Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Problem oko novog tonera za Philips LaserMFD 6020
STRANA 1 OD 1
vladalesje Problem oko novog tonera za Philips LaserMFD 6020 03.07.2014. 14:38 T58072

status: user
broj poruka: 183
Imam problem sa stampacem Philips LaserMFD 6020 ,stigo mi je da promenim toner, neko je cackao vec pre mene, kupljen je nov toner, uz toner je dosla karitca sa chipom, reset kartica, sta se desava, kada ubacim karticu, ispise mi na displeju, - - Remove card - - , - -card reading temporarily disabled - -. Nisam imao nekih iskustva sa stampacima, tako da ne znam o cemu se radi, ne znam dal je kartica u pitanju, koliko sam shvatio na netu, ubaci se kartica, onda ispise da se ubaci nov toner i kad se ubaci nov toner, ona odradi poso. Meni sada pise da toner treba da se menja, sto znaci da nije resetovano. Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 03.07.2014. 14:57 #556789

status: user
broj poruka: 4163
Neispravna kartica. Imao sam isti problem.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs