CM V700 je od tih navedenih najbolji izbor. Sto se tice pistanja moze se desiti, ali ja imam to CM napajanje i ne cuje se, ima jos dosta ljudi na benchforumu i svi su zadovoljni. Ali ono je oko 120 evra.
Ma jok, uopste ne generalizujes. Ponavljas na forumu vec 15 dana o cvilenju Seasonic napajanja i o tome kako je AMD jeftiniji 90eu od nVidia.. aman..
:: Nemam nameru da generalizujem, ali u poslednje vreme Sisonici počinju i da cvile i da kmeče :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Voleo bi on da je u pravu. Super Fliwer je ok, ali u klasi sa Lc Power-om, Ciftekom, Raidmax, TT-om i ostalim kinezima.. A vs. Seasonic i V klasa CM, ipak ne. Govorim za mid segment.
:: Voleo bi on da je u pravu. Super Fliwer je ok, ali u klasi sa Lc Power-om, Ciftekom, Raidmax, TT-om i ostalim kinezima.. A vs. Seasonic i V klasa CM, ipak ne. Govorim za mid segment ::
:: Ne lupaj.. :: :: ___________________________________________________________ :: ASUS Gryphon Z87-i7 4770K@4.4 GHz-CM Seidon 120M-PC 7770 OC PCS+ :: 16Gb KHX 1600 CL9-Samsung 840 SSD 120+F3 500-2 x Dell S2240L-LC7600 X-Typ :: http://dk3d.weebly.co :: :: :: Voleo bi on da je u pravu. Super Fliwer je ok, ali u klasi sa Lc Power-om, Ciftekom, Raidmax, TT-om i ostalim kinezima.. A vs. Seasonic i V klasa CM, ipak ne. Govorim za mid segment :: ::
:: Takodje sam ponosni vlasnik jednog v700 primerka i mogu reci da sam prezadovoljan, imam neke sitne zamerke, ali necu da smaram :: :: Master, aman covece sta ti je kuco? :: :: ::
Ne treba nista da te brine, posto sam ebeni perfekcionista onda je jelte normalno da imam i neke svoje tripove.
Salim se malo, kako bih ti rekao. Napajanje je visoka klasa i kosta toliko koliko kosta. Ali recimo kablovi, kvalitet gume i duzina, odgovaraju napajanju od 60-70e, a ne visokoj klasi u tom cenovnom rangu. To je samo moje zapazanje, siguran budi da ce 95% ljudske mase da se odusevi kompletno sa proizvodom. I ja sam veruj mi, ali cenim da sam trebao da dobijem kvalitetnije i masivnije kablove.
:: Govori kakve zamjerke.. Ja hocu da uzmem sebi V700 pa volim da cujem razlicita misljenja i zamjerke ::
Stavljaš u isti koš TT sa Lc Powerom i Raidmaxom...sve si nam objasnio. GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Voleo bi on da je u pravu. Super Fliwer je ok, ali u klasi sa Lc Power-om, Ciftekom, Raidmax, TT-om i ostalim kinezima.. A vs. Seasonic i V klasa CM, ipak ne. Govorim za mid segment ::
Super Flower u high segmentu ima vrhunska napajanja, koja se porede sa Seasonic-om, Enermax itd., SF je takodje OEM, a mid je opet bolji i od Chieftec-a, a pogotovo od Raidmax-a, a tek pogotovo od LC power-a, pritom ovi brand-ovi sto si naveo nisu za poredjenje jedni s drugim (npr. Chieftec vs LC, TT vs LC itd.).
@acosuper, bices zadovoljan sa V700 (sem ako ti zafali dodatni 1x8pin za cpu za napajanje neke ludacke ploce, jer ne ide u pakovanju, ide tek sa V1000 modelom), kablovi od V700 su isti kao kablovi od nekih Corsair HX napajanja, Seasonic, Super Flower itd., tj. crni su i FLAT, tako da tesko da to mogu da budu losi i `lagani` kablovi, kako kaze gosn` perfekcionista.
bas zbog ovakvih saveta forumi i treba da postoje, da naucis nesto novo....
evo citam testove, svi su odusevljeni super flowerom. te cu isti i da pazarim...
citao sam davno tekst na 20 strana, testirao je lik 30tak napajanja, i na kraju je zakljucio da je kvalitet bez obzira na brend i cenu direktno proporcionalan tezini napajanja, reci mi molim te koliko je tezak tvoj super flower?
Ako uspes da nadjes napajanje MACASE, od njega nema teze
Salim se, nije to najmerodavnije, naravno, ne znam ko je taj lik koji je testirao 30tak napajanja, da li je u pitanju neka zaebancija, ali ako je ozbiljan, definitivno ne zna da definise kvalitet.
:: :: DmasteRNo1 `fala mnogo! :: :: bas zbog ovakvih saveta forumi i treba da postoje, da naucis nesto novo.... :: :: evo citam testove, svi su odusevljeni super flowerom. te cu isti i da pazarim.. :: :: citao sam davno tekst na 20 strana, testirao je lik 30tak napajanja, i na kraju je zakljucio da je kvalitet bez obzira na brend i cenu direktno proporcionalan tezini napajanja, reci mi molim te koliko je tezak tvoj super flower :: :: ::
Apsolutno netacno, ako neka odredjena firma pruza kvalitet za date pare, kako glasi njeno ime je stvar koja je vazna, ali svakako nije na prvom mestu, meni je recimo totalno cool naziv `Super Flower`, zvucno je, i specificno u odnosu na ostale nazive velikana..
:: :: :: P.S :: Po meni, najveći problem Super Cvete je ime firme. Od takog naziva ne možeš da očekuješ mnogo, ali u stvarnosti spadaju u sam vrh :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
TAJ tip je TAJ tekst objavio na xbitlabs (sajt koji najvise volim da konsultujem za testove, nekako imam osecaj da tamo ima najmanje placenih tekstova), proguglaj - nadji, mozda i ti nesto pametno procitas, ako imas vremena od pametnog pisanja...
elem, NAUCNOM metodom je dokazao ono sto mi stariji znamo jos od pocetka 90ih (tada su sva napajanja bila mighty flower, rambo power, million watt dream, dragons blood) napajanje si birao tako sto ga uzmes u ruku, i pazaris najteze...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.