Dobilo je najbolje ocene na Johnny Guru3D sajtu. Nadam se da nisu tacne price da je presao da radi za CORSAIR pa da daje ocene. Napajanje je dobilo sve 10-10-10-10 Oklahoma Wolf pominje jednu cudnu stvar, jedinu bolju regulaciju voltaze je video na Delta Antec HCP-1300. Ali ono nije dobilo taj skor jel ima los user manual. Inace cim sa video ocene znao sam da ga je radio Flextronics jel su oni stvarno bolji nego Seasonic. Jos jedan lik kaze cudi me to. Kako moze da ga cudi kada su AX1200 Gold, AX1200i Platinum i AX1500i Titanium svi bolji od Seasonic konkurencije. Definitivno Delta i Flextronics su najbolji proizvodjaci sada bolji od Seasonica i Enermaxa posebno.
Jedina stvar koja mi se ne svidja je sto nema AX1000 Titanium bez softwara od Flextronics i sa boljim kablovima. Takvo bi se vec uzelo. Inace AX1200 ili cak 1500 naravno da ni ne razmisljam o kupovinu. Dobro nebitno da li ima software ili ne, ali kada bi imao kablove kao EVGA sleeve ne one CORSAIR i da ima AX 1KW e to bi vec uzeo recimo. Ovako ostavljam overklokerima jel malo mi to vizuelno za moje potrebe bolje pasuje nego ta mala razlika u performansama izmedju naajboljih svetskih napajanja.
Znaci moze se reci Flextronics je bolji proizvodjac od Seasonica.
jel imas neki program ili igricu da se takmicimo ti i ja u multiplayer-u ali obavezno da ima neki sareni grafikon na kraju pa da mozemo da objavimo to na internetima malo da vide ljudi jel mislim da nije bitno to sto vecina ljudi gleda kada kupuje napajanja jer me razumes?
Pa sada da je malo nije malo, ali je za onoga kome treba kao vama ono od 100e. Mnogo je to veliki overkill da bi se platilo. Razumem recimo 250e da bude 1000W. E to bi dolazilo u obzir onda. Ali onome kome treba to napajanje vec je dao 2000-2500e na graficke samo, tako da plati napajanje i manje nego sto neki plate u odnosu na svoje graficke. U redu ko ga dobije kao nagradu ili poklon neki pa stavi. Sta ga boli, ja bi ga stavio pa nek je i 2000W, ne bi sigurno stavio u oglase da nasi klosari spuste cenu na 280e nego bi ga drzao, ali da ja platim nesto sto je toliko preko ne. 1000W u redu.
:: Mlogo, jel za te pare mogu dva Enermaxa da se stave u two-way-ATX-SLi... :: :: Salim se.. :: Jer to jaka cena :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
Ma kakav Enermax Platimax je veoma blizu sa cenom, 70e manje mozda, standard nizi, multi rail. Sve manje ih ljudi kupuje. Evo zadnji put je neki lik sa Silverstone 1500w imao problem oko Ampera i spajanja sa vise railova na GTX780Ti koja trazi 50A. Svi koji traze SLI uzece prvo single rail, to je zakon nepisani, svi pravi overklokeri extreme uzece 3-4 ovakva napajanja, jel njima treba single rail po komponenti. Znaci koliko grafika nekada je napajanja, Nekada je na 2 grafike 1 napajanje i to sve se trazi single rail. ne po 25-30A odavde, pa malo odavde. Svaka grafa ili dve napajanje i svaka svoj multimetar, procesor isto i pici. Sve manje ljudi uzima Enermax, cak sada vise Antec jel kazu da je bolji. Seasonic sa onim coil whine neresivim isto. Sva napajanja CORSAIR su bila kod overklokera i ln2 overklokera u 90% situacija, prvo AX1200, pa AX1200i pa sada 1500i. EVGA sprema za Juni ili Juli neko napajanje od 1600W, Sta i kako ne znam, ali Flextronics je najstariji i najbolji proizvodjac u svetu sada i zadnjih par god.
Pa dobro ova Z97 Classified kao i Z87 Classified mi se svidjaju. Ova FTW ne svidja mi se sto nema ugaoni konektor. Ja se navikao na to i ne odvajam se sada od toga.
Lepe su mi u svakom slucaju lepse nego druge. Nisu lose uopste, cak naprotiv bas su OK.E sada ne verujem da cu ja pratiti bas nesto taj cipset uopste. Nisam mnogo ni Z87 seriju njihovu zagledao.
Zamislite kada neki ljudi i dalje misle da 450-500W kvalitetno Gold napajanje je dovoljno za GTX780. EVGA je rekla da ne preporucuje klokovanje GTX780Ti KP Classified ni na jednom napajanju od 750W. Da hoce da klokuje ide na kvalitetnija 850W napajanja. Kada pogledas da neko kaze da bi radilo na 450-500W zgrozis se. Da ne govorimo da neka napajanja od 500W imaju ispod 50A na 12V railu i da bi ih slogirala takva graficka ugasilo se ako je dobro a neko i zadimilo, posle ludacke buke. Tako da ovakva napajanja imaju smisla ko hoce recimo 3 way GTX780Ti Classified ili GTX690 x2 ili TITAN Z x2 i da imaju prostora. Inace za Quad Fire R9-290X ili GTX780Ti najbolje je ici na 1000W + 1000W.
:: Zamislite kada neki ljudi i dalje misle da 450-500W kvalitetno Gold napajanje je dovoljno za GTX780. EVGA je rekla da ne preporucuje klokovanje GTX780Ti KP Classified ni na jednom napajanju od 750W. Da hoce da klokuje ide na kvalitetnija 850W napajanja. Kada pogledas da neko kaze da bi radilo na 450-500W zgrozis se. Da ne govorimo da neka napajanja od 500W imaju ispod 50A na 12V railu i da bi ih slogirala takva graficka ugasilo se ako je dobro a neko i zadimilo, posle ludacke buke. Tako da ovakva napajanja imaju smisla ko hoce recimo 3 way GTX780Ti Classified ili GTX690 x2 ili TITAN Z x2 i da imaju prostora. Inace za Quad Fire R9-290X ili GTX780Ti najbolje je ici na 1000W + 1000W. :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N ClassifiedSound Blaster Z-Force GT120CORSAIR Obsidian 650DNEX1500- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: http://www.techpowerup.com/gpuz/agqf :: ::
Bilo koji high-end setup sa jednom kartom pokriva ovo CM V700 napajanje koje ja imam. Ili se eventualno moze ici na kombinaciju dve karte kojima je TDP recimo do 170 vati.
Kako stvari stoje i kako se Maksvel otkriva malo po malo, izgleda da i nije iskljuceno da ce biti potrebno 500-550 vati za bilo koju konfiguraciju sa jednom kartom, pa makar ona bila i iz najvise klase. Tako da sva tvoja mastanja i fantazije padaju u vodu, zato sto i sam kazes da ces uvek furati full cip i jednu kartu. Znaci za tvoje potrebe sve preko 700 vati je budalastina.
U citao sam ja kod nas i u svetu sugerisu ljudi po 500W za GTX780, to je to GK110. Malo vise trosi ovaj ali u principu to je slicno veoma. Pa teoretski i pokriva onaj Seasonic od 650W GTX780Ti, Ali imas Ti koja dolazi sa 860MHz klokom i ove koje dolaze za 200MHz vise i boostuju 400MHz preko pocetnog kloka, za to im treba voltaza jaca a dizajnirane su tek da se klokuju sa specijalnim softwarima koji rade na po 1.5-1.6V. Pa ne mozes takvu grafiku da stavis V700 i da kazes sa njom mogu da radim sta hocu jel je coveku na vodi povukla sa 4770k klokovanim 812 iz zida. Za 812 wati ti trebas bar da imas 850W da bi ti dalo 100W prostoira stalno ne 20W preko da imas. Neoabvestana budalo na drugom browseru mi je otvorena stranica i account na kome je ta karta sto kazes da je nemam registrovana na moje ime Nilski Konju neobavesteni. Samo neznalica moze da prica takve stvari. Ne vidim da je niko ista rekao coveku koji moju kartu drzi u svom potpisu u cilju da bude veci u ocima ljudi koji su neznaju o tome nista. Ja znam da su mnogi pokusali da opravdaju tu budalastinu i da ispricaju kako je on to stavio tada zbog mene u tom trenutku itd. Inace je cista cinjenica da je covek kada sam je kupio i postavioo testove prvo trazio argumente da karta ne valja kao i obicno a kada je video u stvari sta svet misli o njoj i sta radi i da je ja imam stavio u potpis. Nikako tog dana, nego nedeljama pre toga i verovatno drzi jos. Jel kazem cilj nije da se ja javim i da on to ocekuje nego je cilj da ja ni ne vidim to, nego da vidi neko ko je mozda nacuo za pricu, ko dolazi tamo i ovamo i da kaze evo ko je stvarno ima a ko laze, ili jos vise neko ko zna celu pricu da vidi tu neki Srbin ima KP Classified, cinjenica je da on sada tu kartu moze da nabavi ako ima 2000e, toliko mu treba da je plati preko E-Baya i da plati carinu za nju ili da ceka pa ako se pojavi a rekao je Jacob da u Evropi mozda vise nece biiti i dolaze ljudi koji nude 1000e prodavcima. Da ne treba biti sramota reci da su odredjeni ljudi to ohrabrivali i trazili tome opravdanje. Znaci cilj obracanja je bio samo i jedino misleci da ja prozivam napajanje, konfiguracija je bila sakrivena, ona se nije pominjala, ona se nije pokazivala drugima jel tu ima ljudi koji znaju da imam kartu, a drugo ne moze da pokaze svoje ime sa registracijom jel postoji mogucnost da bi se neko od administratora registrovao koji ima daleko veci uticaj i da bi rekao kakvi ste vi to ljudi i forum uzimate potpis tudji, platite pa klatite, pravljena je za sve. Ne niti je rekao da ima, niti je spomenuo, to je bilo samo za one koji neznaju njega ni mene da pogledaju potpis i da vide da doticni ima cuvenu najbolju retku GTX780Ti. To je jedina svrha toga bila i malo da se ako je moguce dovede u pitanje da je ja nemam. Znaci ja znam kako mu je, imam tu istu GTX580 samo sa lepsu, bolju sa jos 9.5 god garancije. On ne zna kako je meni sa GTX780Ti KP Classified jel je nema.
:: A izvini, ko uopste sugerise 500W za 780ti..? :: :: :: :: Zamislite kada neki ljudi i dalje misle da 450-500W kvalitetno Gold napajanje je dovoljno za GTX780. EVGA je rekla da ne preporucuje klokovanje GTX780Ti KP Classified ni na jednom napajanju od 750W. Da hoce da klokuje ide na kvalitetnija 850W napajanja. Kada pogledas da neko kaze da bi radilo na 450-500W zgrozis se. Da ne govorimo da neka napajanja od 500W imaju ispod 50A na 12V railu i da bi ih slogirala takva graficka ugasilo se ako je dobro a neko i zadimilo, posle ludacke buke. Tako da ovakva napajanja imaju smisla ko hoce recimo 3 way GTX780Ti Classified ili GTX690 x2 ili TITAN Z x2 i da imaju prostora. Inace za Quad Fire R9-290X ili GTX780Ti najbolje je ici na 1000W + 1000W. :: :: :: :: :: :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N ClassifiedSound Blaster Z-Force GT120CORSAIR Obsidian 650DNEX1500- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: :: http://www.techpowerup.com/gpuz/agqf :: :: :: ::
E a vi mozete da pricate imam nemam to nije bitno. Svako od vas je otisao i video da se moje brige krecu u smeru kako tu kartu najbolje staviti pod vodu, da ja o tome razgovaram, debata je odmakla, planira se, ne razmislja se o dokazivanju da imas nesto, jel to je kao da kazete da nemam monitor, nego na slepo da kucam. Ja sam cak bio dobar pa sam mu ponudio BIOS da ne ide tamo trazi stranice da pita ljude koji ce ga pitati gde je kupio, validni link itd. PC Berza i Benchmark.rs nisu forumi kalibra Classified owners club, a na ostalim forumima na listi vlasnika je moje ime a ne ljudi koji kradu potpise tudje i cute o tome. Da je on hteo da zeza on bi napravio temu, nakupio slike falsifikovane, ne razlog je bio da niko ne zna sem narednih godinu dve ko mu pogleda potpis da se divi. I ko to opravdava taj je isti. Bez obzira kakav sam ja i sta sam ja, to su suluda opravdanja. To su price da se skrene paznja sa onoga sto je uradio.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.