Dobar dan svima. Posle brojnih obaveza, dosao je trenutak da se malo pocastim. Resio sam da kupim jedno veliko prostrano kuciste, gde mi nece nedostajati prostora i koje ce biti funkcionalno. Kuciste stoji na velikom stolu, pored mene tako da je bitna estetika.
Za sada naginjem ka CORSAIR brendu, kupovao sam par stvari u Boostloogic pc-u i ne mogu verovati da konacno u ovoj banani od drzave imamo firmu koja je uvezla dosta toga od njih, cak pokusavaju i EVGU da probiju na trziste. Pricao sam sa momcima i stvarno svaka cast i rispekt. Rekli su mi da ono sto nemaju na sajtu mogu nabaviti i sada ne znam sta da pazarim. :D Vidim da imaju i BITFENIX brend, pa ako ima neko iskustva neka napise par reci, meni ta kucista koje sam video kod njih izlozeno izgledaju veoma mocno i atraktivno.
Voleo bih da kupovinu obavim ovih dana, jer ne bih voleo da mi prodje ova akcija koju imaju, a vezana je takodje za ova dva full towera... http://boostlogicpc.com/ Dajte jos neki predlog, otvorenog sam razmisljanja na svim poljima, ali mislim da cu se odluciti za CORSAIR ili BITFENIX.
nisi nam rekao okvirno neki budzet. Nema veze, gledajuci po tim Bitfenix modelima znaci nekih 150e okvirno? Za taj novac od Korsa imas 750d i on ti je full tower, znaci to sto trazis. E sad dalje obsidiani su ti skuplji, i to duplo. Sto se tice Bitfenixa, nekako mi taj Shinobi model izgleda elegantnije. Moj glas ide za Corsair, znaci 750d.
Ovo ti je isto atraktivno i zanimljivo resenje, e sad ne znam da li si cvrsto resio da to bude bas full tower...
... u klasi tih nabrojanih, ali je i cenovno duplo jeftiniji.
Raidmax Vampire
Drugar ga je kupio i kad sam ga video, odusevio sam se kvalitetom i funkcionalnoscu. Moj Haf 912 plus, iako je cenovno slican (plus je midi tower), ne moze da mu prismrdi. Ako negde budes mogao uzivo da vidis ovo kuciste, odusevices se. Uzivo izgleda 100 puta bolje nego na slikama, sto nije slucaj sa ostalim brendovima, koji obicno na slici izgledaju bolje.
Jedino ako volis taj minimalisticki stil Korsa ili Fractala, onda idi na njih.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Ne znam druze na koga se ovo odnosilo, ali nema veze, ne razumem ni poentu? Ja sam vec rekao da sam video Bitfenix modele kod njih, znaci izlozene na stolu. Nista odokativno preko neta ili u kutiji. Zato mi se i svidja njihova strategija u biznisu sto dozvoljavaju da sve probas sto oni imaju u ponudi. Tako sam i ja imao prilike da sve to vidim, samo jbg nisam video taj 750d koji ``Adzem`` pominje. Ali verujem da nema greske sa Corsair.
:: Izreklamirao si boostlogic, kao da i sam radiš tamo... Ako si, treba tako :: :: Corsair Obsidian 750D, Bitfenix Colossus, Fractal Design Define XL. Ako ti se sviđa Bitfenix, zamoli ih da ga otpakuju, pa pogledaj. :: :: Intel® i7 4820K @ 4.8 GHz | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: ::
Treba da odes i pogledas ta Bitfenix kucista, ne bi znao tek za koje da se opredelis, stvarno se trude da obrade paznju na detalje za svaki njihov model, kako pipnes kuciste, videces koji kvalitet je u pitanju, ali nekako za moj ukus odabrao bih izmedju 2 modela, Shinobi i Ronin.
Idi tamo pogledaj, momci su ok, sve ce ti pokazati sta god te interesuje, imaju izlozena sva ova kucista.
:: Dobar dan svima. Posle brojnih obaveza, dosao je trenutak da se malo pocastim. Resio sam da kupim jedno veliko prostrano kuciste, gde mi nece nedostajati prostora i koje ce biti funkcionalno. Kuciste stoji na velikom stolu, pored mene tako da je bitna estetika :: :: :: Za sada naginjem ka CORSAIR brendu, kupovao sam par stvari u Boostloogic pc-u i ne mogu verovati da konacno u ovoj banani od drzave imamo firmu koja je uvezla dosta toga od njih, cak pokusavaju i EVGU da probiju na trziste. Pricao sam sa momcima i stvarno svaka cast i rispekt. Rekli su mi da ono sto nemaju na sajtu mogu nabaviti i sada ne znam sta da pazarim. : :: Vidim da imaju i BITFENIX brend, pa ako ima neko iskustva neka napise par reci, meni ta kucista koje sam video kod njih izlozeno izgledaju veoma mocno i atraktivno :: :: :: Voleo bih da kupovinu obavim ovih dana, jer ne bih voleo da mi prodje ova akcija koju imaju, a vezana je takodje za ova dva full towera... http://boostlogicpc.com :: Dajte jos neki predlog, otvorenog sam razmisljanja na svim poljima, ali mislim da cu se odluciti za CORSAIR ili BITFENIX :: :: Hvala najlepse svima ::
Pitaj da ti donesu Obsidian 750D, veruj mi neces pogresiti, kuciste je Full Tower, moze da stane sve, znaci ne ovi nasi Fractal `full tower` sto ne mozes da ubacis XL-ATX i HPTX maticnu. Nego pravi full tower, koji nije glomazno ogroman kao 900D a osmisljen je da staje sve unutra sem 480mm radiatora. kosta manje nego Obsidian 650D a noviji je sa boljim opcijama za hardware unparedjenim, cena otprilike kao Graphite 600T. Sve moguce varijacije za vodena hladjenja imaju i sve neophodno za narednih 5-7 god jel nikada ne znas gde ces biti i sta ces raditi i sta ces promeniti a unutra staje sve. Sacakeja verovatno ce ti brzo dobaviti. Bolje od Obsidian 750D nema trenutno za te pare. Kod nas se na full tower misli ogromno kuciste u koje staje E-ATX maticna i sve je udaljeno i veliko. E ovo nije toliko veliko, jeste full tower ali staje sve zasta moras imati najveca kucista na svetu kao dual CPU maticne.
Zelim da se zahvalim svima na pomoci, na kraju sam narucio od Boostlogic-a CORSAIR 750d pa cemo da vidimo da li sam napravio pravi izbor. Mada iskreno prijatelji mislim da nemam sta tu da pogresim. Kuciste je veoma kvalitetno i gledao sam svasta po you tubu o njemu. Jedva cekam da stigne! :D Drugara sam zarazio i kada je video izlozena BitFenix kucista kod njih, ostao je bez daha. Napravio sam mu samo neplanirani trosak, ahahahaa! :D Pazario je na kraju Shinobi model, a ja ipak moram malko da sacekam.
Danas idem kod njega ili sutra, pa cemo malo slikati kuciste i poslacu linkove. Javljam se sve u svemu!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.