Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
G9x
STRANA 1 OD 1
peki22 G9x 20.03.2014. 21:04 T57123

status: user
broj poruka: 2936
Pacov star oko mesec ipo dana.Kod mene bio 5 pre servisa i evo 2 dana posle.U servisu kazu da je sve Ok.Problem je sto se ponekad ne uvek javi single=double click i jos gora stvar u igri kad se drzi levi click prekida.Probao bez drajvera sa starijim verzijama i uvek isto.Neko neku informaciju ili resenje?

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: G9x 20.03.2014. 22:02 #546499

broj poruka: 18996
Nemoj vise da saljes u taj servis, ako je onaj sto pocinje sa `i`, uvek zaboravim. Ne daj boze da se serviser docepa i otvori ga(pajserom).. Taj problem je poznat kod Logitech-a, i potrebna je zamena tastera, ali ja bih to resio direktno sa Logitech-om, umesto sa nasim servisima, dobices novog G9x kao zamenu, ako je jos uvek u prodaji. Ali samo ako je mis u Logitech garanciji, ako ne, preporucio bih ti da kupis nove OMRON tastere(napisacu ti gde preko mail-a), kvalitetni japanski tasteri, koje ja licno nisam video ni u jednom misu, ako ne znas sam da ih zamenis, ni to nije problem.

:: Pacov star oko mesec ipo dana.Kod mene bio 5 pre servisa i evo 2 dana posle.U servisu kazu da je sve Ok.Problem je sto se ponekad ne uvek javi single=double click i jos gora stvar u igri kad se drzi levi click prekida.Probao bez drajvera sa starijim verzijama i uvek isto.Neko neku informaciju ili resenje
::
:: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
peki22 Ok 20.03.2014. 22:19 #546506

Sutra zovem servis da vidim sta ce da mi kazu. 99% ces ti meni odraditi taj posao.

SkyFire ... 20.03.2014. 22:26 #546509

broj poruka: 18472
Nemoj kod imarkovica, on ce ti ugraditi deo koji ti ne treba..
Covek voli da budzi i eksperimentise..
Ja se ne bih igrao na tvom mestu jedino ako hoces da ti mis levitira ti mu slobodno daj ..

Ne bi me cudilo ni transoformersa da ti napravi, posle da te ujede za ruku..Ma bjez.. :)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

1d10t Jeste da je relativno offtopic 20.03.2014. 22:26 #546510

broj poruka: 431
ali jedno pitanje, da li neko mozda zna gde moze da se nadje flat kabl koji se nalazi u logitech g500? posto sam ga sjebao kad sam cistio misa posle polivanja piva po njemu... mis radi al dugmad na gornjem delu su off :/

thx ahead.

AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ... 20.03.2014. 22:32 #546514

To me fircas jer ti jos nisam sredio gamepad, imao sam vremena samo da ga otvorim i ispitam kabl, nisam jos digo` ruke od njega.

@peki, javi sta su zakljucili, nema frke.

:: Nemoj kod imarkovica, on ce ti ugraditi deo koji ti ne treba.
:: Covek voli da budzi i eksperimentise.
:: Ja se ne bih igrao na tvom mestu jedino ako hoces da ti mis levitira ti mu slobodno daj .
:: Ne bi me cudilo ni transoformersa da ti napravi, posle da te ujede za ruku..Ma bjez.. :
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
imarkovic Re: Jeste da je relativno offtopic 20.03.2014. 22:39 #546516

Kako, leba ti da ga kupis, gde? To nisam siguran ni Logitech da prodaje fizickim licima, ovlasceni servisi su postali vic itd.. jedino sto mozes je da zalemis regulacionom lemilicom sa jako preciznim vrhom pod lupom, i to ako se nije skroz prekinuo, tj. sve kontakte.. ja sam to radio na mobilnom telefonu(sa slicnim flat-om) sa lemilicom i ravnim vrhom i nisam se dobro proveo, ali uspelo je.

:: ali jedno pitanje, da li neko mozda zna gde moze da se nadje flat kabl koji se nalazi u logitech g500? posto sam ga sjebao kad sam cistio misa posle polivanja piva po njemu... mis radi al dugmad na gornjem delu su off :
:: thx ahead
:: AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
peki22 SkyFire 20.03.2014. 22:44 #546517

Je..s misonju.Zvacu sutra da vidim sta ce stručnjaci da kazu.imarkovic ako uspe super ako ne nije ni prvi ni zadnji put da sam se zeznuo.

duqp igore 21.03.2014. 01:18 #546533

broj poruka: 3466
daj da kupim i ja te prekidace kad nadjem vremena pa da uradis intelija

kad sednem za racunar i hocu da prebacim nesto pa se izgubi kontakt izludim pa se setim tebe

pusti na mejl sta i kako i koliko

imarkovic Re: igore 21.03.2014. 08:15 #546542

poslao.

:: daj da kupim i ja te prekidace kad nadjem vremena pa da uradis intelij
:: kad sednem za racunar i hocu da prebacim nesto pa se izgubi kontakt izludim pa se setim teb
:: pusti na mejl sta i kako i kolik
Bobi4ever Re: Re: G9x 21.03.2014. 08:24 #546543

broj poruka: 4875
Ozb nigde nisi video OMRON prekidace kod miseva? O.o

:: Nemoj vise da saljes u taj servis, ako je onaj sto pocinje sa `i`, uvek zaboravim. Ne daj boze da se serviser docepa i otvori ga(pajserom).. Taj problem je poznat kod Logitech-a, i potrebna je zamena tastera, ali ja bih to resio direktno sa Logitech-om, umesto sa nasim servisima, dobices novog G9x kao zamenu, ako je jos uvek u prodaji. Ali samo ako je mis u Logitech garanciji, ako ne, preporucio bih ti da kupis nove OMRON tastere(napisacu ti gde preko mail-a), kvalitetni japanski tasteri, koje ja licno nisam video ni u jednom misu, ako ne znas sam da ih zamenis, ni to nije problem
:: :: Pacov star oko mesec ipo dana.Kod mene bio 5 pre servisa i evo 2 dana posle.U servisu kazu da je sve Ok.Problem je sto se ponekad ne uvek javi single=double click i jos gora stvar u igri kad se drzi levi click prekida.Probao bez drajvera sa starijim verzijama i uvek isto.Neko neku informaciju ili resenje
:: ::
:: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
stalex011 RE: 21.03.2014. 11:31 #546548

broj poruka: 285
Probaj i malo jace da ga produvas, mozda ga to sredi. Zna od prasine to da se desava.
Za 3 god sto imam g700 dva puta sam morao da ga nosim na benzisku na kompresor.
Ako ti to ne sredi, ovo sto kaze Markovic ce sto posto resiti problem
DejaN89 da se nadovezem 21.03.2014. 11:42 #546549

broj poruka: 575
Ja imam slican problem samo na g500 posle skoro 3 god (nesto manje) mis mi je jos u garanciji , al garantnog lista nema nigde. Obicno cuvam garancije i spremio sam bio da ga saljem posto je kupljen u complandu, i pricao sa serviserom rekao covek da zna sta je u pitanju je taster sto sam i pretpostavio i sad neznam sta da radim . Da li postoji mogucnost da se dog sa njima i da li bi mi primili misonju ako ne nadjem garanciju?
Neki savet ili pomoc bi dobro dosla. Mis je u garanciji cinimi se do maja al nisam siguran.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1881178
Power unleashed
http://fatality-cs.info/

duqp probaj sa njima 21.03.2014. 12:15 #546553

broj poruka: 3466

da preko serijskog broja vide sta je u pitanju ili se javi logiju mejlom pa pitaj da ti izadju u susret.

ja sam cimao sony za onaj kabl sto su mi kolege iskulirale temu :D

imarkovic Re: Re: Re: G9x 21.03.2014. 13:06 #546559

Ma ne bre, naravno da jesam, u svakom logitech misu ih ima, nego na njima pise CHINA, poslednji put sam ih video u starom inteliju, ti tasteri su neunistivi, mislim na omron na kojima pise Japan, e oni se prodaju kod nas, e sad, nisu sigurno identicni, ali bez sumnje su kvalitetniji.

:: Ozb nigde nisi video OMRON prekidace kod miseva? O.
:: :: Nemoj vise da saljes u taj servis, ako je onaj sto pocinje sa `i`, uvek zaboravim. Ne daj boze da se serviser docepa i otvori ga(pajserom).. Taj problem je poznat kod Logitech-a, i potrebna je zamena tastera, ali ja bih to resio direktno sa Logitech-om, umesto sa nasim servisima, dobices novog G9x kao zamenu, ako je jos uvek u prodaji. Ali samo ako je mis u Logitech garanciji, ako ne, preporucio bih ti da kupis nove OMRON tastere(napisacu ti gde preko mail-a), kvalitetni japanski tasteri, koje ja licno nisam video ni u jednom misu, ako ne znas sam da ih zamenis, ni to nije problem
:: :: :: Pacov star oko mesec ipo dana.Kod mene bio 5 pre servisa i evo 2 dana posle.U servisu kazu da je sve Ok.Problem je sto se ponekad ne uvek javi single=double click i jos gora stvar u igri kad se drzi levi click prekida.Probao bez drajvera sa starijim verzijama i uvek isto.Neko neku informaciju ili resenje
:: :: ::
:: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Bobi4ever Nisam otvarao Logije. 21.03.2014. 13:24 #546561

Ali ih jesam testirao i nigde nije navedeno da imaju OMRON prekidace. Samo je navedeno da im je zivotni ciklus XY klikova.
Dok CM, Gigabyte itd imaju OMRON i zivotni vek im je oko 5 miliona klikova.
Btw, imam neke sluske, treba im zamena kabla (prekidaju kod 3.5mm dzeka), pa ako si voljan, casticu te. :-)
1d10t Re: Re: Jeste da je relativno offtopic 21.03.2014. 14:40 #546569

broj poruka: 431
Ma ono, sta znam mozda negde ima, bas u nekom polu raspalom servisu mobilnih :D
Nista, onda se koristi mx518 dok se ne sklepa ovo ili uzme neki drugi glodar.

AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.

:: Kako, leba ti da ga kupis, gde? To nisam siguran ni Logitech da prodaje fizickim licima, ovlasceni servisi su postali vic itd.. jedino sto mozes je da zalemis regulacionom lemilicom sa jako preciznim vrhom pod lupom, i to ako se nije skroz prekinuo, tj. sve kontakte.. ja sam to radio na mobilnom telefonu(sa slicnim flat-om) sa lemilicom i ravnim vrhom i nisam se dobro proveo, ali uspelo je.
dorabi1 Re: RE: 21.03.2014. 18:41 #546598

broj poruka: 939

nije ti bas to najpametnije raditi na bezinskim pumpama,moze se desiti da naduvas i ulja ili vlage na tim kompresorima, plus sto su prejaki, pa ako malo vise primaknes mozes stosta videti kako vrca iz duvanog predmeta.

:: Probaj i malo jace da ga produvas, mozda ga to sredi. Zna od prasine to da se desava
:: Za 3 god sto imam g700 dva puta sam morao da ga nosim na benzisku na kompresor
:: Ako ti to ne sredi, ovo sto kaze Markovic ce sto posto resiti problem
peki22 Re... 21.03.2014. 19:26 #546605

Ljudi fala za savete ali ovako stoje stvari.Danas sam razgovarao sa serviserom i posle izlaganja mog problema dosli smo do saznanja da na reklamaciji ili papiru nije tako opisan kvar (KAO),ali nebitno ljubazni su i po opisu problema(preko tel) kvara to je mikroprekidac.Zamenice to za najkrace vreme.E sad idem na strucne konsultacije sa kolezom` imarkovic` ali preko mail.Bicete obavesteni ......

imarkovic Re: Nisam otvarao Logije. 21.03.2014. 20:09 #546613

Da, takodje u onim najboljim A4Tech ubacuju omron, mislim nije to ne znam sta, cena im je 125din/kom. Ovi japanski imaju drugaciji click, malkice tvrdji i cuje se jace. Nije mi samo jasno zasto to slabi kod Logitech-a, jer taj taster ima samo 2 kontakta(mehanicka) zaduzenih za click, to kad se zaprlja, lako se otvara i cisti najfinijom smirglom, ali cisti se zapravo prasina ili oksidacija na kontaktima koji su nerdjujuci, tek posle ko zna koliko klikova, a ne kad je mis maltene nov.. kakvi su to tasteri, nije mi jasno. To se kod Logitech-a ne navodi, to se podrazumeva, navodi se npr kod A4Tech, ili Razer, ili jednostavno nije pravilo, zavisi od review-a, uglavnom klasican review ne ide u unutrasnjost.

@peki, meni se samo nije svidelo kako su otvarali misa, i stavili su mi neki mekan click, da jedva osetis kad kliknes, a desni npr. totalno drugaciji, bas je bez veze.. zato nisam zeleo opet da se smaram s njima, vec sam direktno reklamirao Logitech-u, sve se zavrsilo u roku od 5 do 7 dana, cini mi se.

Nije problem, samo bih ti savetovao da kupis neki fancy konektor u kani*alu, jer ja imam samo one standardne metalne i plasticne najjeftinije, ako su neke dobre sluske, uzmi dobar konektor, mogu i ja kad budem prolazio tamo.

:: Ali ih jesam testirao i nigde nije navedeno da imaju OMRON prekidace. Samo je navedeno da im je zivotni ciklus XY klikova
:: Dok CM, Gigabyte itd imaju OMRON i zivotni vek im je oko 5 miliona klikova
:: Btw, imam neke sluske, treba im zamena kabla (prekidaju kod 3.5mm dzeka), pa ako si voljan, casticu te. :-)
Bobi4ever imarkovic 21.03.2014. 20:19 #546615

Znam. Na te japanske OMRON prekidace sam i mislio. Malo su tvrdji, dok kod Logija nije tako. Verujem da nemaju iste OMRON prekidace, ako su uopste te marke.

Vazi za konektor. Dobre su sluske, ali ih nema vise u prodaji, zao mi je da ih bacim.
Hvala btw, dog. cemo se jos.

SkyFire Bobi4Ever@iMRAKovic 21.03.2014. 20:23 #546616

broj poruka: 18472
Niste ni jedan ni drugi u pravu.
Rec je o OMICRON prekidacima i jedini oni su pravi i stizu iz Japana.
Licno Hamato Yoshi ih salje..

Nadam se da sam vam sad razjasnio.
Puno pozdrava za veselo drustvo ...

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Bobi4ever @Sky 21.03.2014. 20:37 #546617

Ja sam čuo i ruke da šalju...

dautovic Re: @Sky 21.03.2014. 21:31 #546624

broj poruka: 2855
Za `ruke` uzimaju lepe pare : ) O zlatnim katanama da ne pricamo...

Skyfire: ...frekfencija...

:: Ja sam čuo i ruke da šalju..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs