ako se ja pitam ti kontroleri su samo estetike radi... danas sve ploce vec kontrolisu ventilatore same
ja sam kod sebe neke ventilatore kacio na 7v da se ne dernjaju i to mi radi posao sad... imam jednu 14, dve 12, dve 7 koje su tako na 7 volti i ontelov od procesora... izmedju toga svega imam rucno budzeno pasivno hladjenje za graficku i sve je hladno i tiho :)
:: Kakva su vam drugari iskustva sa ovim stvarcicama, jel je neko skoro kupovao neki uredjaj i bas se odusevio :: :: Sta znam, bitna mi je estetika, ali naravno funkcionalnost na prvom mestu ::
Hvala vam drugari moji virtuelni, nije samo estetika u pitanju, ne zelim da bodem nista na plocu i da bilo kakvi kablovi budu unutar kucista, sve hocu da teram iza ploce i tako...
Igore, zasto ti je za oko zapao bas ovaj? Pitam, posto sam ja odmah udario pik na njega, malo sam ga testirao kod njih i svidja mi se. Momci su genijalni, imaju vrhunsku poslovnu politiku, sve mozes da probas, kao kod kuce se osecam tamo... Da ne pominjem cinjenicu da imaju samo vrhunsku robu, Vladin san :D Jadnicak, koliko je samo kukao o svemu tome, ali bar je imao viziju sta zeli, i eto na kraju imamo u gradu jednu takvu prodavnicu...
Bas mi se svidja to parce hardvera, samo kako doci do toga... Te ``touch`` varijante bih preskocio, i sto se tice telefona i sto se tice svega ostalog.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.