Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
A4Tech KIPS-800!!!
STRANA 1 OD 1
milans75bg A4Tech KIPS-800!!! 06.09.2007. 23:09 T5524

status: user
broj poruka: 43
Obavezno pogledati odlicnu tastaturu A4Tech KIPS-800 USB IPTalky. Fenomenalne mogucnosti same tastature sa dodatnim opcijama. Zapravo sve sto vam treba na jednom mestu. Adresa je http://www.tntdoo.co.yu/radnja/index.php?vrsta=5034
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: A4Tech KIPS-800!!! 07.09.2007. 01:52 #26967

broj poruka: 9420
Pa...????!!!

:: Obavezno pogledati odlicnu tastaturu A4Tech KIPS-800 USB IPTalky. Fenomenalne mogucnosti same tastature sa dodatnim opcijama. Zapravo sve sto vam treba na jednom mestu. Adresa je http://www.tntdoo.co.yu/radnja/index.php?vrsta=5034
milans75bg pa 07.09.2007. 07:29 #26976

ne vidim sta je lose u tome da se pogleda doticna tastatura. Ja sam je uzeo i vrlo sam zadovoljan. Mozda se nadje jos neko koga to zanima. Dovoljno?
NastyB Re: A4Tech KIPS-800!!! 07.09.2007. 08:19 #26979

broj poruka: 729
:: Obavezno pogledati odlicnu tastaturu A4Tech KIPS-800 USB IPTalky. Fenomenalne mogucnosti same tastature sa dodatnim opcijama. Zapravo sve sto vam treba na jednom mestu. Adresa je http://www.tntdoo.co.yu/radnja/index.php?vrsta=503

Bez uvrede, ali ne verujem da mnogima treba da Skype-uju preko tastature. Inače, imao sam u ruci tu tastaturu i mogu ti reći da je veoma nekvalitetna, osim što ima fancy izgled i `telefon` pride. Plastika krcka na sve strane, dugmići su previše tvrdi i grubi i imaju predug `hod`. Jednostavna, kineska navlakuša putem telefona. Imao sam par A4 tastatura i od tada bežim od njih kao đavo od krsta. Bolje da si za te pare kupio neku kvalitetniju Logitech ili Microsoft tastaturu, pa kad osetiš težinu tastature i mekoću dugmića, poželećeš da baciš na KIPs taj Talky.
To je samo moje mišljenje. Bez ljutnje.
Pozdrav.

`Grešiti je ljudski, ali da se stvarno zabrlja potreban je kompjuter.`
Marfijev zakon
milans75bg pa 07.09.2007. 20:16 #27022

da ti kazhem neshto, naravno da se ne ljutim. Al` evo ti primer: Pre te tastature sam imao veoma dugo KB-6, jedna od jeftinijih, i mogu slobodno da ti kazhem da je nadzhivela sve skuplje varijante slichnih bash od Logitech-a i Microsoft-a.
VMARC Re: pa 08.09.2007. 00:17 #27048

broj poruka: 9420

:: da ti kazhem neshto, naravno da se ne ljutim. Al` evo ti primer: Pre te tastature sam imao veoma dugo KB-6, jedna od jeftinijih, i mogu slobodno da ti kazhem da je nadzhivela sve skuplje varijante slichnih bash od Logitech-a i Microsoft-a.

Pojasni pojam `nadzivela`...

Znas li ti sta je Logitech i Microsoft a sta je Genius i EjForTek...? Mogla je da ih nadzivi samo ako je vlasnik tim skupljim varijantama vrsio deratizaciju po stanu, ubijajuci pacove, musice i svakojaku gamad...

Naravno, bez uvrede. Ja sam imao A4Tec i brzo sam je zamenio, kao i svi ostali koje znam.
krkub .,.,. 08.09.2007. 01:05 #27051

broj poruka: 1018

::Ja sam imao A4Tec i brzo sam je zamenio, kao i svi ostali koje znam

mene ne znas, a i ja sam je zamenio :)))
(svojevremeno)

logitech cordless desktop, 4 godine u aktivnoj upotrebi... kao i prvog dana... a svakog dana bumbam po njoj...

A4 tech? ma, F za njih!

bez uvrede

milans75bg dobro 08.09.2007. 07:59 #27062

Ocigledno ne mogu da vas uverim da je tastatura dobra, ma sta govorili o A4Tech-u. S druge strane, ipak stoji cinjenica da se ljudi ipak `hvataju` na jeftine a dobre stvari. Sto se tice termina `nadzivela` podrazumevam da je sjajno radila uprkos cinjenici da je popila puno kafe, koka kole, chaja itd.

Pozdrav ljudovi
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs