1. Planiram uskoro da zamenim stolove na kojima drzim kompjuter sa jednim vecim stolom. Posto nisam nasao u prodavnicama sto koji bih kupio odlucio sam da narucim u nekoj radnji da ga narprave. Gde mogu najjeftijije u BG-u da nadjem materijal za pravljenje stola?
2. Uskoro cu uzeti bar jedan trosed na razvlacenje pa me zanima koja prodavnica prodaje kvalitetan namestaj. Vidim da ima dosta slicnih troseda u razlicitim prodavnicama a cuo sam da se namestaj uvozi iz inostranstva.
3. Koliko kosta restauriranje starog namestaja/fotelje (zamena sundjera)?
Nadam se da ima neko raspolozen ko je skoro kupovao namestaj da mi odgovori na pitanja.
u vezi materijala, pre 2 meseca sam pricao sa nekim covekom iz fabrike eurosalona i neku ponudu i kako on valja to sve po mnogo nizim cenama nego ovako ali da opet moze jeftinije za neke ostnovne stvai tipa ormar sto komoda itd pominjao mi je na nbg preko puta buvljaka neka firma i rekao da nema jeftinije od njih u gradu, da sve imaju. ne znam tacno koji i kako se zovu ali eto raspitaj se.
@duqp Napisi jos neku informaciju o toj firmi ako se setis.
@djokosrb Planiram da zamenim sto jer mi smetaju fioke. Uzeo bih nesto kvalitetnije sto ce trajati godinama. Trenutno drzim komp na dva spojena stola koja su zajedno siroka oko dva metra.
Ako je neko skoro kupio trosed ili reparirao namestaj neka preporuci neku prodavnicu.
kad vec radis toliko nesto i planiras da traje onda bolje medijapan. on nema da nabubri od kvasenje ili necega, relativno je jeftin ali je oibrada, farbanje nekih 2 kvadrata, majstor je hteo da naplati 3x koliko sam platio tablu. ali definitivno medijapan je najbolje resenje. koje crne lazne simulacije debljine sa ivericom pa ono po ivicama daske i kant samo da deluje debelo. Ako mozes, idi na medijapan, ispod obicne 4 nogare (ima u surcinu firma, prave one kancelarijske sisteme za stolove, ugaone, kombinovane, www new povlaka line tacka rs ) mozda i tu nadjes nesto.
Vidi ovu moju temu i iscimaj toothlessa za broj on zna ljude koji se time bave. Nadji samo majstora da ti to sklopi kad nadjes material od cega hoces sto i to je to. Ja nisam uzeo od njih jernisam iz BG i ivice materijala bi mogle da se ostet prilikom transporta. Ja sam pravio sve od duple iverice i slobodno mogu da kazem da ce ovaj sto i moji unucici da koriste.
:: 1. Planiram uskoro da zamenim stolove na kojima drzim kompjuter sa jednim vecim stolom :: Posto nisam nasao u prodavnicama sto koji bih kupio odlucio sam da narucim u nekoj radnji da ga narprave :: Gde mogu najjeftijije u BG-u da nadjem materijal za pravljenje stola :: :: 2. Uskoro cu uzeti bar jedan trosed na razvlacenje pa me zanima koja prodavnica prodaje kvalitetan namestaj. :: Vidim da ima dosta slicnih troseda u razlicitim prodavnicama a cuo sam da se namestaj uvozi iz inostranstva :: :: 3. Koliko kosta restauriranje starog namestaja/fotelje (zamena sundjera) :: :: Nadam se da ima neko raspolozen ko je skoro kupovao namestaj da mi odgovori na pitanja :: :: Hvala unapred na odgovorima ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.