Imam COOLER MASTER Elite 330m kuciste koje je staro 7,8 god. Hocu da uzmem neko koje je vise provetreno i na koje moze da se stavi vise kulera. Budzet 7k dinara
Intel i5-4430 @ 3.0Ghz Asus H87-pro Sapphire R9-270X dual-x Kingston HyperX Genesis 2x2gb @1600Mhz Samsung SSD 830 Series @ 128 gb AXP Simple power 630w Cooler Master Elite 330
Hmm ja imam ovako nesto slicno i provetrenost je vrh moze da stane 7x12cm fan ako nisi neki zahtevan korisnik sluzice ti dobro xD http://tinyurl.com/qeb82h6
Nesto skuplje recimo http://tinyurl.com/q7m5hfg ili taj Fractal je extra ako nadjes ali ti prelazi budzet..
ili eventualno pojuri neko polovno iz više klase. Znam da je pre mesec dana (primer) lik prodavao CM 690 II advance za 7000 ili beše šest `iljada...na benču...
Iz istog razloga kao što je tvoj sam pazario od kolege sa berze Fractal design define R4 black pearl windowed za 80€ par meseci staro i nisam se pokajao...dakle ako možeš dodaj još malo love i čekaj da neko poludi :). support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
Ovo cu uzeti najverovatnije, citao sam komentare po forumima i niko nema neke ozbiljne zamerke za njega a dobro ce mi zameniti ovaj moj sporet sa 1 kulerom :)
Intel i5-4430 @ 3.0Ghz Asus H87-pro Sapphire R9-270X dual-x Kingston HyperX Genesis 2x2gb @1600Mhz Samsung SSD 830 Series @ 128 gb AXP Simple power 630w Cooler Master Elite 330
Izvinjavam se, a na kojim forumima? Ja sam imao Z9 plus, i ono je jos bolje, a imam definitivno ozbiljne zamerke. U odnosu recimo na TT kucista tog cenovnog ranga, dosta je losije. Sta vise, KRSH neopevani, kuciste je tesko otprilike 5kg, slabasno do bola, zatim plastika oko njega se skida kao od sale i lome zabice posle drugog skidanja (najdebilnije od svega je sto ne mozes skinuti gornju masku dok ne skines prednju), kuleri koji idu uz njega su ocajni, mnogo ces pogresiti ako ga uzmes, kao sto sam i ja pogresio (doduse ja sam ga uzeo za 3.500din od nekog lika u novom stanju), kapiram, kakvo god da je dobro je za 3500, i naravno prodao posle nedelju dana jer nisam smeo da ga punim diskovima i ostalim cudima koliko je slabo, nestabilno i tresece.
Fractal ili TT bih ti savetovao licno da se ne bi razocarao, najpre Fractal kao sto su i ostali predlozili (s razlogom).
:: http://www.emmi.rs/ku%C4%87i%C5%A1ta-ku%C4%87i%C5%A1te-zalman-z9.11.html?productId=1879 :: :: Ovo cu uzeti najverovatnije, citao sam komentare po forumima i niko nema neke ozbiljne zamerke za njega a dobro ce mi zameniti ovaj moj sporet sa 1 kulerom : :: :: Intel i5-4430 @ 3.0Gh :: Asus H87-pr :: Sapphire R9-270X dual- :: Kingston HyperX Genesis 2x2gb @1600Mh :: Samsung SSD 830 Series @ 128 g :: AXP Simple power 630 :: Cooler Master Elite 33 :: ::
pravu stvar cm 690 III advanced novo lepi 11k u emiju ili ako negde na oglasima ima bilo koji 690 advanced u lepom stanju. Fractali su dobri sto predlazu momci i to je sve ja mislim u toj nekoj klasi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.