Tih dimenzija... nigde. Svi su po 25mm, sto si verovatno i sam video. Sto ne napravis nesto sto ces staviti kod rupa za srafove i dobiti tih 1.2-1.3mm, da ti sa njima ispadne 38mm. Ili ako moze bez te kasete da se nakaci vent. na kuciste...
ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T CM Seidon 120V Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG
sto ima samo 2 zice, to ne znaci da ne ces moci da mu smanjis brzinu preko ploce u biosu, vec neces imati samo ocitavanje na koliko se rpm vrti (ne znam koliko ti je ta informacija bitna). Deklarisan je 6 ~ 13.8VDC i taj podatak ti sam govori da mu je brzina promenljiva. Imas vise nacina da resis to, jedan je i cak da ga vezes paralelno sa nekim drugim ventom koji je pod bios kontrolom ili da ga zakacis preko fan kontrolera.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.