Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
iPhone 5S je najprodavaniji smartfon na svetu
STRANA 1 OD 1
Dejzan iPhone 5S je najprodavaniji smartfon na svetu 13.12.2013. 18:53 T55919

status: user
broj poruka: 3730
http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno.php?yyyy=2013&mm=12&nav_id=788877

A kad pozoves operatere (MTS,VIP,Telenor) jel ce biti na ugovor ili kako god dobijes uvek isti odgovor imacemo eksluzive ali to je poslovna tajna.....

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Ajmo pljuvači... 13.12.2013. 19:50 #531748

broj poruka: 9420
3,2,1 SAD!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

Stripy Re 13.12.2013. 20:04 #531750

broj poruka: 4163

http://goo.gl/QLLlQn

mighty Re 13.12.2013. 20:08 #531751

broj poruka: 1670
Tačan naslov je: iPhone 5S je najprodavaniji smartfon na svetu u oktobru 2013, verovatno i u novembru.

Zašto se oduševljavaš time?

iPhone 5s se pojavio u prodaji sredinom septembra, logično je da će u oktobru mesecu biti najprodavaniji. Za nekoliko meseci će izaći Galaxy V, pa će on u tom mesecu biti najprodavaniji telefon.

Takvo ponavljanje već viđamo godinama. Misliš da slučajno Samsung i Apple lansiraju svoje flaghsip proizvode negde na polovini prodajnog ciklusa trenutnog modela kod konkurencije?

Da se razumemo, nemam ni S4 ni iP5 i zabole me da dajem toliko para za telefon :)

Dejzan Re: Re 13.12.2013. 20:16 #531753

Licno posedujem Samsung S3 i mogu reci solidan fon... Ali Iphone 4S ga ubja u svemu osim ekrana(to jest velicine )
S5 S6 S7 uvek ce kaskati za Iphonom jer nemaju inovacije...
Jesu odlicni i stvarno nemam zamerke ali koliko moj bivsi 3GS brze radi od S3 nemam reci...
Daj boze da Apple dodje u ovu crnu rupu od EU...

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Tačan naslov je: iPhone 5S je najprodavaniji smartfon na svetu u oktobru 2013, verovatno i u novembru
::
:: Zašto se oduševljavaš time
:: iPhone 5s se pojavio u prodaji sredinom septembra, logično je da će u oktobru mesecu biti najprodavaniji. Za nekoliko meseci će izaći Galaxy V, pa će on u tom mesecu biti najprodavaniji telefon
:: Takvo ponavljanje već vidimo godinama. Misliš da slučajno Samsung i Apple lansiraju svoje flaghsip proizvode negde na polovini prodajnog ciklusa trenutnog modela kod konkurencije
:: Da se razumemo, nemam ni S4 ni iP5 i zabole me da dajem toliko para za telefon :
xenox Lako je to... 13.12.2013. 20:29 #531755

broj poruka: 1400
Apple valja samo taj model a Samsung gomilu modela, pa ko se za sta odluci...

Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570k
3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

Igor88 ^^^ 13.12.2013. 20:40 #531760

broj poruka: 509
tako se i ovekivalo.
Sto se tice samsuga- Stock 4.2.2 na S3 radi katastrofa, na zalost prodao sam ga zbog toga jer je postao vrlo spor i bagovit(mada nikada nisam gotivio samsung zbog lose izrade, i materijala koriscene za to). Iphone 4 bez S radio je bolje i brze kako sa aplikacijama tako i sa igrama, cak je poceo i subway da mi secka na S3?!?! Po nekom mom misljenju android ce jos dugo da kaska za iOS-om, koji i ako daje sve na kasicicu daje OPTIMIZIVANO, da telefon star 4 godine radi savrseno i dan danas.... A ip5 mi radi toliko tecno , da nemam potrebu za prelaskom na 5S iskreno.

Intel i5 3570k
Intel DZ77BH-55K
16GB Hyperx @1600
120GB SSD

Dejzan Re: ^^^ 13.12.2013. 20:51 #531766

Pa to je njima i cilj prodaju ti proizvod drzis ga koliko zelis a radi svo to vreme kao sat...
i kad pozelis novi sigurno ces ici na Iphone...
Ja licno nisam imao da dodam jos 400 eura za Iphone 5 pa sam uzeo S3....
Aali ako dodje u Banana Republic odmah uzimam

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: tako se i ovekivalo
:: Sto se tice samsuga- Stock 4.2.2 na S3 radi katastrofa, na zalost prodao sam ga zbog toga jer je postao vrlo spor i bagovit(mada nikada nisam gotivio samsung zbog lose izrade, i materijala koriscene za to). Iphone 4 bez S radio je bolje i brze kako sa aplikacijama tako i sa igrama, cak je poceo i subway da mi secka na S3?!?! Po nekom mom misljenju android ce jos dugo da kaska za iOS-om, koji i ako daje sve na kasicicu daje OPTIMIZIVANO, da telefon star 4 godine radi savrseno i dan danas.... A ip5 mi radi toliko tecno , da nemam potrebu za prelaskom na 5S iskreno
:: Intel i5 3570
:: Intel DZ77BH-55
:: 16GB Hyperx @160
:: 120GB SS
Igor88 Re: Re: ^^^ 13.12.2013. 20:59 #531768

broj poruka: 509
To je tacno, jos u UAE nemas problema sa garancijom , imas i doplatnu garanciju od 2 godine, ali pod garanciju spada i baterija, i bilo sta da rikne na tel, imas pravo izbora, NOV TELEFON, ili servis(traje 2 3 dana obicno) za teze kvarove ako rikne tel i ne pali se tel menjaju ne servisiraju, u slucaju taster da rikne, baterija ili software ponude opciju zamene ili servisa koji je zaista oko 2 dana.. Sve je na korisniku, samo sto se za nov telefon ceka isporuka od nekoliko dana vise ( 7 mozda i jace)... Ja sam Apple-om prezadovoljan zaista , inace volim tehnologiju i IT pa volim da probam sve zivo, ali se iPhone obicno zadrzi kod mene, i ovaj moj mrtvi n8 kojeg obozavam zbog kamere (bas je fantasticna), mada ima tu jos nekih aparata :-D

Intel i5 3570k
Intel DZ77BH-55K
16GB Hyperx @1600
120GB SSD

:: Pa to je njima i cilj prodaju ti proizvod drzis ga koliko zelis a radi svo to vreme kao sat..
:: i kad pozelis novi sigurno ces ici na Iphone...
:: Ja licno nisam imao da dodam jos 400 eura za Iphone 5 pa sam uzeo S3...
:: Aali ako dodje u Banana Republic odmah uzima
:: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: LC power Archangle 850 W
:: :: tako se i ovekivalo
:: :: Sto se tice samsuga- Stock 4.2.2 na S3 radi katastrofa, na zalost prodao sam ga zbog toga jer je postao vrlo spor i bagovit(mada nikada nisam gotivio samsung zbog lose izrade, i materijala koriscene za to). Iphone 4 bez S radio je bolje i brze kako sa aplikacijama tako i sa igrama, cak je poceo i subway da mi secka na S3?!?! Po nekom mom misljenju android ce jos dugo da kaska za iOS-om, koji i ako daje sve na kasicicu daje OPTIMIZIVANO, da telefon star 4 godine radi savrseno i dan danas.... A ip5 mi radi toliko tecno , da nemam potrebu za prelaskom na 5S iskreno
:: ::
:: :: Intel i5 3570
:: :: Intel DZ77BH-55
:: :: 16GB Hyperx @160
:: :: 120GB SS
JovanZ re 13.12.2013. 22:55 #531778

broj poruka: 3007
b92 je cist senzacionalizam. I nije sve tako crno i belo. I ne uzimas u obzir koliko drugih proizvodjaca izbacuje android uredjaje.

Imam nekoliko apple uredjaja i stvarno su dobri ali su daleko od savrsenih. Itunes necu da spominjem.

Kako si krenuo i oko ovoga ces da zauzmes stav samsung fail apple dominiraj :)

Inace, koristio sam i s2 i s3 i po meni sasvim solidni uredjaji. S tim sto mi s2 mnogo bolje lezi u ruci a i sam kvalitet izrade mi uliva vise poverenja.

Mada sam misljenja da je pun pogodak kombinacija entry-level telefon za pozive poruke i mp3 i solidan tablet za sve ostalo. Pogotovo za one koji vole da citaju.

Ali naravno, maksimalno postujem i uvazavam tudja misljenja.
Kelt ... 13.12.2013. 23:42 #531782

broj poruka: 394
Svako uzima telefon koji mu odgovara,za nekog je Apple tata,za nekog Samsung Bog,za nekog je LG otkrovljenje.Ali da mi neko ko menja misljenje kako dune vetar nesto komentarise,ispostovao bi to kao ogradu pored prodavnice gde slistim par piva sa ortacima iz kraja.

markopvict ocekivano 14.12.2013. 00:00 #531786

broj poruka: 4515
Tek sada prvi put iPhone moze da se kupi preko Chine Mobile operatera, koji ima 300+MILIONA mobilnih pretplatnika. Tako da se tek ocekuje cifra.
Dugo se Apple šlihtao žutima, da bi usao na to trziste... A verovatno će biti hit, kao i gold edicija :)

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: re 14.12.2013. 00:34 #531790

Kazem imao sam 3GS 32 GB i nosio sam ga dok Iphone 5 nije izaso....to jest pocetkom 2013 uzeo sam S3....
I neda ga pegla po brzini i aplikacijama nego je to strasno....
U ostalom ja jesam Apple Fuckin Fan Boy :D
Posedovao sam na kratko i Mac Book Pro iz 2012 i ipad 2 i mogu ti reci zasta god njihovo da se uvatis kraj.....
Nedaj boze da ti Apple izbaci konzolu za igre...
Apple je Br 1 to sto nas narod nema uslova citaj gde i po povoljnim uslovima da ga uzme to je druga prica....
Sta mislis da ce neko na zapadu da da 700 eura za fon ??? ni Arapi to ne bi uradili a kamoli drugi... lepo ugovor na 2 godine i cao i menjaj uz doplatu ...

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: b92 je cist senzacionalizam. I nije sve tako crno i belo. I ne uzimas u obzir koliko drugih proizvodjaca izbacuje android uredjaje
:: Imam nekoliko apple uredjaja i stvarno su dobri ali su daleko od savrsenih. Itunes necu da spominjem
:: Kako si krenuo i oko ovoga ces da zauzmes stav samsung fail apple dominiraj :)
:: Inace, koristio sam i s2 i s3 i po meni sasvim solidni uredjaji. S tim sto mi s2 mnogo bolje lezi u ruci a i sam kvalitet izrade mi uliva vise poverenja
:: Mada sam misljenja da je pun pogodak kombinacija entry-level telefon za pozive poruke i mp3 i solidan tablet za sve ostalo. Pogotovo za one koji vole da citaju
:: Ali naravno, maksimalno postujem i uvazavam tudja misljenja.
nemanja21 Re: ocekivano 14.12.2013. 01:26 #531800

broj poruka: 1227
750 miliona :D Tu i vidimo koliko je nase trziste zapravo nebitno..

:: Tek sada prvi put iPhone moze da se kupi preko Chine Mobile operatera, koji ima 300+MILIONA mobilnih pretplatnika. Tako da se tek ocekuje cifra
:: Dugo se Apple šlihtao žutima, da bi usao na to trziste... A verovatno će biti hit, kao i gold edicija :
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs