Moj komsa planira neku konfiguraciju u narednih mesec-dva. E sad naravno hteo bi da `ushtine` koju kintu na napajanju i kucistu, u korist drugih komponenti :)
Pa me zanima napajanje u ovom kucistu ( LC600H-12 V2.31 ) Koliku realnu snagu ima ovo napajanje ?, i kakvog je kvaliteta.
Da li bi moglo da izadje na kraj sa Amd fx6300 + Amd r9 270x ( bez oc ) ? Ili sa Intel i5 4400 ( zbog manje potrosnje od fx6300 ) + Amd r9 270x ?
:: :: Moj komsa planira neku konfiguraciju u narednih mesec-dva :: E sad naravno hteo bi da `ushtine` koju kintu na napajanju i kucistu, u koris :: drugih komponenti : :: :: Pa me zanima napajanje u ovom kucistu ( LC600H-12 V2.31 :: Koliku realnu snagu ima ovo napajanje ?, i kakvog je kvaliteta :: :: Da li bi moglo da izadje na kraj sa Amd fx6300 + Amd r9 270x ( bez oc ) :: Ili sa Intel i5 4400 ( zbog manje potrosnje od fx6300 ) + Amd r9 270x :: :: Hvala
Evo dobio sam od komse dodatno podpitanje, u slucaju da ima dodatnu kintu, razmislja o mogucoj kupovini Amd R9 280 ( bez x ), pa pita da li bi `pila vodu` kombinacija AMD FX6300 + AMD R9 280 ( bez x ), nista se ne bi oc, sa ovim napajanjem.
Ja sam mu odgovorio da je to vec previse za ovo napajanje, al ajd da pitam Vas.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.