Pozdrav ljudi! Slučajno sam na internetu naišao na gorepomenuto Cooler Master kućište, pa me zanima koja su vaša iskustva s njim i da li je stvarno ``silent`` kao što reklamiraju?
Deluje mi kao jako zanimljivo rešenje, što vizuelno, što zbog navodnog smanjenja buke.
Možda smanjuju buku, ali zato ćeš dobiti pržene komponente u njemu. Od sajlent verzija kućišta, ne bih uzimao u obzir ništa manje od Fraktal Dizajn R4.
Ta niskobudzetne(ulazne)varijante navodnih Silent kucista,zaista smanje malo buku,ali zato unutra haos. Od Fractal Design R4 pa na gore gledaj,ako zelis ,,Silent`` Kuciste.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Gledao sam i malo veću varijantu, Silencio 650, koja mi deluje kao da ima bolji protok vazduha (ukoliko se poklopac otvori prilikom gejminga). Dizajn je genijalan, a ako bih sa nekoliko 120mm ventilatora mogao da koliko-toliko sredim protok vazduha, to mi deluje kao ok varijanta.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.