Izgleda da sam ponovo uspeo da zeznem d-pad na Logitech-u ili se samo zaprljao (izraz koji su koristili u prodavnici kada sam ga nosio na reklamaciju).
1. Preporucite mi neki dobar servis. 2. Predlozite neki joypad koji kosta oko 3000din. 3. Kakav je Logitech F310? Vidim da je inostranstvu duplo jeftiniji.
Ja imam f510 i ako imas velike sake kao ja bas i nije neka uzivancija iako je kvalitet izrade odlican. Mali je. Sa ovom pamecu isao bih na neki Thrustmaster kod njih su rucke malo razmaknutije.
:: Izgleda da sam ponovo uspeo da zeznem d-pad na Logitech-u ili se samo zaprljao (izraz koji su koristili u prodavnici kada sam ga nosio na reklamaciju) :: :: 1. Preporucite mi neki dobar servis :: 2. Predlozite neki joypad koji kosta oko 3000din :: 3. Kakav je Logitech F310 :: Vidim da je inostranstvu duplo jeftiniji :: ::
@Daum Razmisljao sam o tome da ga otvorim i ocistim mada bi mozda bilo bolje da ga prodam nekom. Vidim da ljudi uglavnom igreju preko analoga a ja ga skoro nisam koristio. Samo je potrebno jace pritisnuti donju strelicu a ostatak Logitecha radi super.
@Miskonius Imam velike sake ali mi odgovara oblik Logitech Rumblepada. Koji Thrustmaster bi uzeo?
@ilicstefan Mislim da se donja strelica zaprljala i na proslom Logitech-u koji sam imao.
U inostranstvu Logitech F310 kosta 20-25$ a kod nas 3800din.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.