Kao sto se vidi iz naslova potrebna mi je preporuka za misa u ovom cenovnom rangu, koristicu ga za svakodnevni rad i po koju igricu nista specijalno. Uslov je da ima 1600dpi jer mi je nekako malo sve ispod toga, imam i 2 monitora i moze zicani ne treba mi bezicni. Hvala svima unapred :)
Generalno, za te pare nema nista sto valja. Ja bih za 1000din iz oglasa kupio Microsoft intelli 1.1, ali da bude u odlicnom stanju, ako hoces kvalitet.
:: Kao sto se vidi iz naslova potrebna mi je preporuka za misa u ovom cenovnom rangu, koristicu ga za svakodnevni rad i po koju igricu nista specijalno. Uslov je da ima 1600dpi jer mi je nekako malo sve ispod toga, imam i 2 monitora i moze zicani ne treba mi bezicni. Hvala svima unapred :)
Samo da javim da sam na kraju uzeo Xornet misa i evo posle skoro 3 meseca sam bas zadovoljan sa njim, ko drzi claw grip misa preporuka i hvala svima :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.