Spire SP-ATX-380WB - RockeTeer 380W power supply...
STRANA 1 OD 1
budrak
Spire SP-ATX-380WB - RockeTeer 380W power supply...
22.09.2007. 21:46
T5720
status: user broj poruka: 250
da li neko zna kakvo je ovo napajanje? da li je dobro? kakva su uopshte SPIRE napajanja? da li da uzmem ovaj SPIRE ili CHIEFTEC GPS-350w? koje je bolje? treba mi za konfu koja ce biti non-stop ukljucena zbog download-a... HVALA UNAPRED!
Spire je inicijalno pravio samo rashladne sisteme. Bas ga je ovde prvi spomenuo DaSickSystem. Napajanja su im sasvim solidna, negde u klasi sa Codegen, LC...
Narucio sam ga preko Pakom-a, ocekivao proizvod koji vidim na sajtu, dobio trazeni model koji nema 120mm fan, vec klasicnu 8-micu pozadi. pokusao da vidim u cemu je stos na Spire sajtu, oznake modela jesu odgovarajuce, proizvod cini mi se da nije. Drugim recima, dobio klasicno ATX napajanje, ne bas tiho, a sad tih 380W.. Razmisli ti o Codegen-u. Za 10e manje, dobijas isto, ali sa 12mm fan-om.. Poz.
Ne bi smelo, ipak je to Pakom, ali se desava da su modeli remarkirani! A postoji i verovatnoca da se oni ojade tokom vremena, kao grafike. npr. ATi 9600Pro iz 2005 ne moze da se meri ni po cemu sa ATi 9600Pro iz 2007, pola delova fali i zamenjeni su krsem, tako je mozda i u ovom slucaju...ali samo kod nas. Trazi od njoh objasnejnje jer se opis ne salze i da ti vrnu lovu!
- R a v e n L o r d -
:: Narucio sam ga preko Pakom-a, ocekivao proizvod koji vidim na sajtu, dobio trazeni model koji nema 120mm fan, vec klasicnu 8-micu pozadi. pokusao da vidim u cemu je stos na Spire sajtu, oznake modela jesu odgovarajuce, proizvod cini mi se da nije. Drugim recima, dobio klasicno ATX napajanje, ne bas tiho, a sad tih 380W.. Razmisli ti o Codegen-u. Za 10e manje, dobijas isto, ali sa 12mm fan-om.. Poz :: ::
Koliko sam provalio po stranim sajtovima i forumima svrstana su u sam vrh zajedno sa Thermaltake i CoolerMaster. @Predrag Ako kojim slucajem nije to sto pise u specifikaciji na sajtu proizvodjaca/dilera ja bih definitivno to vratio i trazio ono sto sam platio...Pakom jesu derikoze,ali sam siguran da ce prihvatiti reklamaciju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.