Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech G19s
STRANA 1 OD 1
mkukic Logitech G19s 16.07.2014. 00:20 T58144

status: user
broj poruka: 2591
Drugar je uzeo Logitech G19s tastaturu da bi mu ugodjaj igranja bio potpun :) , ali kako ne zna engleski sva uputstva su mu beskorisna... Zamolio me je da dodjem do njega i da par sati odvojim kako bih procitao i odgledao sva ta uputsva i isprogramirao te makroe za tonu igara koje ima...

Da li slucajno neko ima ovu tastaturu, ili je imao kontakta sa njom i programiranjem tih makroa, kako bi mi dao neke savete i uputstva da skratim sto je vise moguce to vreme `obuke` na netu za programiranje tastature...

Nadam se da ce ta tastatura, za pare koje je placena, da me masira sve vreme dok budem radio i da mi skuva kaficu cim sednem... :)

Hvala!

Pozz

iMac 27` (late 2012)
3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor
8GB of 1600MHz DDR3 memory
NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory
1TB Fusion Drive
Mac OS X Mavericks 10.9.3
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Logitech G19s 16.07.2014. 09:22 #557644

broj poruka: 18996
To ti je vrlo prosto, instaliras software i videces vec i sam kako to ide, nema frke nikakve:)

:: Drugar je uzeo Logitech G19s tastaturu da bi mu ugodjaj igranja bio potpun :) , ali kako ne zna engleski sva uputstva su mu beskorisna... Zamolio me je da dodjem do njega i da par sati odvojim kako bih procitao i odgledao sva ta uputsva i isprogramirao te makroe za tonu igara koje ima..
::
:: Da li slucajno neko ima ovu tastaturu, ili je imao kontakta sa njom i programiranjem tih makroa, kako bi mi dao neke savete i uputstva da skratim sto je vise moguce to vreme `obuke` na netu za programiranje tastature..
:: Nadam se da ce ta tastatura, za pare koje je placena, da me masira sve vreme dok budem radio i da mi skuva kaficu cim sednem... :
:: Hvala
:: Poz
:: *******************************
:: iMac 27` (late 2012
:: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo
:: 8GB of 1600MHz DDR3 memor
:: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor
:: 1TB Fusion Driv
:: Mac OS X Mavericks 10.9.
Daum ... 16.07.2014. 10:05 #557646

broj poruka: 12794
Tastatura je prosek, a košta boga oca...

Bobi4ever Imas recenziju doticne tastature na pcaxe.com 16.07.2014. 10:21 #557647

broj poruka: 4875

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

ramzesIII re.. 16.07.2014. 12:30 #557652

broj poruka: 1017
Ajde da dodam i ja nesto sto nema mnogo veze sa temom :)
Nemoj da se zezne da prospe nesto na nju, nemaju rezervni deo i moze samo da je baci...
Znaci jedenje, pijenje u kuhinji, a u sobici samo igranje :(

gilopile .... 16.07.2014. 12:45 #557654

broj poruka: 9459
Auuu, ova kosta Boga oca...Masu kineza sam polomio kad se iznerviram, a sa ovom bi debelo razmislio. Ma bolje ruke da si skrsim :D

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

solaja777 ccc 16.07.2014. 17:05 #557663

broj poruka: 3277

ne koristim programiranje g tastera, mada nije lose za skladistenje sifrica itd...

http://www.dodaj.rs/f/u/r5/1ER9TCf2/g19.jpg

Udjes u gaming software , izaberes dole G ikonicu , desni klik misa na jedan od G tastera, tu izaberes edit command pa levo text blok, otkucas pcberza pa taster TAB pa kao nekakvu sifru i enter... klik na OK
Pritiskom na podesen G taster dobices unet text pcberza {TAB} sifra... masiranje i kaficu slobodn zaboravi .)
nenika2009 ... 16.07.2014. 17:21 #557664

broj poruka: 1083

http://www.youtube.com/watch?v=WZNXd-NhLLY

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs