Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Program za tv kartu.
STRANA 1 OD 1
peniko Program za tv kartu. 06.12.2013. 19:26 T55809

status: user
broj poruka: 205
Jel ima neko pametan predlog koji softver da koristim u paru sa Pinnacle PCTV na Win8 x86? DScaler ima neki problem sa overlay-em, ne mogu nikako da ga pokrenem, a probao sam bukvalno sve.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
h4v0kk .. 06.12.2013. 19:34 #530546

broj poruka: 326
Prebaci DScaler u DirectX Output mod. Skini najnoviju verziju, v4.22.
Settings -> Output type -> Direct3D u glavnom meniju DScalera.

Boljeg porgrama za takve (stare) TV tjunere pod modernim Windowsima (Vista, 7 - pod osmicom 64-bit ne radi) - nemaš.
Kad bi imao instaliran drajver za taj tjuner, onda bi mogao i VirtualVCR, ChrisTV i još poneki.
peniko Imam instaliran driver 06.12.2013. 19:55 #530551

Sa DScalerom mi je jedino problem sto on uopste nece da se pokrene. Izbaci tu poruku i ugasi se sam. Anyway, verovali ili ne, uspeo sam da namestim njen tv centar i radi fino sa njim. Hvala na odgovoru. Poz
h4v0kk Re: Imam instaliran driver 06.12.2013. 20:29 #530555

broj poruka: 326
To je to što ti rekoh. Koliko je meni poznato, DScaler ima žešće probleme sa Win8.
Ja imam Leadtek WinFast PVR 3200 (Hybrid), i isto mi ne radi u DScaleru kako treba, pod Windowsom 7 64-bit.
Koristim njen originalni TV softver, i u njemu nikada nisam imao problema.

:: Sa DScalerom mi je jedino problem sto on uopste nece da se pokrene. Izbaci tu poruku i ugasi se sam. Anyway, verovali ili ne, uspeo sam da namestim njen tv centar i radi fino sa njim. Hvala na odgovoru. Poz
shkomi chris tv 06.12.2013. 20:51 #530560

broj poruka: 852
dodouse ne na win 8 ali mi dobro radi sa pinnacle pctv
https://www.youtube.com/watch?v=m6kFCNsnQpQ

peniko Ako nekome treba 06.12.2013. 22:43 #530584

ovo je sada sajt sa podrskom za Pinnacle. Super mi radi, Pasto mi je Win bez Media Centra, skinuo sam standalone program. Radi k`o bombona, a ima i integrisane drivere...

http://www.pctvsystems.com/tabid/62/default.aspx/Downloads/Application/tabid/124/language/en-GB/Default.aspx
count Chris TV 5.01 07.12.2013. 11:05 #530643

broj poruka: 1352
radi besprekorno i još bolje na 8mici /8.1 nego na 7mici i XPu, jedino što nema za digatlnu TV.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs