Ovako htio bi da promjenim napajanje. Cijenovni rang do +/-100 eura nesto za moju konfu. I koliko mogu da uzmem kesa za ovo svoje napajanje u garanciji je jos dve godine? Napajanje mijenjam zato sto kad opteretim CPU u prime komp se samo ugasi.
Ja ovdje u RS ne kupujem nista jer skoro pa uduplaju cijene a sto je jos gore nema toga ni da se kupi. Ima od ovih preprodavaca sto dovoze to iz Srbije ali mi se opet ne isplati jer povecaj ucijene za po 25-30 eura i dadnu mi pisanu garanciju. Ja fino za 20 eura kupim kartu za NS kupim napajanje sa racunom i garancijom i miran. Tako da cu to kupiti sigurno u NS.
Imam par kriterijuma koje nisam naveo. Ne bih zelio da je napajanje bucno kad se ugirje i da cvile zavojnice. Pa to je nesto najgore. oni zvuci te frekfencije ubijaju u pojam iako se slabo cuju.. haha
Daleko od toga da je taj TT loš (čak sam dugo vremena razmišljao da ga kupim), ali ipak nije u klasi sa Super Cvetom, kao što ni V700 po meni ne opravdava 20€ višu cenu. Takođe, taj Rejdmaks teško da ima validan gold sertifikat, ali je takođe dobro napajanje, jer za te pare teško da možeš da nađeš napajanje od 1kW. Na Sikiri imaju testovi i TT-a i Rejdmaksa (čini mi se baš tih modela), pa koga zanima nek pronađe. Rejdmaksa su ispitali do sitnih crevaca.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Nisam ga čuo nijednom, ni vent a kamoli zavojnice, a na dodir je u najgorem slučaju mlak. Verujem da je i Smart serija dobra. Takođe možeš da razmisliš i o http://goo.gl/IQkooH GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.