tastaturu, ili je imao kontakta sa njom i programiranjem tih makroa, kako bi mi dao neke savete i uputstva da skratim sto je vise moguce to vreme `obuke` na netu za programiranje tastature.. :: :: Nadam se da ce ta tastatura, za pare koje je placena, da me masira sve vreme dok budem radio i da mi skuva kaficu cim sednem... : :: :: Hvala :: :: Poz :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Mavericks 10.9. ::
Ajde da dodam i ja nesto sto nema mnogo veze sa temom :) Nemoj da se zezne da prospe nesto na nju, nemaju rezervni deo i moze samo da je baci... Znaci jedenje, pijenje u kuhinji, a u sobici samo igranje :(
Udjes u gaming software , izaberes dole G ikonicu , desni klik misa na jedan od G tastera, tu izaberes edit command pa levo text blok, otkucas pcberza pa taster TAB pa kao nekakvu sifru i enter... klik na OK Pritiskom na podesen G taster dobices unet text pcberza {TAB} sifra... masiranje i kaficu slobodn zaboravi .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.