Pozdrav svima, zelim da kupim novo kuciste ali ne bih da napravim gresku kao prosli put sa losim napajanjem.
Amd FX-6350 Amd r9 270 2Gb sapphire Asus 970 m5a97 evo r2.0 DDR3 2x4Gb Kingston 1600Mhz HyperX Thermaltake Versa II black edition i neki 7200 hdd od 1gb
Zanima me koje napajanje do 6000 rsd bi bilo ok za ovu konfiguraciju? Ne mora da bude modularno samo da radi kako treba i da ne bude previse bucno. U emiju uzimam racunar, a cuo sam da chieftec CTG serija je ok. http://www.emmi.rs/proizvodi.11.html?productId=15463 Sta mislite jel dobro i jel dovoljno jako za neki clock do 4.5GHz?
Znamo da si rekao do 6000din ali probaj da se nategnes jos tih 800 za ovaj TT sto je Dexter rekao. Imam slican model koji nije modularan pa znam da ce ti raditi za medalju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.