Hocu da pazarim za koji dan tastaturu i mis,pa sam nesto gledao po netu,ali mi sve nekako bezveze... Zapalo mi je za oko ovo,ali ne znam da li je dobra kupovina?Mada i keš me zeza poprilicno :) Mogu da izdvojim ukupno 4500din(i ovo mi je mnogo),a ovo sam razmisljao da uzmem,pa mi treba par saveta ili mozda neka izmena,ako ima nesto bolje? Tastatura je Genius KB-g265 backlight(plavi,sto mi se slaze uz sobu :-) ),izgleda lepo i kosta 3000din Mis je MS Industrial X3ME,2400dpi,optical 6tastera(isto sija plavo),ali vidim komentare da ga zeza dupli klik?! To sam ja nesto gledao,pa ako neko ima drugi predlog ili iskustva sa ovom tastaturom ili misem,nek mi napise,svaka pomoc je dobrodosla :-). Koristio bi ih iskljucivo za igrice.
Имам ту тастатуру и миша Genius X-G510 са којима сам јако задовољан, али бих без размишљања узео, да је било тада, овај комплет: http://goo.gl/Uk9jNF Мислим да је ово, за те паре, убедљиво најбоља куповина, а још сија плаво! Поздрав!
Bas dobra cena, da ne pise CoolerMaster, rekao bih da je Roccat.
:: Имам ту тастатуру и миша Genius X-G510 са којима сам јако задовољан, али бих без размишљања узео, да је било тада, овај комплет: http://goo.gl/Uk9jNF Мислим да је ово, за те паре, убедљиво најбоља куповина, а још сија плаво! Поздрав ::
Imam tu tastaturu i užas živi. Sivi dugmici se izližu za mesec dana jednom mi zamenili a ta prva se i gasila sama od sebe i imala problem i sa pozadinskim. Ova sad radi kako treba ali ima nekolko dugmica koji su malo viši ili niže postavljeni a sivi dugmici su se ponovo izlizali. http://i.imgur.com/NuXPzkg.jpg http://i.imgur.com/HPL1sTx.jpg http://i.imgur.com/VMwIEdf.jpg Ovo su snimci od prve a od ove druge me mrzi da ponovo slikam ali su isto prošli.
@tata02 znaci moze da se pazari ovo sto sam mislio.Znaci ti nemas problem sa izlizanim dugmicima? Dobra je to cena za taj komplet,ali meni prvenstveno treba tastatura sa backlight-om,a mis moze a i ne mora :). @simon72 sad si me bacio u razmisljanje,po slikama bi odustao odma,ali vidim da tata02 nema taj problem,pa se sada dvoumim?jel bas smetaju ti dugmici,koji su malo izdignuti i to svetlo sto zeza?
Ovo sto bi ja kupio to bi mi bilo za narednih 2 god najmanje(mis ce se verovatno brze pokvariti...),zato sam sad u dilemi i nemam pojma sta da kupim?
Sad me sve vuce na taj komplet :),mada sam se bas zagrejao za tastaturu sa backlight-om Koji je vas savet,dal da uzimam taj komplet ili da uzmem odvojeno?
Pa ima tastatura backlight... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Sad me sve vuce na taj komplet :),mada sam se bas zagrejao za tastaturu sa backlight-o :: Koji je vas savet,dal da uzimam taj komplet ili da uzmem odvojeno :: :: ::
Сад сам тек стигао да одговорим. За сада се нису изгулили али верујем да хоће пошто, реално, није неки квалитет. Верујем да је Cooler Master DEVASTATOR далеко квалитетнији. Као што су остали рекли види се на сликама да има позадинско светло. Поздрав!
:: Bas dobra cena, da ne pise CoolerMaster, rekao bih da je Roccat :: :: :: :: Имам ту тастатуру и миша Genius X-G510 са којима сам јако задовољан, али бих без размишљања узео, да је било тада, овај комплет: http://goo.gl/Uk9jNF Мислим да је ово, за те паре, убедљиво најбоља куповина, а још сија плаво! Поздрав :: ::
Nisam probao, ali CM generalno ima korektne periferije, verujem da je bolje od Genius, MS industrial itd.
:: Jel mislis stvarno da ovo valja nesto :: :: :: :: Bas dobra cena, da ne pise CoolerMaster, rekao bih da je Roccat :: :: :: :: :: :: :: Имам ту тастатуру и миша Genius X-G510 са којима сам јако задовољан, али бих без размишљања узео, да је било тада, овај комплет: http://goo.gl/Uk9jNF Мислим да је ово, за те паре, убедљиво најбоља куповина, а још сија плаво! Поздрав :: :: ::
:: Nisam probao, ali CM generalno ima korektne periferije, verujem da je bolje od Genius, MS industrial itd :: :: :: :: Jel mislis stvarno da ovo valja nesto :: :: :: :: :: :: :: Bas dobra cena, da ne pise CoolerMaster, rekao bih da je Roccat :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Имам ту тастатуру и миша Genius X-G510 са којима сам јако задовољан, али бих без размишљања узео, да је било тада, овај комплет: http://goo.gl/Uk9jNF Мислим да је ово, за те паре, убедљиво најбоља куповина, а још сија плаво! Поздрав :: :: :: ::
Pa ovaj oblik uopste nije praktican za CAD, ja bih gledao neki maksimalno ergonomican, kao npr G700, performance, ovaj alienware mi je nekako nizak, ravan..
:: Hvala ti pre bih nov uzeo :: :: :: :: :: prodaje jedan kolega za 3 soma dinara ako ti odgovara cimaj ga u temi kupoprodaj :: :: :: :: :: ::
Pa ovaj ima oblik koji mi lici na g9, a g9 sam probao ii bas mi odgovara samo je ovaj dosta jeftiniji od g9 za koga ne verujem da ima bolji laser. G700 je nenormalno skup
:: Pa ovaj oblik uopste nije praktican za CAD, ja bih gledao neki maksimalno ergonomican, kao npr G700, performance, ovaj alienware mi je nekako nizak, ravan. :: :: :: :: Hvala ti pre bih nov uzeo :: :: :: :: :: :: :: :: prodaje jedan kolega za 3 soma dinara ako ti odgovara cimaj ga u temi kupoprodaj :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sto bi to bilo cudno, pa nije to genije to je ipak alienware dell. Ne verujem da oni stavljaju svasta u tu liniju proizvoda.
:: Lik koji ga je kupio kaze da je dobar,cak kaze da ima bolji laser od G9 mada mi je to malo cudno :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
I to sto kazes ali opet razlika u ceni mi nije jasna?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Sto bi to bilo cudno, pa nije to genije to je ipak alienware dell. Ne verujem da oni stavljaju svasta u tu liniju proizvoda :: :: :: :: Lik koji ga je kupio kaze da je dobar,cak kaze da ima bolji laser od G9 mada mi je to malo cudno :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: ::
Laser ti nije bitan uopste za cad, nema sanse da ovaj mis ima bolji laser od G9, to je nemoguce, kad ti je mis non-stop u ruci, po meni je najbitnija ergonomija, G9 se i meni svidja, ako ti odgovara, sto da ne uzmes onda njega, nekako mi ovaj mis deluje bas ravno, mada ne bih znao dok ne probam.
Pogledaj i CM storm xornet.
:: Pa ovaj ima oblik koji mi lici na g9, a g9 sam probao ii bas mi odgovara samo je ovaj dosta jeftiniji od g9 za koga ne verujem da ima bolji laser. G700 je nenormalno sku :: :: :: :: Pa ovaj oblik uopste nije praktican za CAD, ja bih gledao neki maksimalno ergonomican, kao npr G700, performance, ovaj alienware mi je nekako nizak, ravan. :: :: :: :: :: :: :: Hvala ti pre bih nov uzeo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: prodaje jedan kolega za 3 soma dinara ako ti odgovara cimaj ga u temi kupoprodaj :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Mozda je g9x atraktivniji ima tegice dodatnu masku pa je skuplji a ima i ime. Otuda ta razlika g9x kosta duplo skuplje u odnosu na alienware ne verujem da je toliko bolji g9.
:: I to sto kazes ali opet razlika u ceni mi nije jasna :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: Sto bi to bilo cudno, pa nije to genije to je ipak alienware dell. Ne verujem da oni stavljaju svasta u tu liniju proizvoda :: :: :: :: :: :: :: Lik koji ga je kupio kaze da je dobar,cak kaze da ima bolji laser od G9 mada mi je to malo cudno :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.