Zdravo svima. Planirao sam da uzmem sebi novi komp, pre Nove Godine, pa imam par pitanja. Kao sto naslov govori, zanima me sta mi mozete predloziti. Budzet recimo po 60€ po komponenti. Nisam neki hardcore gamer i ne planiram najjace delove, ali voleo bih da budu neki srednji segment po kvalitetu, jer ne bih da ga menjam bar 3 godine.
Naravno,sve je stvar ukusa,msm na kuciste i njegov izgled,ali za 6.5k dobijes Fractal Design kuciste sa 3 ventilatora i kontrolerom za njih(npr.),po meni tu nema sta da se razmislja.Pogledaj naravno jos neko,ako ti se vise svidja.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Kuciste: Fractal Design Core 3000 ili Corsair 200R, mozda i Arc Midi R2.. Napajanje: Corsair CX, Enermax, Super Flower, mozda i Seasonic ako dodas jos malo novca..
Lep je ovaj sa prozorom, ali vise sam za klasicnije kao sto su Corsair 200R i Fractal Core 3000. Da li mozda neko moze da mi kaze koje je bolje, da li neko ima vec ova kucista?
ZooLoo - Necu sa prozorom jer nesto nisam u tom fazonu a i ako mi bude pored stola dole, dzabe onda prozor. Stefano - Ti mozda volis, ja sam vise za neko klasicnije i na neki nacin elegantnije, sto se tice izgleda.
Pa znam, na osnovu ukusa i biram, mada sto se tice funkcionalnosti, ne znam sta je tu toliko bitno. Sto se tice napajanja, citavsi slicne teme, ljudi su nagovestavali neke stvari na osnovu cega su im predlagali koliko jako napajanje uzeti. Zato zelim da dodam da ne planiram da overklokujem, a i ne znam kako se to radi, ne planiram vise od jedne graficke, jedan hard, i kao sto sam rekao ne planiram neku bas jaku masinu, ali voleo bih da mogu da igram nove i novije igrice.
Sta mislis o Corsairu 200R ili Fractalu 3000, da li oni ispunjavaju to sto si naveo? Ova dva modela sam naveo jer mi se veoma svidjaju po spoljasnjem izgledu. Nadam se da su kvalitetni, jer mislim da je mozda bolje kvalitetnije nego lepo na oko.
Kvalitetno odradjeno, tezina 12kg, dolazi sa 3x140mm venta, uz mogucnost dodavanja jos 5, fan kontroler takodje, filteri za prasinu, montaza za vodeno hladjenje, hdd kaveze mozes da vadis napolje, itd. Sve u svemu po meni best buy. Imas i verziju sa providnom stranicom koja je malo skuplja...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.