Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
bluetooth dongle problem
STRANA 1 OD 1
NenadV bluetooth dongle problem 03.02.2014. 19:24 T56588

status: user
broj poruka: 89

Kupio sam noname bluetooth dongle, koji radi ali ne uvek, priliko restarta kompa desava se da ga Windows ne prepozna, a kada ga prepozna onda je sve ok. Probao sam sa drugim drajverima koje sam nasao na netu ali i dalje isti problem. Isto se ponasa i na Windows 7 i 8.1 verziji. Konkretno pokazuje `Windows has stopped this device because it has reported problems: code 43“ Ima li neko resenje za ovo. Unapred hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
luja-88 Re: 04.02.2014. 19:11 #540234

broj poruka: 1636
Ako je na pakovanju ili u uputstvu naznaceno da je kompatibilan sa Win7/8, reklamiraj.
Ako nista nije naznaceno, takodje reklamiraj.
Ako je naznaceno da je kompatibilan samo sa npr. WinXP i/ili Vista itd. a nista ne pise za Win7/8, nemas pravo da se zalis.

Ako je normalan prodavac i nije proslo vise od 7-10 dana od datuma kupovine, probaj da vratis i uzmes neki krsten, na cjiem pakovanju je jasno naznaceno da je kompatibilan sa Win7 ili 8 (sta ti vec treba).
codeus ... 04.02.2014. 19:14 #540236

broj poruka: 4054

nema tu sta da bude kompatibilno, to govance radi po usb protokolu kao svaki mish, ako te zeza znaci da je neispravan, nosi na zamenu i uzmi neki krsten

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs