Promenio sam računar, koji nema PS/2 portove. Imam Logitech Staru PS/2 tastaturu koju ne nameravam da menjam. Kupio sam dva adaptera USB to PS/2, ali miš radi a tastatura je `mrtva`. Kada sam malo bolje pogledao na adapterima je nacrtan samo miš. Pretpostavljam da adapter za tastaturu, pored pukog prespajanja kablova ima i nešto elektronike i da je malo skuplji nego adapter za miša. Na zvaničnim sajtovima naših prodavcnica nisam pronašao USB to PS/2 adapter za tastaturu, ima samo oznaka `USB to PS/2 adapter`, a takve sam već kupio i ne odgovarraju. Gde mogu da nabavim ovakav adapter. Pretpostavljam da moja stara tastatura nema elektroniku koja će da prepozna običan PS/2 adapter?
Ja imam taj adapter i rade oba provereno i ps2 mis i ps2 tastatura , jedan taj je zelen za misa drugi ljubicast za tastaturu, dakle 100% nije samo za misa. Ako se ne snadjes javi se poslacu ti za dz samo plati postarinu.
Siguran sam da postoji i ljubičasti adapetri, oni su 100% za tastaturru, ali nisam ih video u našim prodavnicama. Imaju samo zeleni, koji su za miša i ovi bele boje za koji sam mislio da su univerzalni pa sam ih kupio. Kad ono, na njima naslikan samo miš a tastatura `mrtva`.
Posalji mi mail u ponedeljak uvece i naci cemo se negde u gradu u utorak preko dana. Ili kupi od shomija, ja mogu da ti ga dam za 250din. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.