Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
watiii
STRANA 1 OD 1
arxstojke watiii 07.09.2007. 23:05 T5535

status: user
broj poruka: 68
hej ljudi,znam da ste mi vec predlagali koje kuciste da uzmem,al evo nabavio sam jos love pa sam resio da se otvorim za bolje kuciste tu od 90-110 eura..
koje bi bilo najbolje kuciste da uzmem sa dobrim hladjenjem i napajanje 400-550w,razmisljam da uzmem odvojeno da bi sklopio ekstra hladjenje i napon..ako imate neki predlog...a moze i celo kuciste..
HVALA PUNO,PRIJATELJI OD FORUMA..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 07.09.2007. 23:11 #27037

broj poruka: 1574
Nisam te bas razumeo..jel imas 90-110 eura za samo kuciste ili sa napajanjem??Ako je za samo kuciste onda je najbolje Antec Nine Hundred,ima 4 ventilatora(jedan ogroman na vrhu)-znaci odlicno je strujenje vazduha u njemu..a ako ti se ne svidja ti pogledaj Cooler Master Mystique modele koj su mislim jeftiniji i ok su kucista..pozz

arxstojke Dyca 07.09.2007. 23:23 #27041

broj poruka: 68

Dyca,pa jedva sam skupio i ovo love .....sa napajanjem,uzeo bi chieftec
al su sva kucista bre mnogo ruzna..pa reko aj da nadjem neku kombinaciju...
e,covek hvala ti..basa si mi dosta pomogao do sad,kupio bi komp za 2 dana al aj kao da sastavim nesto sto ce da valja ...zar ne...
-ShonE- Re 07.09.2007. 23:30 #27042

broj poruka: 3529
Chieftec LBX(-01) serija, velika su i prostrana kucista, dakle dosta mesta unutra za strujanje vazduha, mesta za cak 6-7 kulera unutra, napajanje koje dolazi uz njih(450W) sasvim OK tera nove masine(uklapa ti se u cenu i po meni nisu uopste ruzna, elegantna su).
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 07.09.2007. 23:57 #27047

broj poruka: 1574
Moj predlog je Chieftec GH-01(60 eura) i napajanje Cooler Master extreme power RP-500-PCAP(60 eura) to ti je najbolja kombinacija..a ako nemas 60 eura za napajanje..jedini kvalitetniji izbor ti je LC Power LC-6550GP koje je 50 eura..pozz

edhunter1 mistique 09.09.2007. 13:45 #27128

broj poruka: 76
pogledaj cooler master asortiman.. imaju kucista za oko 60 koja su sasvim ok, tipa cm centurion i slicno... cm nije los za modovanje, ali sve to zavisi od modela opet... ja imam cavalier, i kuciste je dusu dalo za modoanje... odradio sam skrivanje kablova i jos neke sitnice, a planiram i jos... pre sam imao chieftec big tower, i mogu ti reci da mi se ovaj cooler master vise svidja...

sve zavisi od ukusa... za kuciste moras sam da se odlucis... stavis na papir sve modele koji zadovoljavaju cenu, pa eliminises jedan po jedan...

e, a sto se tice napajanja, nisam imao iskustva sa novim napajanjima marki chieftec, cooler master, lc i slicno... imao sam nekad chieftec 350w (sa kojim sam bio izuzetno zadovoljan), po sam posle njega uzeo `be quiet str8 power 450w`. ali bih sad pre uzeo cooler master nego lc ili chieftec, nesto se prica da su cm bolja napajanja, a da chieftec nije sto je nekad bio...

imas cooler master extreme power 500w za oko 60-65 evra, sto nije losa kupovina (sto i Dyca rece), ja bih tako nesto uzeo da nisam imao mogucnost da qpim ovaj be quiet
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs