Da li neko zna kako da dodatne tastere sa strane namestiti da budu F3 i F8? Vec pocinjem da se nerviram, na Logitec-u i A4tech-u se to radi lagano samo se dodele funkcije tim dugmicima, a ovaj Trust je po tom pitanju ogranicen. Lepo on radi brz je pogotovu kad se ukluci 1600dpi ali izludehod njega jer sam navikao da mi na misu sa strane budu F3 i F8 (osnap i ortho u AutoCAD-u).
Kada se Trust pojavio kod nas (pre nekih 5 god), ja sam radio u firmi koja je to uvozila. Ja od firme Trust nisam vido NIŠTA da valja. Vrlo je moguće da je to neizvodljivo, obzirom da sam imao iskustva sa tim njesra brandom gde ništa nije bilo po specifikacijama a o performansama i da ne govorim. Trust sucks, trust me.
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Skroz off-topic, ali se pridruzujem ubi boze, ja sam se tako zeznuo par puta pa uzeo Microlab zvucnike koji su na oko OK i zvuk OK ali pasivno suzstanje i brum ubija. Sve half-name firme izbegavati. BTW, nemam pojma, kako se to setuje, kolega!
- R a v e n L o r d -
:: Kada se Trust pojavio kod nas (pre nekih 5 god), ja sam radio u firmi koja je to uvozila. Ja od firme Trust nisam vido NIŠTA da valja. Vrlo je moguće da je to neizvodljivo, obzirom da sam imao iskustva sa tim njesra brandom gde ništa nije bilo po specifikacijama a o performansama i da ne govorim. Trust sucks, trust me :: :: Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policij :: ::
Malo kasnim sa odgovorom ali nije do mene nego do moje internet konekcije koja je sinoc poludela, tako da sam samo ugasio racunar (posle nedelju dana) i otisao u horizontalu. Hvala na trudu i savetu za izbeci. Sto se kaze na sam proizvod i njegov fizicki kvalitet izrade nemam ama bas nikakve zamerke ali me nervira njegova soft podrska, prosto ne mogu da verujem da misonja koji ima SEDAM tastera ne moze da se programira nego ima desetak preprogramiranih funkcija koje su upotrebljive malte ne samo u office i IExxx.
Pisao sam cak i tehnickoj podrsci i likovi mi samo saopste da ne postoji mogucnost za tako nesto, kakvi lezilebi pa zar je mogu ce da oni ne vide sta drugi rade.
Logitec zakon (ali je skup), A4Tech kick ass!!! bolje da sm ostao na njemu a ovaj uvalio klincima, a kako je cini mi se da ce klinci morati da se navikavaju na novog glodara.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.