Ljudi zanima me vaše mišljenje i predlozi. Budzet je tanak i ograničen... Ne moraju sluške sa mikrofonom da budu 2500 mogu i manje čisto za igre (CS GO,SC2 itd) podloga max 1200din
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
A4 tech x7 gaming ...jeftino....30cmx28cm mislim podloga je oko 600 din. slusalice isto A4 imas u emmiju..pogledaj, mislim da su bile 2100din. jedina mana je bila, kao nove moraju da se rasire....inace usi otpadaju....radile su super.....to ti jeftina kombinacija
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: A4 tech x7 gaming ...jeftino....30cmx28cm mislim podloga je oko 600 din. slusalice isto A4 imas u emmiju..pogledaj, mislim da su bile 2100din. jedina mana je bila, kao nove moraju da se rasire....inace usi otpadaju....radile su super.....to ti jeftina kombinacij :: ::
U tom cenovnom rangu tesko da ces naci nesto da valja. Kada su u pitanju gejmerske slusalice. Iskreno, necu ti predloziti nista da me ne bi kleo posle. Za podlogu imas vise opcija, zavisno od dimenzija koje potrazujes.
Ta podloga je odlicna, ogromna je i jako dobra, ne haba se, nije plasticna, ja je imam vec par godina. Svaka preporuka. http://goo.gl/x58UZJ Uzmi metar u ruke i izmeri 43cm sa 35cm koliko je
Sto se slusalica tice 3000 din je neka granica za bar malko kvalitetnije slusalice, ne kupujes ih svakih mesec dana pa da gledas da ustedis 500 din. Ja ih imam duze vreme a i bobi forever, svaka preporuka od mene, udobne, kvalitetne, dobar zvuk.
http://bit.ly/1koldvA Imam ih skoro godinu dana i veoma sam zadovoljan njima i u igrama i za slušanje muzike. A što se podloge tiče, nema potrebe da bacaš više para od predloženog A4Teka. Bila je skoru u Emiju za svega 350 dinara. Vidi kakva im je trenutno cena.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
@Bobi znam ja vrlo dobro sta da uzmem za 60 eura :) ali budzet je takav...
@ Dexter podloga je supere ali se bojim da ne bude prevelika :) sluske su ok vredi da se vidi
@DmasteRNo1 Sunce ti poljubim ti si 8 koji ih je predlozio :D mislim na sluske :) Ovih dana cu da uzmem ako se setite jos necega predlozite imam fore do petka :) hvala jos jednom nego kakve su ovo sluske ? http://www.duocom.rs/sr/proizvod/jetion-jt-aep002-usb/38547 deluju mi nadrkano :D
Privuko me izgled a i garancija pa zato i trazim misljenje :)
:: Za 2500 din su dobre, nista im ne fali :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Hocu da kazem da mi je veci budzet znao bih odma sta da uzmem genije :D
Mani se te droge, bice ti veci budzet, ne kupuj nista sada pa posle uzmi nesto sto valja. A daj te 2k za Razer podlogu
:: Hocu da kazem da mi je veci budzet znao bih odma sta da uzmem genije : :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Nikakvih 60€ nisam spominjao. :-)
e tu ne bi zalio lovu a za ovo me realno zabole :D
:: Mani se te droge, bice ti veci budzet, ne kupuj nista sada pa posle uzmi nesto sto valja. A daj te 2k za Razer podlogu :: :: :: :: Hocu da kazem da mi je veci budzet znao bih odma sta da uzmem genije : :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Nikakvih 60€ nisam spominjao. :-)
Ne kupuj taj CM krs. 10k za tastaturu, a boli te 2k za podlogu koja ozivljava misa:)
:: Pazi za sluske donekle ima smisla ali dati za podlogu 2000 je stvarno ko Nemacka po Brazliu : :: :: Salu na stranu sve je to potrosna roba meni to sad treba a kasnije planiram neku tastaturu tipa :: http://www.duocom.rs/sr/proizvod/cooler-master-storm-quick-fire-rapid-i-sgk-4040-gkcm1-us/3952 :: :: e tu ne bi zalio lovu a za ovo me realno zabole :D :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Mani se te droge, bice ti veci budzet, ne kupuj nista sada pa posle uzmi nesto sto valja. A daj te 2k za Razer podlogu :: :: :: :: :: :: :: Hocu da kazem da mi je veci budzet znao bih odma sta da uzmem genije : :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nikakvih 60€ nisam spominjao. :-)
Taj KRS ima nesto sto ostali nemaju a to je .... KRACA tastatura i perfektan materijal a da nekosta 150 eura i vise....
:: Ne kupuj taj CM krs. 10k za tastaturu, a boli te 2k za podlogu koja ozivljava misa: :: :: :: Pazi za sluske donekle ima smisla ali dati za podlogu 2000 je stvarno ko Nemacka po Brazliu : :: :: :: :: Salu na stranu sve je to potrosna roba meni to sad treba a kasnije planiram neku tastaturu tipa :: :: http://www.duocom.rs/sr/proizvod/cooler-master-storm-quick-fire-rapid-i-sgk-4040-gkcm1-us/3952 :: :: :: :: e tu ne bi zalio lovu a za ovo me realno zabole :D :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Mani se te droge, bice ti veci budzet, ne kupuj nista sada pa posle uzmi nesto sto valja. A daj te 2k za Razer podlogu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hocu da kazem da mi je veci budzet znao bih odma sta da uzmem genije : :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nikakvih 60€ nisam spominjao. :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dejzane opet se drogiras!!!
15.07.2014. 16:19
status: user broj poruka: 18996
Ma daj, koja tastatura kosta 150eu, pa jos i vise..? Krace tastature imaju notebook-ovi, desktop treba da ima kompletnu tastaturu, a ne bez numericke tastature.. zato i kosta 2,3 hiljade manje od normalnih. Ali kupuj sta ti je volja, nebitno:) hehe, perfektan materijal, pretpostavljam da je to.... plastika?
:: Taj KRS ima nesto sto ostali nemaju a to je .... KRACA tastatura i perfektan materijal a da nekosta 150 eura i vise... :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Ne kupuj taj CM krs. 10k za tastaturu, a boli te 2k za podlogu koja ozivljava misa: :: :: :: :: :: Pazi za sluske donekle ima smisla ali dati za podlogu 2000 je stvarno ko Nemacka po Brazliu : :: :: :: :: :: :: Salu na stranu sve je to potrosna roba meni to sad treba a kasnije planiram neku tastaturu tipa :: :: :: http://www.duocom.rs/sr/proizvod/cooler-master-storm-quick-fire-rapid-i-sgk-4040-gkcm1-us/3952 :: :: :: :: :: :: e tu ne bi zalio lovu a za ovo me realno zabole :D :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mani se te droge, bice ti veci budzet, ne kupuj nista sada pa posle uzmi nesto sto valja. A daj te 2k za Razer podlogu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hocu da kazem da mi je veci budzet znao bih odma sta da uzmem genije : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nikakvih 60€ nisam spominjao. :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dejzane opet se drogiras!!!
15.07.2014. 17:11
status: user broj poruka: 3730
Meni netreba kompletna tastatura iz vise razloga: 1) ne radim sa racunima i ciframa svaki dan 2) imam ok sto za komp ali tastatura (trenutna komplet) i mala podloga za mis(g400) staju taman,,, 3)Cooler Master je ozbiljna firma dok Razer je Striktno za gaming opremu komplet.Razer nema to sto mi treba 4) Stavio bih vecu podlogu za misa eto Razzer :) npr ili koju god 5) 99% igara mi se bazira na misu a od tastature koristim bukvalno 75%
Eto izlozi ja doktorsku disertaciju :D
:: Ma daj, koja tastatura kosta 150eu, pa jos i vise..? Krace tastature imaju notebook-ovi, desktop treba da ima kompletnu tastaturu, a ne bez numericke tastature.. zato i kosta 2,3 hiljade manje od normalnih. Ali kupuj sta ti je volja, nebitno:) hehe, perfektan materijal, pretpostavljam da je to.... plastika? :: :: :: :: Taj KRS ima nesto sto ostali nemaju a to je .... KRACA tastatura i perfektan materijal a da nekosta 150 eura i vise... :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Ne kupuj taj CM krs. 10k za tastaturu, a boli te 2k za podlogu koja ozivljava misa: :: :: :: :: :: :: :: Pazi za sluske donekle ima smisla ali dati za podlogu 2000 je stvarno ko Nemacka po Brazliu : :: :: :: :: :: :: :: :: Salu na stranu sve je to potrosna roba meni to sad treba a kasnije planiram neku tastaturu tipa :: :: :: :: http://www.duocom.rs/sr/proizvod/cooler-master-storm-quick-fire-rapid-i-sgk-4040-gkcm1-us/3952 :: :: :: :: :: :: :: :: e tu ne bi zalio lovu a za ovo me realno zabole :D :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mani se te droge, bice ti veci budzet, ne kupuj nista sada pa posle uzmi nesto sto valja. A daj te 2k za Razer podlogu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hocu da kazem da mi je veci budzet znao bih odma sta da uzmem genije : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nikakvih 60€ nisam spominjao. :-)
Ja sam ti u fazonu uzmi sad kvalitetno i ima da traje.Kao i moja konfiguracija (barem 5 godina da ne razmisljam o masini osim graficke karte naravno) Te manje tastature sam gledao i probavao i to ti je fazon mis od 500 kinti a fazon kosta 6000 dinara....... e sad ako je osecaj bolji i duze ce da traje sto bi se zajebavao? Evo vec 4 godine mi radi mis Logitec G 400 dao 4000 dinara (na akciji je bio inace je bio 6000) i zadovoljan sam. Ako znas neku dobru tastaturu KRACU predlozi da je metnem na spisak zelja :D
:: Ako ti se 99% igara bazira na misu, a dosta manje na tastaturi, koja je poenta kupovine tastature od 90€ :: :: Ozbiljno pitam, da ne mislis da te zezam.
Najlepsa tastatura koju sam video i imao je SideWinder X6. Ali samo je lepa, ima problem sa tasterima, izlizu se posle 2god., tako da nece da moze da potraje 5.. Ne znam sto ti je tolika frka ako ima numericku tast., nije valjda da ne mozes dovoljno da rasiris ruke..? :)
:: Ja sam ti u fazonu uzmi sad kvalitetno i ima da traje.Kao i moja konfiguracija (barem 5 godina da ne razmisljam o masini osim graficke karte naravno :: Te manje tastature sam gledao i probavao i to ti je fazon mis od 500 kinti a fazon kosta 6000 dinara...... :: e sad ako je osecaj bolji i duze ce da traje sto bi se zajebavao :: Evo vec 4 godine mi radi mis Logitec G 400 dao 4000 dinara (na akciji je bio inace je bio 6000) i zadovoljan sam :: Ako znas neku dobru tastaturu KRACU predlozi da je metnem na spisak zelja :D :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Ako ti se 99% igara bazira na misu, a dosta manje na tastaturi, koja je poenta kupovine tastature od 90€ :: :: :: :: Ozbiljno pitam, da ne mislis da te zezam.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.