zamena kabla na ps2 tastaturi znaci komplet sa otvaranjem tastature i lemljenjem direkt na plocu i stavljanje onog sto stoji na izlazu iz tastature kako se zove ne znam mozda moze onaj termo buzir a? Uzme se obican produzni kabl ps2 i odradi se to? Jel ima negde kablova boljeg kvaliteta od onih no name od 99din 3 metra itd?
E sad, mozes da uzmes obican termo-burzir ili kupi samo to ojacanje (mislim da mozes da nadjes u bilo kojoj radnji za elektroniku.
Da, zalemis PS/2 kabl za stampanu plocu koja se verovatno nalazi ispod diodica za Caps lock, Num Lock i Scroll Lock i to je to. Ukoliko je problem samo do kabla.
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Osim ako se ne radi o tastaturi od 50+€. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Sta ce ti termo buzir? Ne treba ti, neces nista spajati, direktno ces zalemiti na plocu, nije to problem nikakav, ako znas sa lemilicom, napravis shemu po starom kablu da ne pogresis zicu i onda samo zalemis kabl i eto. Mozes da skines sa nekih matorih neispravnih PS2 tastatura, one obicno imaju debeo kvalitetan kabl.
:: :: zamena kabla na ps2 tastaturi znaci komplet sa otvaranjem tastature i lemljenjem direkt na plocu i stavljanje onog sto stoji na izlazu iz tastature kako se zove ne znam mozda moze onaj termo buzir a? Uzme se obican produzni kabl ps2 i odradi se to :: Jel ima negde kablova boljeg kvaliteta od onih no name od 99din 3 metra itd ::
isplati se sigurno pas je gricnuo kabl i ostetio izolaciju odmah pored ojacanja i vide se 4 sarene zice unutra
imam stare tastature i sve su usb :)
igore sa lemilicom ne znam nista bas znam vrhove prstiju da zalemim svoje ali sam se setio tebe odmah i kontao ako budem radio to taman i inteliju m prekidac da sredis :)
Pitacu majstora za telefone jel hoce ovo da zalemi mada je nesto pricao pre da je njegova lemilica slaba da on lemi nekim tankim tinolom ili kako se vec zove znam da duvaljkom stalno mase po telefonima.
Podaj to nekome ko je bar dvaput drzao lemilicu u ruke da ti to stredi. Ali ako ona radi, vragu briga sto je malo izolacija ostecena. Bar se ja ne bih cimao sa zamenom. A menjao sam ih na desetine....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Jos nisi sredio tog intelija? Proslo bre sigurno 2god..daj da to resavamo, mislim da imam ja PS2 kabl ako ne nadjes
:: :: :: igore sa lemilicom ne znam nista bas znam vrhove prstiju da zalemim svoje ali sam se setio tebe odmah i kontao ako budem radio to taman i inteliju m prekidac da sredis : :: :: Pitacu majstora za telefone jel hoce ovo da zalemi mada je nesto pricao pre da je njegova lemilica slaba da on lemi nekim tankim tinolom ili kako se vec zove znam da duvaljkom stalno mase po telefonima :: :: ::
Moja drugarica je menjala USB kabl na tastaturi za iMaca
01.03.2014. 10:04
status: user broj poruka: 9420
Uzela je produzni USB i platila regularno TV servisu 500 din. da joj to zamene. Hehe, njoj su psi pojeli i naponske kablove (iMac je bio iskljucen iz struje).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Jbg kad sam bio na lecenju od interneta i racunara i cs-a celu 2013 godinu na pcb svracao sa telefona mozda 10 postova imao samo a drugar na otvaranju igraonice neke ukrao razer DA pa ja ukrao njemu, kad svakako ne zna cemu sluzi takav mis :)
Onda krenem ove godine malo da surfujem opet i ne primecujem taj dvoklik 1x dnevno i uvek iskrsne nesto, razbolim se, sjebem koleno na utakmici, neki sektasi mi ubiju psa ispred kuce pre 20ak dana uvek neka glupava situacija. Cim se iskombinujem ja sam sa sobom javljam ti. Uzecu m tastere na slaviji kao sto si mi pre objasnjavao odnesem misa otvorenog i kazem ovo mi treba :)
Da pozdravim ovog puta majstora Tomu sa Ceraka, on mi je resio slusalice pre 2 godine evo bolji kabl na 5hv2 nego kada su kupljene, mada mic nismo osposobili ali ko ga j... :)
E i to bi mogao ti mozda igore da zamenis onaj pertlasti kabl od potenciometra do slusalica ili da skroz skines potenciometar. Nikad nisam dirao regulator zvuka i kontam da mi ne treba, uz to mozda i mic osposobimo :)
Videcemo, cucemo se bice opet tema i mejl :) Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.