Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech Provera garancije?
STRANA 1 OD 1
vuk125 Logitech Provera garancije? 21.03.2014. 23:36 T57140

status: user
broj poruka: 2929
Kako proveriti gar. malo sma cackao po sajtu ali nisam nigde nista nasao.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SlasherZ re 22.03.2014. 00:29 #546661

broj poruka: 266
racun i garancija koja se dobija uz proizvod...?

Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO
ASRock Z68 Extreme 4
ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP
8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
Toshiba Q Series SSD 128gb

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Logitech Provera garancije? 22.03.2014. 08:14 #546677

broj poruka: 18996
http://www.logitech.com/en-us/support/support-contactus
registruj se i posalji im mail, `hocu da proverim garanciju za svoj proizvod` itd., otvorice tiket, pitace te za serijski broj misa koji se nalazi ili ispod baterije ili na kablu, zavisi od modela.

:: Kako proveriti gar. malo sma cackao po sajtu ali nisam nigde nista nasao.
SlasherZ re 22.03.2014. 12:49 #546707

to je najlakse uraditi, samo pozoves uvoznika i oni ti kazu direktno preko telefona...
zbog toga sam i pitao izmedjuostalog za racun i garanciju...u krajnjem slucaju se pogleda na sajtovima nasih preprodavaca i vidi se koliku garanciju daju. Dzabe tebi 5 godina garancije i slicno kad ti uvoznik/prodavac daje recimo 2 godine, a toga sam vidjao puno puta.

ASRock Z68 Extreme 4

imarkovic Re: re 22.03.2014. 13:08 #546715

Sta ce ti uvoznik, ako mozes direktno da reklamiras proizvodjacu? Kod Logitech-a to nije nikakav problem, ja od svoje poslednje ostvarene reklamacije ubuduce cu samo njima da reklamiram, uopste me ne interesuju nasi ovlasceni servisi.

:: to je najlakse uraditi, samo pozoves uvoznika i oni ti kazu direktno preko telefona..
:: zbog toga sam i pitao izmedjuostalog za racun i garanciju...u krajnjem slucaju se pogleda na sajtovima nasih preprodavaca i vidi se koliku garanciju daju. Dzabe tebi 5 godina garancije i slicno kad ti uvoznik/prodavac daje recimo 2 godine, a toga sam vidjao puno puta
::
:: Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EV
:: ASRock Z68 Extreme
:: ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TO
:: 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Serie
:: Creative Sound Blaster X-Fi Titaniu
:: Toshiba Q Series SSD 128gb
SlasherZ Aaa 22.03.2014. 13:19 #546718

pa to nisam znao, jednom sam isto tako kao ti kontaktirao Roccat, ali su mi rekli da se obratim uvozniku pa sam i taj mail samo prosledio njima i onda su tek uvazili...
Za logitech nisam znao da oni direktno hoce da uvaze garanciju itd.

ASRock Z68 Extreme 4

vuk125 Re: Re: Logitech Provera garancije? 22.03.2014. 14:32 #546726

broj poruka: 2929
Hvala ti, imam gomilu logitech proizvoda pa rekoh da vidm sta je jos u garantnom roku.

:: http://www.logitech.com/en-us/support/support-contactu
:: registruj se i posalji im mail, `hocu da proverim garanciju za svoj proizvod` itd., otvorice tiket, pitace te za serijski broj misa koji se nalazi ili ispod baterije ili na kablu, zavisi od modela
:: :: Kako proveriti gar. malo sma cackao po sajtu ali nisam nigde nista nasao.
imarkovic Re: Aaa 22.03.2014. 18:58 #546745

Pa dobro, svi oni tebe pitaju da li si se prvo obratio uvozniku, ja sam rekao onako kako je bilo, da su mi oskrnavili misa i da nije uspela reklamacija, i da ne zelim vise njima da reklamiram, zato se obracam VAMA koji se brinete za svoje klijente, nesto tako smislis, neku lepu rec i sve bude razreseno:)

:: pa to nisam znao, jednom sam isto tako kao ti kontaktirao Roccat, ali su mi rekli da se obratim uvozniku pa sam i taj mail samo prosledio njima i onda su tek uvazili..
:: Za logitech nisam znao da oni direktno hoce da uvaze garanciju itd
:: Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EV
:: ASRock Z68 Extreme
:: ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TO
:: 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Serie
:: Creative Sound Blaster X-Fi Titaniu
:: Toshiba Q Series SSD 128gb
EVGA011 GLEDAM RECENZIJU TASTATURE G19s na PCAXE... 27.03.2014. 06:21 #547259

broj poruka: 578
i mislim se jedno... Logitech ce za godinu dana da ode u takav minus da je to strasno, ako vec i nije. Zadnjih godinu dana. Moze se reci skoro 2 god ali ajde zadnjih godinu dana, ne pamtim kada je neko od entuzijasta u svetu koji prati inovacije kupio Logitech mis ili tastaturu. Mis mozda mali neki procenat G700, G9, G9x sto se prodaje, ova S serija se smesna i revizija ove preskupe tastature koja ne lici na ovo vreme uopste.
Iskreno receno tu tastaturu bi tesko prodao za 90e novu sada. Logitech je tipican primer kompanije koja nije ispratila inovacije, koja je ostala neke 3 god zamrznuta u vremenu.
Znaci Logitech mora hitno da nista ne izbacuje mozda da razmislja o opstanku uopste medju najboljima jel ce otici medju brandove kakav je Trust i A4Tech i Genius. Oni mora da sednu i dobrih 6-12 meseci da rade na najsavremenijim modelima da celu novu paletu stvari izbace od 2-3 tastature, 3-5 misa, slusalice, zvucnike ili nece dobro proci.
Jbg pre 3-4 god kada sam ja kupovao tastaturu G510 je bila jedna od 3 najbolje predlozene koju izabrati. Sada 3 god kasnije mehanicke su toliko napredovale da Logi nema sta da trazi sa onim njihovim dizajnom. Realno COOLERMASTER je postao pojam u svetu tastatura za Logitech, da mi je neko pre 3 god rekao to smejao bi mu se, a da ne govorim CORSAIR tek da ce sve da ih prestigne.

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450H

imarkovic Re: GLEDAM RECENZIJU TASTATURE G19s na PCAXE... 27.03.2014. 07:06 #547260

Ne lupaj, ide njemu sasvim dobro, poceo si kao pojedini clan da pljujes Logi/ ASUS, kao Microsoft da ce propasti.. zasto mora svaki fking proizvodjac da ima mehanicku tastaturu od 150eu? A to sto za maltene svaki brand stancuje miseve..?

:: i mislim se jedno... Logitech ce za godinu dana da ode u takav minus da je to strasno, ako vec i nije. Zadnjih godinu dana. Moze se reci skoro 2 god ali ajde zadnjih godinu dana, ne pamtim kada je neko od entuzijasta u svetu koji prati inovacije kupio Logitech mis ili tastaturu. Mis mozda mali neki procenat G700, G9, G9x sto se prodaje, ova S serija se smesna i revizija ove preskupe tastature koja ne lici na ovo vreme uopste
:: Iskreno receno tu tastaturu bi tesko prodao za 90e novu sada. Logitech je tipican primer kompanije koja nije ispratila inovacije, koja je ostala neke 3 god zamrznuta u vremenu
:: Znaci Logitech mora hitno da nista ne izbacuje mozda da razmislja o opstanku uopste medju najboljima jel ce otici medju brandove kakav je Trust i A4Tech i Genius. Oni mora da sednu i dobrih 6-12 meseci da rade na najsavremenijim modelima da celu novu paletu stvari izbace od 2-3 tastature, 3-5 misa, slusalice, zvucnike ili nece dobro proci.
:: Jbg pre 3-4 god kada sam ja kupovao tastaturu G510 je bila jedna od 3 najbolje predlozene koju izabrati. Sada 3 god kasnije mehanicke su toliko napredovale da Logi nema sta da trazi sa onim njihovim dizajnom. Realno COOLERMASTER je postao pojam u svetu tastatura za Logitech, da mi je neko pre 3 god rekao to smejao bi mu se, a da ne govorim CORSAIR tek da ce sve da ih prestigne
:: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450
EVGA011 Re: ... 27.03.2014. 08:21 #547262

broj poruka: 578
Pa nece nestati i Genius se drzi, ali Logitech vise nije izbor krajnjih entuzijasta koji biraju najbolje i pada sve nize. Nema tastaturu u prvih 10. Sigurno. Dok neki imaju vise modela.
Logitech je nekada bio No1 sada smesno mu izgleda ponuda cela. On nema mehanicke tastature nove generacije posle vise od godinu dana od kada su drugi svi usvojili to. On ima neku onako cisto da se kaze da je mehanicka. Ne verujem da bilo ko ko je upoznat sa hardwareom vise razmislja o Logi. Ljudi su u fazonu MX switcheva sa LED svetlom, biras vrstu tastera, svaki model u vise razlicitih MX switcheva. Logitech je daleko zaostao. Ne ne mora on da ima mehanicku tastaturu od 150e, ne mora niko ni da pravi IPS monitore pa ih prave ili narod menja proizvodjaca.

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450H

codeus Re: Re: ... 27.03.2014. 09:05 #547267

broj poruka: 4054
jesi razmisljao da napises knjigu.. autostoperski vodic kroz IT .. o fredlani gruntibugli

:: Pa nece nestati i Genius se drzi, ali Logitech vise nije izbor krajnjih entuzijasta koji biraju najbolje i pada sve nize. Nema tastaturu u prvih 10. Sigurno. Dok neki imaju vise modela
:: Logitech je nekada bio No1 sada smesno mu izgleda ponuda cela. On nema mehanicke tastature nove generacije posle vise od godinu dana od kada su drugi svi usvojili to. On ima neku onako cisto da se kaze da je mehanicka. Ne verujem da bilo ko ko je upoznat sa hardwareom vise razmislja o Logi. Ljudi su u fazonu MX switcheva sa LED svetlom, biras vrstu tastera, svaki model u vise razlicitih MX switcheva. Logitech je daleko zaostao. Ne ne mora on da ima mehanicku tastaturu od 150e, ne mora niko ni da pravi IPS monitore pa ih prave ili narod menja proizvodjaca.
:: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450
imarkovic Re: Re: ... 27.03.2014. 09:48 #547270

Kako da ne, verujem ti. Imao sam dve kvalitetne mehanicke tastature i nisu mi uopste odgovarale, posle toga sam uzeo G105 i odusevio se, i razmislio zbog cega me nisu odusevile tastature od 150eu, a zadovljio sam se sa onom od 3500din..

:: Pa nece nestati i Genius se drzi, ali Logitech vise nije izbor krajnjih entuzijasta koji biraju najbolje i pada sve nize. Nema tastaturu u prvih 10. Sigurno. Dok neki imaju vise modela
:: Logitech je nekada bio No1 sada smesno mu izgleda ponuda cela. On nema mehanicke tastature nove generacije posle vise od godinu dana od kada su drugi svi usvojili to. On ima neku onako cisto da se kaze da je mehanicka. Ne verujem da bilo ko ko je upoznat sa hardwareom vise razmislja o Logi. Ljudi su u fazonu MX switcheva sa LED svetlom, biras vrstu tastera, svaki model u vise razlicitih MX switcheva. Logitech je daleko zaostao. Ne ne mora on da ima mehanicku tastaturu od 150e, ne mora niko ni da pravi IPS monitore pa ih prave ili narod menja proizvodjaca.
Bobi4ever Sve ovo napisa covek koji ni nema meh. tastaturu. 27.03.2014. 10:30 #547271

broj poruka: 4875
FAIL!!!
imarkovic Re: Sve ovo napisa covek koji ni nema meh. tastaturu. 27.03.2014. 12:09 #547280

To i jeste poenta, ajde razumem da ih je probao, pa da kritikuje, nego nije probao ni Corsair ni Logitech G710. Razumem da postoji milion review-eva na yt itd., ali drugaciji su utisci ljudi koji igraju igre i samo to, a potpuno drugaciji ljudi koji mnogo kucaju kao ja npr. Tj., igram igre i kucam, G105 je zaista povoljna tastatura i pogodna i za edno i za drugo, ne znam kakva je G710 i ne zelim da pisem nista o njoj, ali nema sanse da je toliko losa.

Ja sam imao recimo Obsidian i video sam da to nije sjajno kuciste, tako isto moze da se desi i sa tastaturom koju toliko strasno hvale, kao i Obsidian, navodim primer.

:: FAIL!!!
Bobi4ever Kapiram. 27.03.2014. 13:15 #547291

broj poruka: 4875
Meni je stigla tastatura sa MX Black switchevima i mogu reci da je iritantno bucna. Pogotovo tokom igranja kada pritiskas dosta tastera. Aj da je samo meni, nego je bucna i svima kojima sam dao da kuckaju na njoj. Jednostavno ne bih mogao da je drndam stalno, kapiram da bih odlepio od zvuka klika kroz neki mesec. Isti slucaj, dosta kuckam, ako uhvatim vremena, odigram nesto i to je to. G105 je super tastatura za taj cenovni rang. G710 nisam imao, Corsair K90 sam cackao malo ali ne dovoljno dugo da bih mogao slozenije da ti iznesem svoja zapazanja, mane, odlike itd. Meni se svideo Corsair 750D ali neki nedostatci su me odbili i daleko je to od savrsenog.
Naravno sad ce nas Wlada `uveriti` u suprotno. :)))
SlasherZ re 27.03.2014. 16:56 #547306

Koristio sam ranije razlicite na lanovima/turnirima(razer,thermaltake, cooler master itd) ali ova moja G15v2 me sluzi vec 3 godine i prezadovoljan sam sa njom. Uopste mi nije je zao sto sam dao tolike pare tada za nju, a ako bih menjao, onda bi to bilo samo za neku noviju logitech. Sto se mene tice logitech bio i ostao kralj za tastature.

ASRock Z68 Extreme 4

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs