dajte neke ideje, sta uraditi, sta je korisno itd? ja bih neke led trake na par mesta a noctua ventove da natrpam svuda, neki hdd kavez da se napravi i da sve bude provetreno, lepo i kulturno. cela unutrasnjost je premazana uv farbom ali sad bih mat crnu sto vise. ajde koga ne mrzi dajte koji predlog i tako to. hvala.
:: dajte neke ideje, sta uraditi, sta je korisno itd? ja bih neke led trake na par mesta a noctua ventove da natrpam svuda, neki hdd kavez da se napravi i da sve bude provetreno, lepo i kulturno. cela unutrasnjost je premazana uv farbom ali sad bih mat crnu sto vise. ajde koga ne mrzi dajte koji predlog i tako to. hvala.
razmisljao sam o tome i kontam da je najbolje da nakupujem brdo laka za nokte i da natenane sve izmrljam, da nesto ne zaprasim, a hocu da izbegnem rasklapanje. gogi, koja je sema oko fabrike za liftove i to sto su tebi sekli? ja imam providnu stranicu ali providan deo je tipa 5x5 cm. lupio otprilike, drzim ovu sa megaflow na njoj. ajde dajte neku ideju, nesto korisno, atraktivno i tako :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.