Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Nova Radna Fotelja
STRANA 1 OD 2  
ZooLoo Nova Radna Fotelja 03.02.2014. 13:02 T56582

status: user
broj poruka: 3975
Znaci slabo se razumem u fotelje, vec godinama koristim neke `obicne` stolice i resio da se pocastim necim udobnim.. :) Budzet od 10-20k, ali sweet spot bi bila neka od 15k npr. Gledao sam nesto u temi koju je Sky postavio jos odavno, i ona stolica iz Eurosalona nije losa...
http://www.eurosalon.rs/proizvodi/Kancelarije/Radne%20fotelje/CLB%20be%C5%BE/1099/2
samo ne znam koja joj je cena, nista na sajtu ne pise. Sky je l` si je na kraju kupio?

Gledao sam Forma Ideale i Kiku, nista posebno, a i citavsi komentare vidim da ih mnogi pljuju po pitanju kvaliteta.

Tako da dajte svoja misljenja, predloge. Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alumiroi Re: 03.02.2014. 13:13 #539996

broj poruka: 99
Upravo sam i ja u kupovini NRF. :)
Do sada sto sam nasao najbolje mi deluje ova.
http://www.velbe.rs/sr/proizvod/verona-v/54/
Cena je oko 20k, ali deluje mnog ozbiljnije nego sve sto si pomenuo. Garancija je 3 godine i testirana je na 110 kg.
Ja sam vrlo blizu odluke da je kupim. Zelim jos jednom da sednem pre nego se odlucim.
Inace sam zbog posla po ceo dan za kompom i vec mi je sjebana kicma.
Ako neko ima ovu `Veronu` nek javi iskustva.

ReMeDy Pre neki dan je bas uzeh 03.02.2014. 13:16 #539997

broj poruka: 259
za 10.050 din

veoma udobna i izgleda izdrzljiva, pogledajte.

http://www.matis.rs/namestaj/kancelarijski-program/kancelarijska-fotelja-rj7307

Fractal R4
Creative X-Fi Xtreme
Seasonic X850KM
Intel i5 3570k + Mega
ASUS P8Z77-V LX
Patriot 4x2 Gb 1600 MHz
WD320 + WD640 + SamsungF3 1,5Tb + SSD 840 EVO
MSI GTX760 Twin Frozr IV
LG 42LV5590

Bobi4ever Formu Bagatale izbegni. 03.02.2014. 13:21 #539998

broj poruka: 4875
Kvalitet je ocajan, jos ako imas sekretaticu/koleginicu, nece ti fotelja potrajati ni 30 minuta.
ZooLoo ... 03.02.2014. 14:18 #540012

hahaha Bobi manijace.. :D

ReMeDy - deluje sasvim pristojno ali ja sam za nesto malo drugacije, hvala ti na predlogu u svakom slucaju. takodje neka te lepo sluzi.. :)

Alumiroi - zanimljivo, mada nekako mi je tvrda ili samo izgled vara.. je l` si je probao?
SkyFire ... 03.02.2014. 14:32 #540018

broj poruka: 18472
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=1&topid=51572&forid=13&katid=2

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?252799-Dobre-radne-stolice-za-kompjuter

U principu izabrao si najbolju samo uzmi crnu boju!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

ZooLoo ... 03.02.2014. 14:34 #540019

Ona mi se najvise svidela. :) Mada bez na slici mi je extra i slaze mi se sa ostalim namestajem, ali ako se odlucim za nju, videcu uzivo i odlucicu za boju. Nego je l` si je kupio, kolika je prava cena?

P.S. Jos cekam odg. na mail. :/

SkyFire ... 03.02.2014. 14:37 #540022

broj poruka: 18472
Stolica je definitivno najkvalitetnija koju mozes naci za te pare i udobna.
Mene podseca malo na sportska sedista kod automobila :)
Neces pogresiti ako se odlucis za nju!

Cena se krece od 13k do16k zavisno od firme..

Mail..Sacekaj jos malo :)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

ZooLoo ... 03.02.2014. 14:41 #540023

Okej.. Za sada mi je ona prvi pik, ne zurim, potrazicu jos, a i kada nadjem vremena, oticicu do Eurosalona da vidim uzivo, a cena je taman.. :)

Jos malo..oduzi se covece.. :P

alumiroi ... 03.02.2014. 15:03 #540027

broj poruka: 99
Jesam probao ali u jakni. Zato i hocu jos jednom da odem. Ali delovala je bas udobno.
phoboskv Ako ti treba... 03.02.2014. 17:10 #540048

broj poruka: 940
...stolica koja ce ti biti udobna za rad, (dakle rad na racunaru ili igranje igrica), koja ce ti drzati ledja, ruke....i koja ce biti kvalitetna...onda to sigurno nije nijedna od ovih navedenih. Ja sam dugo razmisljao, gledao sve ove teme prosle godine, razmisljao o kancelarijskim foteljama i hvala Bogu pa nisam uzeo nijednu od navedenih. Trazio, raspitivao se i dosao do Blazeks namestaja iz KG. Ovu sam uzeo za 21k din.

http://blazeks.rs/radna-stolica-logica-al.html

Podesava se naslon napred nazad, gore-dole. Rucke se takodje podesavaju po visini. Neverovatno kako dobro drzi ledja. Otkad sam je uzeo, vise nemam problema sa ledjima. (a opasno su me bolela ledja i nisam mogao da sedim duze od sat vremena za kompom - koristio sam slicnu fotelju kao sto je ova iz eurosalona).

Znam da je skuplja od navedenih, ali kvalitetnija je i funkcionalnija bar duplo.
Izaberes materijal, boju i cepaj. Imam je vec godina dana i nimalo se nije promenila. (imas i garanciju na sve)

Kancelarijske fotelje nisu za rad na racunaru. Naravno da mogu da se koriste, ali za dugotrajan rad na kompu, ipak je bolje da uzmes neku ovakvu stolicu.

Ovako izgleda moja:

http://goo.gl/GeS1ZN

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

ZooLoo ... 03.02.2014. 17:46 #540053

Phobo, zaintrigirao si me.. Prvo dosta sam video da ljudi koji stream-uju imaju ovakve i slicne stolice, ali sam mislio da su neudobne i da nije isto kao kancelarijska radna fotelja, u koju utones i zlo...
Nepravilno sedenje i krivljenje kicme je postao common problem kod skoro svih, cast izuzetcima, tako ga i ja imam i zato i zelim da uzmem neku dobru i kvalitetnu fotelju koja ima dobru podrsku za ledja da me drzi pravim a pritom da mi bude udobno dok sedim dugo za kompom, radeci ili igrajuci igre, gledajuci film itd.

Ja bih verovatno morao da probam obe da bih video kako izgleda i koja mi se vise svidja.
Ova bas deluje kvalitetno, sama konstrukcija i kako je sve uklopljeno.. Ova tvoja je stof je l`? Ako bih uzeo eko kozu ili kozu, bila bi skuplja? Sad sledi pitanje sta je i bolje, stof ili eko koza, leto zima, znojenje, sedenje i te fore?
Ja kazem sedeo sam vec godinama na nekog obicnoj stolici, izlizalo se ono dole od sedenja, nema gde vise.. :D

Realno ne bih da se zajebem i pogresim pri kupovini, jer ovo sada uzimam pa ko zna kada, bas dok ne dotraje, ili se nesto pojebe...
phoboskv Re: ... 03.02.2014. 18:29 #540056

Upravo to. Podrska za ledja i ruke. Retko koja kancelarijska fotelja ce ti to obezbediti. Uostalom, one i nisu pravljene za dugotrajan rad na racunaru.

Ova moja je sa stofom. Mislim da je bolje, bas zbog znojenja, a i lako se odrzava. Ne znam da li je skuplja sa eko kozom. Sa pravom kozom verovatno jeste.

Znas kako. Odes u njihov salon i probas. Imaju razne modele. Probao sam i kancelarijske i td. Ova me je odusevila udobnoscu i podrskom za ledja i ruke.. Proizvodnja je njihova, tako da mozes da narucis sta god zelis. Salon im je u KG. Sad videh da imaju salon i u BG.

:: Phobo, zaintrigirao si me.. Prvo dosta sam video da ljudi koji stream-uju imaju ovakve i slicne stolice, ali sam mislio da su neudobne i da nije isto kao kancelarijska radna fotelja, u koju utones i zlo...
:: Nepravilno sedenje i krivljenje kicme je postao common problem kod skoro svih, cast izuzetcima, tako ga i ja imam i zato i zelim da uzmem neku dobru i kvalitetnu fotelju koja ima dobru podrsku za ledja da me drzi pravim a pritom da mi bude udobno dok sedim dugo za kompom, radeci ili igrajuci igre, gledajuci film itd
::
:: Ja bih verovatno morao da probam obe da bih video kako izgleda i koja mi se vise svidja.
:: Ova bas deluje kvalitetno, sama konstrukcija i kako je sve uklopljeno.. Ova tvoja je stof je l`? Ako bih uzeo eko kozu ili kozu, bila bi skuplja? Sad sledi pitanje sta je i bolje, stof ili eko koza, leto zima, znojenje, sedenje i te fore?
:: Ja kazem sedeo sam vec godinama na nekog obicnoj stolici, izlizalo se ono dole od sedenja, nema gde vise.. :D
:: Realno ne bih da se zajebem i pogresim pri kupovini, jer ovo sada uzimam pa ko zna kada, bas dok ne dotraje, ili se nesto pojebe...
ZooLoo ... 03.02.2014. 19:13 #540061

Pa to mi svakako i preostaje da odem i pogledam.. :) Nego nece mi dati tamo da sedim dugo.. :D Videcu, istrazicu pa odluka.. :) Hvala ti puno..

Miskonius ... 03.02.2014. 20:13 #540071

broj poruka: 4420

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=53910&forid=13&katid=2
ZooLoo Re: ... 03.02.2014. 20:43 #540077

Posto mi je tvoja tema malo zbunjujuca pri kraju, daj mi link sta mi predlazes da uzmem i da li si isao u Eurosalon da probas CLB?

:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=53910&forid=13&katid=
phoboskv Re: ... 03.02.2014. 23:03 #540118

Nema na cemu

Tu smo da se pomazemo.
Ja sam sedeo u njoj 10ak min., isprobavao i ostale stolice, fotelje, pa sacekao jos koji dan (a za to vreme posetio jos 4-5 salona) i ponovo se vratio po ovu stolicu. Proveo u radnji jos pola sata, ponovo je isprobavao...i definitivno doneo pravu odluku.

:: Pa to mi svakako i preostaje da odem i pogledam.. :) Nego nece mi dati tamo da sedim dugo.. :D Videcu, istrazicu pa odluka.. :) Hvala ti puno.
ZooLoo ... 03.02.2014. 23:11 #540120

Tako cu i ja, nema sta.. :) Ima da im dosadim.. :D Je l` salju na kucnu adresu?

phoboskv Re: ... 04.02.2014. 00:57 #540137

Uhh....ne znam ....mislim da ne. Ja sam isao u KG po nju. Pozovi pa ih pitaj.

:: Tako cu i ja, nema sta.. :) Ima da im dosadim.. :D Je l` salju na kucnu adresu
dautovic ... 04.02.2014. 09:31 #540152

broj poruka: 2855
@phoboskv, koliko kosta ovo tvoje zadovoljstvo? Treba ja neku stolicu da kupim, furam sad onu iz trpezarije, ubise me ledja, noge, ruke, vrat...

Deluje mi OK, ali im je slab opis na sajtu. Jel ima tilt naslona?Jel mogu nasloni za ruke da se podesavaju po visini?Na koliko je Kg testirana?

Poz i hvala na odgovorima

P.S. Ja sam se za ovu zagrejao, ali ovo je neko internet narucivanje, a bez temeljnog testiranja stolice nemem nameru da kupim...

Skyfire: ...frekfencija...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ZooLoo ... 04.02.2014. 10:54 #540158

Pa ako moram za Kg, icicu, nije mi daleko.. Poslao im mail, videcu da odem uskoro da vidim uzivo..

dautovic - on rece oko 20k, a sa eko kozom verovatno skuplje, mada ja cekam odg. na mail sa full cenama... meni deluje isto veoma dobro, sad samo da vidim kako sedim u njoj..

inace nisam dodao visine sam 185 recimo i mozda malo vise i kilaza tu oko 86, malo mozda vise, tako da mislim da bi mi pasovala i prva i ova.. iskreno prva ima elegantan look i lepsa mi je naravno ali ova je funkcionalnija, bar tako izgleda..

Bobi4ever Re: Re: ... 04.02.2014. 11:06 #540159

+1

@skoMi

I ja sam sinoc listao I dosao do zakljucka da si uzeo neku iz Metro-a.
Ostavi link te fotelje koju si uzeo.

:: Posto mi je tvoja tema malo zbunjujuca pri kraju, daj mi link sta mi predlazes da uzmem i da li si isao u Eurosalon da probas CLB
:: ::
:: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=53910&forid=13&katid=
dautovic ... 04.02.2014. 11:49 #540163

broj poruka: 2855

Zaboravi ja u postu gore da ostavim link:
http://www.svezakucu.rs/www/20084/radna-fotelja-boston-627-alu

Ta mi se svidja. E i nikao eko kozu, zajebana je za dugo sedenje, samo platno...

Skyfire: ...frekfencija...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Ja nemam problema sa mojom. 04.02.2014. 12:13 #540167

Mislim da je eko koza u pitanju jer ne verujem da je prava obzirom da su one sa pravom dosta skupe. Jedini problem (kao I sa svakom kozom) je leti kada je toplo a ti sedis na njoj bez majice pa se zalepis za nju posle par sati. Inace nikakvih drugih problema nisam imao a veruj da sam umeo I po 12-13h da provedem u njoj radeci za racunarom.

ZooLoo ... 04.02.2014. 12:23 #540168

pa to, jedino je znojenje problem, mada ja se i ne znojim toliko.. :D ali preko leta moze da bude zajebano.. ortak baci peskir na naslon i tako moze da sedi bez majice a da se ne lepi.. :D

zanima me da li se vremenom eko koza izlize dole u predelu iznad kolena tj. gde su butine od sedenja, jer su mi se par obicnih stolica sa stofom tu bas pocepale?

Miskonius ... 04.02.2014. 12:28 #540171

broj poruka: 4420

U pitanju je ova stolica, u Metrou sam je platio oko 8k ali sad dal negde mozete da je nabavite, ne znam...

http://www.akcniceny.cz/detail/sigma-kancelarske-kreslo-gx-7040-1322765/

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs