Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
chief GPS dobar ili los?
STRANA 1 OD 1
rabbit chief GPS dobar ili los? 20.09.2007. 14:45 T5690

status: user
broj poruka: 12

Zanima me kakva su iskustva sa chieftec GPS serijom napajanja 350w, 400w (ne racunajuci to sto procitah ovde da se ne vole mnogo sa ups-ovima).
unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: chief GPS dobar ili los? 20.09.2007. 16:18 #28070

broj poruka: 18472
Nije to u opste losa serija samo je pitanje za sta ti treba i koliko wati?350-400w je malo za danasnji standard!P.S.Nije sa svakim chief-om problem sa upsevima ali desava se i to..

::
:: Zanima me kakva su iskustva sa chieftec GPS serijom napajanja 350w, 400w (ne racunajuci to sto procitah ovde da se ne vole mnogo sa ups-ovima)
:: unapred hval
MACHINE Kako rece SF, nije los 20.09.2007. 17:28 #28074

broj poruka: 5704
li za iste pare mozes uzeti bolje: LC-power LC6550GP, CM iGreen 500, neki ThermalTake, ili Spire...

- R a v e n L o r d -

gman izgleda 20.09.2007. 17:50 #28078

broj poruka: 1111
da lc napreduje po pitanju popularnosti
stvarno ok psu, bas taj model sto raven spominje
stabilni naponi, sto je po meni mnogo i daleko bitnije od njihovih apsolutnih vrednosti
i, ako ti je bitno ima korekciju faktora snage, samo nisam siguran da li je aktivan
pasivni podesava faktor snage na blizu 1 samo pri max snazi, opterecenju,(u stvari na najvisem stepenu iskoriscenja), dok aktivni to radi i za manje snage
sad mi pade na pamet da se greske pri merenju (12v=10,9v) mozda javlaju zbog toga sto se naponi u pojedinim kolima mere u odnosu na neku tacku koja nije masa
jer komponente i dalje rad a bez dovoljno energije, kako ispadne po tako ocitanom naponunaponu
ovo je cisto pretpostavka
znam da me niko nista nije pitao
rabbit 20.09.2007. 21:24 #28096

broj poruka: 12

Ljudi hvala na preporukama, mada nemam bas toliki izbor nisam ni blizu bgda, izbor je chief ili cm, 400w odnosno 430w, sto mi je po nekim proracunima dovoljno a ako ne bude tako eto mene sutra na topicu `jer opravlja neko ploce i graficke`-)
pokusacu da nadjem/narucim taj lc...
poz
Dyca re 20.09.2007. 22:10 #28100

broj poruka: 1574
Ja imam chief GPS od 550w i mogu ti reci da me odlicno sluzi..neces pogresiti ako ga uzmes..pozz

SkyFire Re: 21.09.2007. 02:47 #28118

broj poruka: 18472
Ako mozes onda ti je bolje da uzmes Cooler Master.Ili Real Power 550 Sli ili i Green 600w!

:: Ljudi hvala na preporukama, mada nemam bas toliki izbor nisam ni blizu bgda, izbor je chief ili cm, 400w odnosno 430w, sto mi je po nekim proracunima dovoljno a ako ne bude tako eto mene sutra na topicu `jer opravlja neko ploce i graficke`-
:: pokusacu da nadjem/narucim taj lc..
:: po
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs