Kupio sam G19 na `pijacu`, ona ima dodatno napajanje pored USB-a, vezao sam na Power supply +5v. Sve se upalilo, instalirao sam drivere, medjutim radi samo nekoliko onih dugmica G1, G2.... Otvorio sam tastaturu, sve deluje ispravno ne primecuje se nikava izgorelost, flat kablici su bocnuti na svojim mestima, pokazuju ispravne kontakte?
Sta jos mogu da ucinim u kucnoj radinosti, steta je da bacim 5 evra :( Da nema neki firmware, reset i slicno ?
Daum, Hvala, i to je dobar predlog, obzirom da ne znam ko to moze da popravi, a i kad sam video koliko kostaju isplati se svakako :)
Pozdrav !
Edit: Na Logitechu su me uputili na 8.50, instalirao sam, menjao boje na tataturi, ali nista vise od toga :) Mogu eventualno da probam na drugom compu.
Computerland ima svoj servis za Logitech proizvode, čak i 20 evra da košta popravka opet dobiješ G19 za smešne pare. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.