Zar neko još koristi `fiksne računare` ? Kad ga budeš `napunio` raznoraznim `đakonijama` koje srču u proseku 1KW struje ( manja grejalica ) i nedo Bog budeš morao da se seljakš jedno 20-tak puta u životu, plus minus `tegliš` to isto `mezimče`, a sa druge strane `minus, plus` igrice imaš mašine koje su u proseku 1.3kg teške i srču oko 60w ( jedna sijalica ), kome će zaista biti lepše ?
Naravno sujeta je čudo i treba je s vremena na vreme zadovoljiti :)...
hmm, zanimljivo iako ne mogu organski taj TT kao firmu da podnesem. Ocajni su mi sto se tice kvaliteta samih kucista. Da li se kod ovog modela nesto promenilo? Definitivno bih voleo da ga malo pipnem...
Zato je Corsair odlican.. Moram i njega videti negde uzivo da vidim da li mi odgovara. Ovaj Fractal nije los ali ja ne volim gvozdjuriju..Aluminijum bi trebalo da postane standard!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Po meni odnos cene, kvaliteta, izgleda, funkcionalnosti itd., Fractal na prvom mestu.. Druga opcija je Cooler Master.. Corsair je precenjen kod nas i napravili su da je tezak prestiz, sto na zapadu i nije bas..
Ako nije pljuckanje po desktopu onda je plljuckanje po windowsu i ispiranje mozga sa Linuxom... __________________ Scourge of PCBerza
:: Zar neko još koristi `fiksne računare` ? Kad ga budeš `napunio` raznoraznim `đakonijama` koje srču u proseku 1KW struje ( manja grejalica ) i nedo Bog budeš morao da se seljakš jedno 20-tak puta u životu, plus minus `tegliš` to isto `mezimče`, a sa druge strane `minus, plus` igrice imaš mašine koje su u proseku 1.3kg teške i srču oko 60w ( jedna sijalica ), kome će zaista biti lepše :: :: Naravno sujeta je čudo i treba je s vremena na vreme zadovoljiti :)...
Samo sam izneo svoje mišljenje o bespotrebnom bacanju para na tehnologiju, koja polako, ali sigurno odumire. Ali ovo je Srbija i kod nas tranzicija traje 200god u slow motion stilu. Sva sreća javi se po neki `trendi / apple` korisnik da nam da još malo `lažne` nade i podstanke `trendi` kupovinu. Ne zato što nam treba, već što se od nas zahteva da uvek kupujemo, bolje, brže, jače i da se šepurimo ko `petlovi` ko ima bolje `perje` :)...
P.S.
jedan od primera http://bit.ly/1cXWISu, windows trendi slavljeniče, `next, next, finish`
:: Ako nije pljuckanje po desktopu onda je plljuckanje po windowsu i ispiranje mozga sa Linuxom.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Zar neko još koristi `fiksne računare` ? Kad ga budeš `napunio` raznoraznim `đakonijama` koje srču u proseku 1KW struje ( manja grejalica ) i nedo Bog budeš morao da se seljakš jedno 20-tak puta u životu, plus minus `tegliš` to isto `mezimče`, a sa druge strane `minus, plus` igrice imaš mašine koje su u proseku 1.3kg teške i srču oko 60w ( jedna sijalica ), kome će zaista biti lepše :: :: :: :: Naravno sujeta je čudo i treba je s vremena na vreme zadovoljiti :)...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.