ortak hoce da uzme neko napajanje na kom ce moci da radi sve kada uzme novi komp na prolece. Trenutno ima neku gigabyte plocu, q6600 i 7770 ati, i 4gb rama, i neko raspalo napajanje (od 1500 din).
Sta preporucujete? (Ako je to moguce, tj. ne znam da li su ista napajanja za ove nove ploce?)
Jajado. Oce duzme celeron ili amd fx-83xx? Gt610 ili gtx titan?
Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.
:: Pozdrav :: :: ortak hoce da uzme neko napajanje na kom ce moci da radi sve kada uzme novi komp na prolece. Trenutno ima neku gigabyte plocu, q6600 i 7770 ati, i 4gb rama, i neko raspalo napajanje (od 1500 din) :: :: Sta preporucujete? (Ako je to moguce, tj. ne znam da li su ista napajanja za ove nove ploce? ::
Predložio bih ovo moje, ali ga trenutno nema nigde u ponudi. Zato predlažem sledeća 2 SF-a: http://bit.ly/1isO3ho http://bit.ly/1isO6d5 i CM: http://bit.ly/1isOd8w da se fanovi Sisonika ne bi ponovo ljutili na mene. Ako ova tri probijaju budžet, javi pa ćemo tražiti dalje.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Ne moze to tako, neko napajanje ne zna se ni budzet.
Aj nek ti kaze koliko moze da izdvoji za napajanje pa ce dobiti najbolje za taj novac. Cpu vec dosta trosi fx x8 jos ako uzme neki besni gtx tu vec treba nesto ozbiljno, a opet zavisi od graficke koju planira.
Uzmi LCpower 420W (2150din), bice i vise nego dovoljno za tu konfu.
:: Pozdrav :: :: ortak hoce da uzme neko napajanje na kom ce moci da radi sve kada uzme novi komp na prolece. Trenutno ima neku gigabyte plocu, q6600 i 7770 ati, i 4gb rama, i neko raspalo napajanje (od 1500 din) :: :: Sta preporucujete? (Ako je to moguce, tj. ne znam da li su ista napajanja za ove nove ploce? ::
:: Za tu da, :: ali vidis da uskoro planira amd fx x8 i neku besnu gtx graficku. :: Opet ne citas : :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Izvinjavam se sto nisam odmah stavio, budzet je 150-200e. Sto se graficke tice verovatno oce neki `besni gtx` da uzme, tako da hoce neko bas ozbiljno napajanje. Kad dodje vreme za konfig. najverovatnije cu opet vas da smaram. :)
Vidim, izasao si iz jazbine i predlozio kreativno resenje, kao i uvek - nista. A i kako bi, covek kad izadje tako posle mnogo dugog vremena, ume da se nadje u cudu, gde se nalazi i sta mu je ono, bese ciniti, i seti se u stvari da nema apsolutno nista, pa se vrati nazad. Laku noc, nadam se da postoji neki topli kamen da te zagreje
:: Opet ti lupetas ko Maksim po diviziji.. hahah :: :: AMD FX 8350 Eight Core 4.0GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 12GB (2X4GB 2x2GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB 1x Toshiba 1TB RAID0 / CM Vanguard V70 :: :: :: Uzmi LCpower 420W (2150din), bice i vise nego dovoljno za tu konfu :: :: :: :: :: :: Sta preporucujete? (Ako je to moguce, tj. ne znam da li su ista napajanja za ove nove ploce? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.