Radi se o kartici koja omogucuje prikljucenje video-kamere, skenera i slicnih uredjaja na PC. Tehnologija je zastarela - koliko je meni poznato, ova kartica je bila aktuelna 1995-2000 godine, otprilike. U medjuvremenu, preslo se na koriscenje IEEE 1394 (Firewire) i USB-a... Pokloni je nekom servisu - skuvace ti ljudi kaficu, popricacete...
Hvala na odgovoru ali ova kartica je izašla 2006 godine, tako da se ne uklapa u tu priču 1995-2000 godina i upotreba za te namene. LVDS je koliko sam čitao standard koji se još uvek koristi
Sada i dalje mi treba odgovor na moje prvo pitanje. Za čega se ovo koristi u praksi i da li se može prodati?
:: Radi se o kartici koja omogucuje prikljucenje video-kamere, skenera i slicnih uredjaja na PC :: Tehnologija je zastarela - koliko je meni poznato, ova kartica je bila aktuelna 1995-2000 godine, otprilike. U medjuvremenu, preslo se na koriscenje IEEE 1394 (Firewire) i USB-a.. :: Pokloni je nekom servisu - skuvace ti ljudi kaficu, popricacete.. :: ::
Lepo ti je torta objasnio ... A to sto je 2006 proizveden isto kao i PCI kartice sa rs232 i LTP jednostavno imas takve egzotike koje su ljudima potrebne za rad sa starim uredjajima... Mozda nekome zatreba pa lepo unovcis, spakuj u antistatik kesu i cekaj, `leba ne trazi...
na sajtu sa prvog linka, interface za kamere, uglavnom security kamere. da bi se upotrebila treba connector sa BNC ulazima, na svakom po 4. Može da kontroliše kamere sa variabilnim fokusom i pokretne.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.