ko se dvoumi u vezi misa koji da pazari, a zna sta valja i sta je to inteli 3.0 i koja je to udobnost, neka baci oko na steelseries rival svaka im cast realno :)
Korektno su ga odradili, ali deluje mi pomalo jeftino.. ova guma sa strane me podseca na A4Tech, oni imaju taj fazon, ta guma posle nekog vremena postaje masna, menja boju i pojede se. Drugo, mis je matiran, odnosno gumiran, to isto nije bas zahvalno. Ne znam kakav je ovaj scroll, ali na oko mi deluje lose, mozda gresim.
Jedino sto mi se na ovom misu svidja, a sto znam da je kvalitetno je kabl sa ojacanjem na kraju, ovako treba da bude na svakom USB misu.
:: :: ko se dvoumi u vezi misa koji da pazari, a zna sta valja i sta je to inteli 3.0 i koja je to udobnost, neka baci oko na steelseries riva :: svaka im cast realno : :: :: :: http://cdn.overclock.net/3/37/37631eff_DSC_0150.jpeg
Moj A4Tech X7 koji sam platio 1000 dinara jos uvek radi bezprekorno a logitech ( ne secam se tacno koju oznaku je imao ali je placen 70 evra) eno ga na Beogradskoj deponiji.
:: Korektno su ga odradili, ali deluje mi pomalo jeftino.. ova guma sa strane me podseca na A4Tech, oni imaju taj fazon, ta guma posle nekog vremena postaje masna, menja boju i pojede se. :: Drugo, mis je matiran, odnosno gumiran, to isto nije bas zahvalno. Ne znam kakav je ovaj scroll, ali na oko mi deluje lose, mozda gresim. :: :: Jedino sto mi se na ovom misu svidja, a sto znam da je kvalitetno je kabl sa ojacanjem na kraju, ovako treba da bude na svakom USB misu :: :: :: :: :: ko se dvoumi u vezi misa koji da pazari, a zna sta valja i sta je to inteli 3.0 i koja je to udobnost, neka baci oko na steelseries riva :: :: svaka im cast realno : :: :: :: :: :: :: http://cdn.overclock.net/3/37/37631eff_DSC_0150.jpeg
Realno, tacno je za izreku, ali Logitech je Logitech i nije za poredjenje sa A4Tech uopste.
:: Nije zlato sve sto sij :: :: Moj A4Tech X7 koji sam platio 1000 dinara jos uvek radi bezprekorno a logitech :: ne secam se tacno koju oznaku je imao ali je placen 70 evra) eno ga na Beogradskoj deponiji :: :: :: Korektno su ga odradili, ali deluje mi pomalo jeftino.. ova guma sa strane me podseca na A4Tech, oni imaju taj fazon, ta guma posle nekog vremena postaje masna, menja boju i pojede se. :: :: Drugo, mis je matiran, odnosno gumiran, to isto nije bas zahvalno. Ne znam kakav je ovaj scroll, ali na oko mi deluje lose, mozda gresim. :: :: :: :: Jedino sto mi se na ovom misu svidja, a sto znam da je kvalitetno je kabl sa ojacanjem na kraju, ovako treba da bude na svakom USB misu :: :: :: :: :: :: :: :: ko se dvoumi u vezi misa koji da pazari, a zna sta valja i sta je to inteli 3.0 i koja je to udobnost, neka baci oko na steelseries riva :: :: :: svaka im cast realno : :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://cdn.overclock.net/3/37/37631eff_DSC_0150.jpeg
Ne kazem da je Logitech los ali ne vidim da je zavrsna obrada i da su mikroprekidaci bolji bili kod oba logitecha koje sam imao a koji su bili skuplji u proseku oko 4k dinara od ovog sto sad imam a imam ga vec dve godine...dve godine lupanja o sto zbog MP FPS igara i sta mu sve nisam radio a ona dva jadna Logitecha oba crkla sama od sebe...placeni ukupno 120 evra a trajali ukupno godinu i po dana....toliko o tome koliko je taj logitech dobar..mozda je to samo moje lose iskustvo ali ne bih kupio logitech vise ni za zivu glavu.
:: Realno, tacno je za izreku, ali Logitech je Logitech i nije za poredjenje sa A4Tech uopste. :: :: :: :: Nije zlato sve sto sij :: :: :: :: Moj A4Tech X7 koji sam platio 1000 dinara jos uvek radi bezprekorno a logitech :: :: ne secam se tacno koju oznaku je imao ali je placen 70 evra) eno ga na Beogradskoj deponiji :: :: :: :: :: Korektno su ga odradili, ali deluje mi pomalo jeftino.. ova guma sa strane me podseca na A4Tech, oni imaju taj fazon, ta guma posle nekog vremena postaje masna, menja boju i pojede se. :: :: :: Drugo, mis je matiran, odnosno gumiran, to isto nije bas zahvalno. Ne znam kakav je ovaj scroll, ali na oko mi deluje lose, mozda gresim. :: :: :: :: :: :: Jedino sto mi se na ovom misu svidja, a sto znam da je kvalitetno je kabl sa ojacanjem na kraju, ovako treba da bude na svakom USB misu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ko se dvoumi u vezi misa koji da pazari, a zna sta valja i sta je to inteli 3.0 i koja je to udobnost, neka baci oko na steelseries riva :: :: :: :: svaka im cast realno : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://cdn.overclock.net/3/37/37631eff_DSC_0150.jpeg
Znaci tvoj argument je da svako ko kupi Logitech, da je taj bacio pare.. Ako ti je crkao za godinu i po dana, to je u garantnom roku, pa desi se svakom proizvodjacu, pa i Logitech-u, da rikne neki primerak, sto se menja u garantnom roku za drugi, ali ako ti je merilo na osnovu jednog crknutog primerka, ili dva, to nije merilo.
Ja od 2000.god kupujem samo Logitech najbolje miseve i samo jedan mi je jedan mis crkao posle godinu dana, za kog sam dobio potpuno nov mis, G700 je u pitanju. Tog misa ne bih menjao ni za jedan drugi, jer zahvaljujuci poslovnosti Logitech-a, dobio sam novi G700s iz Holandije, bez placanja postarine i bilo cega drugog, bez pravljenja pitanja, u roku od 3 dana.. znaci nisu pravili pitanje apsolutno. Mikroprekidaci su isti, ali ne sastoji se mis samo od mikroprekidaca, tu je scroll, drugi tasteri koji moraju da budu kvalitetni da bi trajali, ergonomija, pad-ovi, elektronika, kabl itd.
:: Mozda tebi i onima koji imaju para na bacanje :: :: Ne kazem da je Logitech los ali ne vidim da je zavrsna obrada i da su mikroprekidaci bolji bili kod oba logitecha koje sam imao a koji su bili skuplji u proseku oko 4k dinara od ovog sto sad imam a imam ga vec dve godine...dve godine lupanja o sto zbog MP FPS igara i sta mu sve nisam radio a ona dva jadna Logitecha oba crkla sama od sebe...placeni ukupno 120 evra a trajali ukupno godinu i po dana....toliko o tome koliko je taj logitech dobar..mozda je to samo moje lose iskustvo ali ne bih kupio logitech vise ni za zivu glavu :: :: :: ::
Ma jašta... i moj Xzfyxia Gonghao miš koji sam platio 30 dinara kod Kineza pre 8 godina bolje radi od jednog, dva ili tri Logitecha koje sam platio 50, 70 ili 120e, a ne sećam se ni oznake... :D
:: Mozda tebi i onima koji imaju para na bacanje :: :: Ne kazem da je Logitech los ali ne vidim da je zavrsna obrada i da su mikroprekidaci bolji bili kod oba logitecha koje sam imao a koji su bili skuplji u proseku oko 4k dinara od ovog sto sad imam a imam ga vec dve godine...dve godine lupanja o sto zbog MP FPS igara i sta mu sve nisam radio a ona dva jadna Logitecha oba crkla sama od sebe...placeni ukupno 120 evra a trajali ukupno godinu i po dana....toliko o tome koliko je taj logitech dobar..mozda je to samo moje lose iskustvo ali ne bih kupio logitech vise ni za zivu glavu :: ::
A kakvu si ti utehu nasao u tom svom odgovoru, mora da sve pare potrosis na komponente a zivot ti se svodi na postovanje glupih komentara na pc berzi.
Tebi je bolji krdzitek a meni a4tech moja rec protiv tvoje tako da ne vidim razlog da se ti ubacujes u celu pricu. Ti i dalje slusaj druge kad kupujes i gledaj da je sareno a ja cu da kupujem pouzdano a ako imas da me finansiras onda cu da na sav glas da vicem da je krdzitek najbolja firma na svetu.
p.s
Stvar je u tome sto meni nije crkao jedan vec oba za godinu i po dana a garancija je bila za prvi godinu dana a za drugi dve godine, kad je prvi crkao nisu imali takav pa su mi nadoknadili stetu tako sto sam dodao jos para pa kupio grafiku koju i danas imam, a drugi kad je crkao isto je bilo dzabe jer nema garancije kad ta firma u kojoj sam kupio taj mis vise ne postoji a uvoznika boli paja.
Iz mog iskustva od Logija mogao bih da izdvojim G500s zbog oblika i erginomije (imam vecu saku). Dok recimo G500s deli iste mikroprekidace kao i G400s a oba imaju losije krute kablove i G500s ima kvalitetniji ali isto tako neprecizniji skrol nego kod G400s. G400s ima isti skrol kao i G100s. Logi tek treba da napravi korak unapred jer sve ovo sto imaju je vec vidjeno. G400s je prakticno MX 518.
Pa niko ne osporava tvoje misljenje, jer je za respect, ali budi objektivan i realan.. tesko da je bacanje para kupiti kvalitetnu stvar.
U vezi te reklamacije, mogao si da se obratis direktno proizvodjacu i prica bi bila zavrsena u najpozitivnijem smislu, ovako si izvisio zbog naseg uvoznika.
btw, glupo je i raspravljati se koji je brand najbolji, jer su misljenja podeljena, ako je tvoj generalni licni izbor A4Tech, znaci da je za tebe bolji i od Logitech-a, potencijalno i od Razer-a, od SteelSeries itd. Dakle subjektivno.
:: :: :: Tebi je bolji krdzitek a meni a4tech moja rec protiv tvoje tako da ne vidim razlog da se ti ubacujes u celu pricu :: Ti i dalje slusaj druge kad kupujes i gledaj da je sareno a ja cu da kupujem pouzdano a ako imas da me finansiras onda cu da na sav glas da vicem da je krdzitek najbolja firma na svetu :: :: p. :: :: Stvar je u tome sto meni nije crkao jedan vec oba za godinu i po dana a garancija je bila za prvi godinu dana a za drugi dve godine, kad je prvi crkao nisu imali takav pa su mi nadoknadili stetu tako sto sam dodao jos para pa kupio grafiku koju i danas imam, a drugi kad je crkao isto je bilo dzabe jer nema garancije kad ta firma u kojoj sam kupio taj mis vise ne postoji a uvoznika boli paja ::
Logi je Logi. Nekada je bio najbolji sada je korektan,a dugo vremena oni nisu na tronu. Postoje mnogo ozbiljnije firme koje prave osetno bolje periferije.
Ne moze niko reci da je logi los zato sto mu je `crkao` neki logi mis...Oni su svoje ime izgradili u prethodnoj deceniji, od tad se mnogo stvari promenilo na trzistu. Sada postoje kompanije koje prave i bolje i kvalitetnije miseve...
Druga je stvar sto mi zivimo u Srbiji, gde je Kingstone najbolja `mamara`, gde je WD najbolji hard itd...sve sami experti...
:: Logi je Logi. Nekada je bio najbolji sada je korektan,a dugo vremena oni nisu na tronu. Postoje mnogo ozbiljnije firme koje prave osetno bolje periferije :: :: Ne moze niko reci da je logi los zato sto mu je `crkao` neki logi mis...Oni su svoje ime izgradili u prethodnoj deceniji, od tad se mnogo stvari promenilo na trzistu. Sada postoje kompanije koje prave i bolje i kvalitetnije miseve.. :: :: Druga je stvar sto mi zivimo u Srbiji, gde je Kingstone najbolja `mamara`, gde je WD najbolji hard itd...sve sami experti.. :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Ne radi se o logiju nego o tome da moze da se uzme brutalan mis za 2000din, a to je a4tech. Kada kazem brutalan mislim na to koliko je bolji od konfekcije koju koriste siroke narodne mase. Da mi se a4 x7 mis koji sam pre 3 godine kupio raspao posle godinu dana, ja bih rekao ok, ovo je sranje, probao sam, zajebao sam se, kupujem logi ili sta vec. Ali, mis je kao nov, osim kabla koji se pojeo na mestu koje prelazi preko ivice stola konstantno ali ispod plastike/gume ima neko metalno ojacanje pa je nacet samo estetski. Mis sam jednom u trenutku psihickog rastrojstva tresnuo iz sve snage o sto, nista mu se nije desilo. Inace ima dovoljan broj dodatnih tastera, vrlo je udoban, ima dobar dpi, lepo izgleda, precizan je, dobar software i ocigledno je vrlo kvalitetno fizicki uradjen. Da mi neko prisloni noz na vrat ne bih mogao da se setim sta je to sto ovom misu nedostaje i iziskuje da dam dve-tri hiljade vise.
Takodje na ovom forumu citam samo pozitivna iskustva ljudi koji ih koriste. Negativne komentare vidim samo od onih koji ih i ne koriste, bar ne poslednjih 5 godina.
Imam njihov V7 iz Bloody serije, odlican mis za oko 2500din, udoban je, izgled je ok, gumiran jeste i to mi se svidja, skrol je super, ne cuje se.
Sve u svemu po meni super mis, kabl je obmotan nekim ``koncastim`` materijalom...za sada super, imam ga neka 3-4 meseca i nema znakove koriscenja. Nisam se pokajao sto sam ga uzeo
Ali ...isto tako bih posedovao i logitechov M500. Odlican za duzi rad, na poslu ga koristim ...uf ...nekako je ...ne znam, jednostavno odlican. Nema setovanje za dpi i ostale zezalice, mislim da mu je senzor od 1000 dpi ali to jednostavno radi kako Bog zapoveda - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Ne znam što se nerviraš, ali da mi pričaš priče za malu decu nećeš sigurno. Ako se zadovoljavaš Yugom ne znači da je dobar.
Preko 10 godina kupujem Logitech proizvode i nijedan mi do dan danas nije crkao a ti si se našao da mi hvališ kineski A4LowTech...
Nismo u obdaništu...
:: Smesno :: :: A kakvu si ti utehu nasao u tom svom odgovoru, mora da sve pare potrosis na komponente a zivot ti se svodi na postovanje glupih komentara na pc berzi :: :: Tebi je bolji krdzitek a meni a4tech moja rec protiv tvoje tako da ne vidim razlog da se ti ubacujes u celu pricu :: Ti i dalje slusaj druge kad kupujes i gledaj da je sareno a ja cu da kupujem pouzdano a ako imas da me finansiras onda cu da na sav glas da vicem da je krdzitek najbolja firma na svetu :: :: p. :: :: Stvar je u tome sto meni nije crkao jedan vec oba za godinu i po dana a garancija je bila za prvi godinu dana a za drugi dve godine, kad je prvi crkao nisu imali takav pa su mi nadoknadili stetu tako sto sam dodao jos para pa kupio grafiku koju i danas imam, a drugi kad je crkao isto je bilo dzabe jer nema garancije kad ta firma u kojoj sam kupio taj mis vise ne postoji a uvoznika boli paja ::
Zavrsna obrada katastrofa ali veoma pristojno rade (dok rade), u stvari ima i modela kojima su i posvetili paznju na limariju, licno koristim rejzer miseve duze vreme ali ko nije znao (ne znam ko koliko godina ima na forumu i koliko se seca) ali bas taj A4Tech je patentirao skrol i to debelo i dan danas naplacuje logiju, rejzeru i ostalim izvikanim velikanima, inace jos neki od njihovih patenata su:
-Patent of Dual Wheels for our customers to take full control of the computer screen by providing not only vertical scrolls the page but also horizontally scrolling. -Exclusively designed Quite Wheel – for our customers to work in a quite environment. -Patent of scrolling wheel on game controller for our customers to combat the toughest enemy with rapid scrolling fire. -USA Patented Ergonomic A-Shape Keyboard for our customers to type comfortably and naturally. prevents RSI - Repetitive Strain Injury. -Patent Pending of Alphabet Keyboard for our customers to learn typing easily, logically and naturally. prvents RSI - Repetitive Strain Injury. -Patent Pending Rechargeable & Exchangeable ` Receiver Set ` for our customer to have full power any time any moment as our premium solution to the industry`s` wireless optical mouse.
Netacno je da je patentirao Logitech-u, vec drugim proizvodjacima kao sto je npr. Razer, on ima drugaciju mehaniku na scroll-u, odnosno svoju. Jeste tih, ali je bagovit, i ume da radi onako `bez osecaja`.
:: Zavrsna obrada katastrofa ali veoma pristojno rade (dok rade), u stvari ima i modela kojima su i posvetili paznju na limariju, licno koristim rejzer miseve duze vreme ali ko nije znao (ne znam ko koliko godina ima na forumu i koliko se seca) ali bas taj A4Tech je patentirao skrol i to debelo i dan danas naplacuje logiju, rejzeru i ostalim izvikanim velikanima, inace jos neki od njihovih patenata su :: :: -Patent of Dual Wheels for our customers to take full control of the computer screen by providing not only vertical scrolls the page but also horizontally scrolling :: -Exclusively designed Quite Wheel – for our customers to work in a quite environment :: -Patent of scrolling wheel on game controller for our customers to combat the toughest enemy with rapid scrolling fire :: -USA Patented Ergonomic A-Shape Keyboard for our customers to type comfortably and naturally. prevents RSI - Repetitive Strain Injury :: -Patent Pending of Alphabet Keyboard for our customers to learn typing easily, logically and naturally. prvents RSI - Repetitive Strain Injury :: -Patent Pending Rechargeable & Exchangeable ` Receiver Set ` for our customer to have full power any time any moment as our premium solution to the industry`s` wireless optical mouse :: ::
Nisam mogao da odolim. Ne možeš porediti babe i žabe. Uz dužno poštovanje firmi A4Tech, Logitech je bio i ostao najbolji. Imao sam G500, G9 (još uvek posedujem) i od pre 5 meseci posnosni sam vlasnik G602, dvoumio sam se između G700s i ovog, ali autonomija baterije je na kraju presudila. Preciznost, kvalitet izrade, dizajn, odsustvo bilo kakvog laga sve je na strani Logitecha, po meni opravdava uloženo-dobijeno. Ni sa jednim od njih nisam imao ni najmanji problem. Svi rade i dan danas besprekorno. Za dobar miš ne žalim dati poslednji euro, jer mi je glavni alat za rad na pc-u. Malo mi je čudno da ne pamtiš oznaku miša, a cenu da, pa mi deluje kao da si pazario polovnjaka sa manom preko oglasa. U svakom slučaju pošto si očigledno fan jeftinih A4Tech miševa drži se ti njih, a Logitech i diskusiju o njihovim proizvodima prepusti iskusnijim korisnicima koji znaju da prepoznaju i cene kvalitet istih.
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.