Pozz drugari, treba mi vas savet i misljenje. Ovako, imao sam do sada a i sada imam full tower kuciste Istar/Procase Nitro i do sada nisam imao zamerki. E sad, ja bih da uzmem neko mini itx tipa ` Fractal Design Node 304 `. Da bude lepo i malo. E sad mene zanima kako je sto se tice hladjenja ako bi ubacio neki bolji proc i gpu. Kakvi su ti mali case-ovi sto se toga tice, mislim kakve opcije imaju. Predlozite mi neko. Cena max 10k. E i da, ako neko hoce ova moja kucista nek se javi :D
Па нећеш моћи ставити неку дужу графичку, ограничен си на мини плочу, свакако је лошије хлађење... Ово важи у случају да, као што си навео, планираш некад да убациш нешто озбиљније док за за интернет, музику, филмове ће бити сигурно добро. Поздрав и колико тражиш за твоје кућиште и у каквом је стању?
Pa ja ne mislim konkretno na ovo kuciste vec trazim da mi se predlozi neko dobro. Cm HAF ili koje je vec dobro od tih manjih. Dogovoricemo se. Poslacu ti slike na mail. Imam 2,
Важи. Што се тиче кућишта најбоље да `ставиш на папир` шта ћеш можда купити па видети хоће ли то моћи да стане у ново кућиште да не би дошао у ситуацију да га продаш пошто не може да стане графичка, други хладњак за процесор...
ono teško da je spada u manja, tj. mini ITX kućišta. U njega staje sve što i u Nitra. Jedino ga zeza samo dva mesta za 3,5 inča HDD-ove. Da su napravili mesta za 3-4, odavno bih ga kupio.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Sto se tice hladjenja mislio sam da uzmem neko vodeno za procesor, ako moze da stane. I bitno mi je da mi kuciste bude donekle izolovano, tj silent. A sto se tice grafike, crkla mi je pa sam trenutno na integrusi koja krpi posao za sada ali sam mislio da uzmem neko kucite u koje ce moci da stane tipa 660 ili tako nesto. Par modela sam nasao ali svaki ima po neku manu pa se sad i premisljam sta da radim, da li ipak da uzmem vece u fulu ili sta.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.