Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Cosmos S modovanje, predlozi sugestije?
STRANA 1 OD 1
duqp Cosmos S modovanje, predlozi sugestije? 28.12.2013. 18:34 T56125

status: user
broj poruka: 3466
dajte neke ideje, sta uraditi, sta je korisno itd? ja bih neke led trake na par mesta a noctua ventove da natrpam svuda, neki hdd kavez da se napravi i da sve bude provetreno, lepo i kulturno. cela unutrasnjost je premazana uv farbom ali sad bih mat crnu sto vise. ajde koga ne mrzi dajte koji predlog i tako to. hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gogi1 Re: Cosmos S modovanje, predlozi sugestije? 28.12.2013. 19:59 #534533

broj poruka: 2076
jedino sto bi morao i noctue da farbas, ne postoji mod u koji se one uklapaju :)

Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz

:: dajte neke ideje, sta uraditi, sta je korisno itd? ja bih neke led trake na par mesta a noctua ventove da natrpam svuda, neki hdd kavez da se napravi i da sve bude provetreno, lepo i kulturno. cela unutrasnjost je premazana uv farbom ali sad bih mat crnu sto vise. ajde koga ne mrzi dajte koji predlog i tako to. hvala.
duqp bas tako haha 28.12.2013. 20:06 #534535

broj poruka: 3466
razmisljao sam o tome i kontam da je najbolje da nakupujem brdo laka za nokte i da natenane sve izmrljam, da nesto ne zaprasim, a hocu da izbegnem rasklapanje. gogi, koja je sema oko fabrike za liftove i to sto su tebi sekli? ja imam providnu stranicu ali providan deo je tipa 5x5 cm. lupio otprilike, drzim ovu sa megaflow na njoj. ajde dajte neku ideju, nesto korisno, atraktivno i tako :)
Mortificat Re: 28.12.2013. 21:16 #534540

broj poruka: 3519
Mislim da je najbolje da pogledaš modove po netu, verujem da ćeš dobiti ideju šta i kako da radiš.

Intel® i7 4820K@4.8GHz & Corsair H55/\Asus X79 Sabertooth/x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer & Kingston HyperX/\CrossFireX: Gigabyte R9 280X OC & Sapphire 7970 Dual-X OC/\Philips 32PFL3017 32``/\Corsair 600T Modded & Tt Toughpower XT 775W
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs