Ovako imam oko 3 sata da resim jedan lap top, windows je skrljan raznim virusima i ljudskim faktorom tako da mu ne gine reinstalacija.
Problem je baterija. Ubacim ja struju na njega i dole mi pise: `Your lap top is on charger but batery is not charging, please consider replacemant`. A radio je jutros u 6.00 kad se poslednji put visilo na netu.
Da li me ovo neki virus zajebava? Da li me baterija zajebava? Da li mogu ja da poguram malo to punjenje u bateriju? Da li se neko susreo sa ovim?
Jednostavno ne zelim da ostanem na pola puta bez struje i da budem odgovoran ako crkne baterija.
Novi problem, sta je sad ovo, ubacim USB koji radi savrseno na svaki do sada racunar koji sam radio i desktop i laptop i iskoci Boot Fail. Probano na sva cetiri ulaza. Sad mi se reze dvd da probam staromodni nacin.
Da li postoji mogucnost da lap top MSI CR 720 trazi posebnu verziju w7? Niko mi nije davao ovakve muke nego ko ovaj sad.
A sa drajverima ce ti biti veselo, jer sam se tu susretao sa azija eu ili usa podrucjima gde nece drajveri da rade sa oficijalnog sajta nego trazis bas eu ili usa ili azija sajt...
Ovako, ono za bateriju crkava baterija. Ona je znala za to ali mi nje rekla, nema veze.
Drugo ovo za boot je prilicno glup problem, posto sam ja pokusavao sa USB3 flasha da instaliram, izbacivao mi je error. Razlog: zbog toga sto je USB2 ulaz mada jako mi glupo. Probao sam naknadno sa USB2 fleshom i uspelo je.
Drivere sam sve iz cuga :)
Sad me zeza Ofice 2010 sa errorom od netframeworka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.