Nije ga bilo u prodavnicama kada sam hteo da zamenim A4 TECH X-748K pa sam odustao od kupovine. Sada vidim da je na akciji i da se dobija podloga uz njega. Kakvog su kvaliteta kabl na misu i skrol? Hoce li raditi na A4 tech x7 podlozi?
A sto ne bi radio na X7 podlozi? Dobar je to mis, svakako bolji od A4T.
:: Nije ga bilo u prodavnicama kada sam hteo da zamenim A4 TECH X-748K pa sam odustao od kupovine. Sada vidim da je na akciji i da se dobija podloga uz njega. :: Kakvog su kvaliteta kabl na misu i skrol :: Hoce li raditi na A4 tech x7 podlozi :: :: ::
Stršljem mi deluje kratko u odnosu na 748K, kojeg sam posedovao pre V7. Pošto volim da stavim celu šaku preko miša, čisto sumnjam da bi mi odgovarao. Tako da ti savetujem da ga probaš negde, da vidiš kako ti leži u ruci, da ga ne kupiš, a miš ispadne mali.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Znam da je cm storm claw grip mis ali trenutno na popustu kosta 1500din plus se dobije podloga za dz. Nadam se da ce u prodavnici dozvoliti da otpakujem mis. Probao sam v7 i mogu ti reci da mi vise odgovara mis iz a4tech x7 serije.
Najverovatnije cu sutra kupiti cm storm i Sony MDR-EX10LP. Ako neko ima korisnu informaciju o tom misu i slusalicama ili savet neka napise ih veceras.
Taj A4tech je bolji mis od ovog po svemu. Da li gledas ono sto ti odgovara ili gledas to sto je jeftino ? Ja ne mogu svakog da razumem, ali se vise i ne trudim.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: A sto ne bi radio na X7 podlozi? Dobar je to mis, svakako bolji od A4T :: :: :: :: Nije ga bilo u prodavnicama kada sam hteo da zamenim A4 TECH X-748K pa sam odustao od kupovine. Sada vidim da je na akciji i da se dobija podloga uz njega. :: :: Kakvog su kvaliteta kabl na misu i skrol :: :: Hoce li raditi na A4 tech x7 podlozi :: :: :: :: :: ::
Ja sam se prejuce zezao s tim misem kod druga u prodavnici, mnogo je mali ali bas mnogo Ako imas male sake mozda se i uklopis s njim ali sumnjam
:: Znam da je cm storm claw grip mis ali trenutno na popustu kosta 1500din plus se dobije podloga za dz. Nadam se da ce u prodavnici dozvoliti da otpakujem mis. Probao sam v7 i mogu ti reci da mi vise odgovara mis iz a4tech x7 serije :: :: Najverovatnije cu sutra kupiti cm storm i Sony MDR-EX10LP :: Ako neko ima korisnu informaciju o tom misu i slusalicama ili savet neka napise ih veceras :: :: ::
@gliga Jesi li koristio CM Storm? Necu ponovo da kupim X-748K a v7 sam probao i nije mi odgovarao. Pogledao sam dovoljno recenzija, review-ova i komentara na it sajtovima, forumima i youtube-u pa znam da je CM ok mis za neki 2000din. Ako je cena na akciji 1500din i dobija se podloga onda ga definitivno vredi kupiti. Nije mi potreban bolji mis od CM Storm jer uglavnom igram avanture, platformske igre i fifu.
Ja sam ti rekao ono sto mislim, a ti naravno kupuj ono sto tebi odgovara.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: @glig :: Jesi li koristio CM Storm :: Necu ponovo da kupim X-748K a v7 sam probao i nije mi odgovarao :: Pogledao sam dovoljno recenzija, review-ova i komentara na it sajtovima, forumima i youtube-u pa znam da je CM ok mis za neki 2000din. Ako je cena na akciji 1500din i dobija se podloga onda ga definitivno vredi kupiti. Nije mi potreban bolji mis od CM Storm jer uglavnom igram avanture, platformske igre i fifu :: ::
@Miskonius cm storm 107 X 75 X 35mm a4tech X-748K 12x6.5x4cm
Jesu li tacne ove dimenzije koje sam nasao na internetu? Nije veika razlika izmedju cm misa i a4tech kog sada koristim ako su tacne dimenzije. Kakvog su kvaliteta skrol i kabl na misu?
Ja sam radio mod za pcaxe CM Xornet-a i meni je taj mis bolji od Razer Imperatora koji sam u to vreme koristio. Mali je mis, meni odgovara oblik, cim sam ga uzeo u saku to je bilo to. Ne mogu vise da se setim koji senzor ima i ostalih sitnica ali mis je meni bio totalni vrh.
onda ti tih 1,3cm neće značiti mnogo. Ali da oslanjaš celu šaku, i 0,3cm bi ti možda smetalo, a 1,3 kao da fali pola miša. Ne znam šta ti se ne sviđa kod V7. Po meni, bolje leži u ruci od 748K, bočni tasteri su postavljeni kako treba, a i skrol mi bolje deluje neko na 748K (na njemu mi je točkić delovao klimavo).
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
@OCz Izleda da cu da ga uzmem makar ga prodao posle preko oglasa.
@DmasteRNo1 Kada se pojavio kod nas v7 dosta ljudi se zalilo na bucni levi taster. Procitao sam te komentare na benchmarku i forumu Svet kompjutera a i sam sam probao misa.
Šta znam, meni nije nešto posebno bučan, tj. nije ništa bučniji od desnog tastera. Iskreno, na takve kerefeke na obraćam pažnju. Što se mene tiče, slobodno probaj tog CM-a, pa ako ti ne bude odgovarao, uvek možeš da ga prodaš.
@DmasteRNo1 Nisam rekao da v7 nije dobar mis nego da sam ga probao kada se tek pojavio kod nas. Sigurno su to ispravili kao sto proizvodjaci monitora i ploca naprave revizije. Dobar je v7 mis ali sada mi je vaznije da potrosim sto manje para na periferije (mis i slusalice) jer uglavnom igram igre za koje nije potreban dobar mis.
:: @Miskoniu :: cm stor :: 107 X 75 X 35m :: a4tech X-748 :: 12x6.5x4c :: :: Jesu li tacne ove dimenzije koje sam nasao na internetu :: Nije veika razlika izmedju cm misa i a4tech kog sada koristim ako su tacne dimenzije. :: Kakvog su kvaliteta skrol i kabl na misu? ::
Ja mogu svakog da razumem, a jasno mi je da je za tebe A4Tech mis najbolji na svetu, nema veze sto si samo njega probao
:: Taj A4tech je bolji mis od ovog po svemu :: Da li gledas ono sto ti odgovara ili gledas to sto je jeftino :: Ja ne mogu svakog da razumem, ali se vise i ne trudim :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: A sto ne bi radio na X7 podlozi? Dobar je to mis, svakako bolji od A4T :: :: :: :: :: :: :: Nije ga bilo u prodavnicama kada sam hteo da zamenim A4 TECH X-748K pa sam odustao od kupovine. Sada vidim da je na akciji i da se dobija podloga uz njega. :: :: :: Kakvog su kvaliteta kabl na misu i skrol :: :: :: Hoce li raditi na A4 tech x7 podlozi :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@Miskonius Dobro cu da razmislim o svemu do sutra i sigurno cu traziti da otpakuju misa pre nego sto ga kupim. Moram da vidim kakav kabl ima mis i koliko je tezak mis jer X-748K ima tegice. Taman sam planirao uskoro da igram Torchlight II mada bi takve igre trebalo igrati na starim misevima :)
Iznosim sopstveno misljenje u vezi ova dva misa, odkud znas sta sam sve probao ?
Bez nervoze molim .)
:: Ja mogu svakog da razumem, a jasno mi je da je za tebe A4Tech mis najbolji na svetu, nema veze sto si samo njega probao :: :: :: :: Taj A4tech je bolji mis od ovog po svemu :: :: Da li gledas ono sto ti odgovara ili gledas to sto je jeftino :: :: Ja ne mogu svakog da razumem, ali se vise i ne trudim :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: :: :: A sto ne bi radio na X7 podlozi? Dobar je to mis, svakako bolji od A4T :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nije ga bilo u prodavnicama kada sam hteo da zamenim A4 TECH X-748K pa sam odustao od kupovine. Sada vidim da je na akciji i da se dobija podloga uz njega. :: :: :: :: Kakvog su kvaliteta kabl na misu i skrol :: :: :: :: Hoce li raditi na A4 tech x7 podlozi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Izgleda da samo ja koristim duze vreme ovaj mis pa da iznesem svoj konacni utisak - vredi itekako tih 2000 din za koje se prodavao (za 1500 bi odma uzeo jos 1 da znam gde ima), ako ti ne smeta claw grip onda nema sta da razmisljas (i meni je u radnji izgledao besmisleno mali, ali sam se posle 2 sata privikao tako da mi sad klasicni misevi izgledaju nezgodno i fali mi oslonac za 3. prst). scroll je odlican i kvalitetan kao i tasteri...jedina mana je ona koju sam naveo (da se blago izgulila guma na tasterima pa malo smetaju te neravnine). I naravno ga bez problema mogu koristiti i ljudi sa vecom sakom, stvar je u nacinu polozaja sake gde se korenom prstiju (krajem sake) oslanja na zadnji deo misa, a ne preklapanjem sakom preko misa... Nadam se da sam malo pojasnio situaciju...
Prodaces CM podlogu i kupices kvalitetnu A4Tech koja ce da se odlepi od gume.. Tesko da ce neko hteti da ti otpakuje misa da ga pogledas.. uostalom, imas hiljadu review-eva na YT, pogledaj sta te zanima.
:: @Miskoniu :: Dobro cu da razmislim o svemu do sutra i sigurno cu traziti da otpakuju misa pre nego sto ga kupim. Moram da vidim kakav kabl ima mis i koliko je tezak mis jer X-748K ima tegice. Taman sam planirao uskoro da igram Torchlight II mada bi takve igre trebalo igrati na starim misevima :) :: :: :: ::
@vladapsd Odlicno si opisao Xornet ali samo jos ako mozes nesto da kazes o skrolu i kablu. Da li je kabl saviljiv i da li je skrol precizan?
@imarkovic Koristim par godina istu a4 tech podlogu koja je ko nova. Otpakovali su mi V7 kada sam ga kupio. Pogledao sam review na youtube-u ali me zanima i misljenje clanova ovog foruma.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.