Pa ne vidim razlog sto si tako zbunjen, i ne vidim razlog zasto adapter napravljen iskljucivo za nesto specificno ne radi to sto treba da radi?
Imao sam jedan takav adapter koji mi naravno ne treba vec jako dugo i poklonio sam ga clanu Jaga. Kaze covek sve radi normalno, tako da ne vidim razlog tvoje paranoje i zasto bi napravili nesto sto ne radi?
Isto kao da si nasao negde dvi na vga adapter za analogne monitore i pitas il radi ovaj adapter? Sto ne bi radio...
sinonim za krš, dreš, krbulja, odlivak...šta god da sam kupio sa tim imenom crklo je daleko pre isteka garantnog roka. Al kako reče imarkovic valjda znaju da naprave fucking adapter.
:: sinonim za krš, dreš, krbulja, odlivak...šta god da sam kupio sa tim imenom crklo je daleko pre isteka garantnog roka. Al kako reče imarkovic valjda znaju da naprave fucking adapter :: :: ::
Intex je samo JEDNA od firmi cija imena se koriste kao sinonim
05.12.2013. 12:59
status: user broj poruka: 10997
za krsh itd. . Medjutim, i takvim se firmama ``potkrade`` dobar proizvod (skromnih karakteristika, ali funkcionalan). Do sada sam naisao na 5-6 dobrih inteksovih proizvoda: dve-tri web kamerice, jeftine, skromne, ali rade posao...head set, sa odlicnim mikrofonom i solidnim sluskama...tv kartica (sa nekim filipsovim chipom) koja je radila sasvim solidno........
FAQ, nauci, konacno, da koristis url shrotener (``skracivac web adresa``). Sto godina si ovde i jos to nisi ukapirao...
Ja sam se krace razmisljao za graficku kartu vrednu 250eu, ovo je 250din, radice bar godinu dana, garantujem:)
:: Zato i pitam.... :: :: :: :: sinonim za krš, dreš, krbulja, odlivak...šta god da sam kupio sa tim imenom crklo je daleko pre isteka garantnog roka. Al kako reče imarkovic valjda znaju da naprave fucking adapter :: :: :: :: :: ::
Imam tu spravicu i dok sam je koristio, radilo je ok. Zna ponekad da pobrljavi, pa tastatura ne reaguje (najcesce pri ukljucivanju ili restarovanju kompa). Ako se to desi, dovoljno je da je izvucem, ponovo bocnem i sve radi normalno.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Hahahahha, znaci i taj komad zice baguje?? Imao sam modem dial UP, zaglupi se pa si morao da iscupas tel. kabel na par sekundi, vratis, konektujes se , radi neko vreme i tako sve u krug.
Isti slucaj sa zvuvnom karticom, peva, peva, pa zaglupi, iscupas dzek iz nje, vratis ona proradi....:D
Kako li je tek sa tim tabletom, majko mila...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Imam tu spravicu i dok sam je koristio, radilo je ok. Zna ponekad da pobrljavi, pa tastatura ne reaguje (najcesce pri ukljucivanju ili restarovanju kompa). Ako se to desi, dovoljno je da je izvucem, ponovo bocnem i sve radi normalno :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.