Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
HP P1102
STRANA 1 OD 1
Rynskelath HP P1102 22.12.2013. 12:53 T56043

status: user
broj poruka: 484
Imam problem sa instalacijom drajvera na jednom kompu.
Naime, kada prikljucim stampac i pokrenem instalaciju sa njegovim drajverima (isto kao i sa skinutim drajverima sa hp-ovog sajta), pocne instalaciju i tako vrti u nedogled.
Sve dok mi ne napise da ne vidi stampac.
Probao sam da instaliram stampac na mom lap-topu koji isto ima xp i uspeo sam bez ikakvih problema. Da li mozda znate sta je u pitanju ili da jurim problem unaokolo?

You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me.
Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me.
Did you really think your little jokes were going to kill me?
I`m done with the winning cause i`ve already won.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Imao sam pre par godina sličan problem sa hpom isto... 22.12.2013. 13:45 #533280

broj poruka: 3741
i koliko se sećam rešio sam ga tako što sam raspakovao drajvere i odabrao ručno instaliranje drajvera, `let me choose` ili tako nešto...dakle idi u device manager nađi uređaj obeležen znakom pitanja > desni klik>properties>driver>update driver i opcija za ručno instaliranje...aj pa javi šta si uradio...
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.

Rynskelath pajsgudgud 22.12.2013. 16:01 #533295

broj poruka: 484
Hvala na savetu, pronasao sam problem, glupi HP ne ume da instalira drajvere za svoj usb automatski pa sam instalirao rucno pa tek onda pustio drajvere za stampac.
Problem solved!

You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me.
Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me.
Did you really think your little jokes were going to kill me?
I`m done with the winning cause i`ve already won.

pajsgudgud kul...drago mi je 22.12.2013. 17:22 #533309

broj poruka: 3741
Da sam pomogao
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.

strela75 Zeznuo si redosled... 22.12.2013. 17:46 #533313

broj poruka: 1589
Jos od prvog HP lasera iz 1996. postoji redosled koraka kod instalacije novih stampaca. Prvo instaliras softver, pa ubadas USB upaljenog stampaca, tek kad ti to zatrazi instalacija (preko posebnog skrina).

Bilo koji drugi postupak = fail.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs