Hvala ti druze, zvacu ih obavezno. Necu da se petljam po sajtu. Uh, pa oni su iz NS-a. Ma to je to, jednostavno moras da kupis sta ti je ponudjeno i nema druge...
Ma idi begaj, par gr. najnekvalitetnije plastike i metar najlosije moguce zice 600din, samo zato sto je to nesto za kopIjuter, mislim, poslao bih ga u tri lepe PM i neka tati to gowno prodaje
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ja imam tri takva kablica pa bi ti u tom slucaju morao malo da se zezas sa lemilicom, i napravis sam... Ako treba, javi, poslacu ti bez ikakve naknade, naravno...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
stvarno bi me spasao druze, odakle si prijatelju? Jel mozemo makar na cepi da odemo?
:: :: http://www.dodaj.rs/f/G/bh/1yGm59AC/kablic.jp :: :: Ja imam tri takva kablica pa bi ti u tom slucaju morao malo da se zezas sa lemilicom, i napravis sam.. :: Ako treba, javi, poslacu ti bez ikakve naknade, naravno.. ::
Iz Smedereva sam, mogu da to ubacim u kovertu za CD i posaljem ti postom. Ako hoces posalji mi adresu na pm i poslacu ti . Ja castim ovo a pice kad bude neke prilike castis ti :)
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.