Ovih dana pokusavam da pronadjem adekvatan mis, da ispuni neke moje kriterijume, ali mi nikako ne uspeva. Potrebna mi je vasa pomoc, tj. preporuka:) U sustini, ono sto je meni potrebno je najobicniji bezicni laserski mis, po mogucstvu sa samo jednom baterijom, za svakodnevnu upotrebu i poneku igru, s vremena na vreme. Znaci, ne mora da ima neke dodatne tastere, a pogotovo ne da je preskup. Otprilike, ono sto ja hocu, je ovako nesto, na donjem linku, ali nikako ne mogu da provalim da li je ovo stvarno laserski mis, iako to pise na mnogim mestima:
Ovaj kupih pre oko godinu dana, kostao je tada 2.000 RSD, sad mozda malo vise zbog PDV-a Za svakodnevni rad je fenomenalan, i u igrama nemam ni jednu zamerku, posebno sto ne igram FPS. Koristi dve baterije od 1.5V AA, osim standardnih tastera ima dva sa strane (leve) i dva za podesavanje DPI. Prednost je sto je bas masivan, tj velik taman za pravu musku ruku (nije bas za neku ripidu).
Ja sam isti ovaj trazio, ali nije ga trenutno bilo na stanju, ali nesto posle toga drug ga je uzeo, zaista je dobar mis za tu cenu. Sve sto treba ima i ne trosi mnogo bateriju sto je najbitnije!
:: :: Ovaj kupih pre oko godinu dana, kostao je tada 2.000 RSD, sad mozda malo vise zbog PDV- :: Za svakodnevni rad je fenomenalan, i u igrama nemam ni jednu zamerku, posebno sto ne igram FPS. Koristi dve baterije od 1.5V AA, osim standardnih tastera ima dva sa strane (leve) i dva za podesavanje DPI. Prednost je sto je bas masivan, tj velik taman za pravu musku ruku (nije bas za neku ripidu) :: ::
Baterija mi je trajala oko 7 meseci i to intenzivnog rada na racunaru. A ove akumulatorske dosta krace traju, mozda do dva meseca. Cisto kad je rec o bateriji
Ranije sam imao neki Logitech-ov model koji je takodje koristio dve AA baterije, zbog cega mi je delovao poprilicno tezak, pa verujem da je to slucaj i kod ovog Gigabyte-ovog modela. Cini mi se da je takodje i malo veci, a meni bi trebao malo `portabilniji` model, jer bi ga koristio iskljucivo za laptop.
... A4Tech G10-770H. Koristi jednu AA bateriju koja traje mesec i vise (ja sam ubacio punjivu bateriju), lepo radi i iz daljine od preko 10 metara (probao), precizan je, po meni vredi svaki placeni dinar.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.