Ako neko ima nekog ko im moze kupiti nesto u inostranstvu ili ako postoji neko ko ce u relativno skorije vreme da ide za inostranstvo neka mi se javi ako je u mogucnosti da mi kupi nesto, jer su ovde kod nas cene paprene i ne bih bas da placam za 30-40e vise nego sto to zaista vredi.
Hajde da se organizujemo, nije lose i da se ova tema cesce koristi i da ljudi komuniciraju izmedju oko dobavljanja nekih stvari... Siguran sam da nece bas svako kupovati hardver koji moze da crkne po izlasku iz radnje, ali ima dosta egzoticnih sitnica koje se ne mogu nabaviti u ovoj banani...
Koliko samo ljudi kuka oko vrhunskih kulera, slivova, i tako nekih stvari...
Vodos, odgovara mi Svabija ( Nemacka ) Imas li facebook ili skype, da se nekako dogovorimo? Ma u pitanju su igracke periferije koje kod nas nema, ili su cene paprene. Sta ces kad zivimo u banana drzavi.
mogao bi da podelis sa nama sta to zelis pazariti ako nije tajna, pa ako je bas razlika u ceni sto da ne ponese jos nekome... :P mada to onda vec prelazi u biznis i cimanje coveka... :D uzgred pitam te jer ja slabo lutam po inostranim prodavnicama tj njihovim sajtovima, pa me zanimaju najvise i linkovi...
Nemanja u pitanju su slusalice Razer Kraken 7.1 koje kod nas nema, a ako dodju sigurno ce cena biti oko 150eura dok je u Svabiji cena 100eura. Mada se razmisljam i oko Razer Kraken Pro verzije, koja je kod nas oko 13.000 a u Svabiji 75eura. Vidis i sam koja je razlika u ceni. Bolje da coveka castim sa 10-20 eu, nebitno, nego da to dam janjicarima.
Ma jok, ne gotivim CM sto se tice igrackih periferija. A i kad vec imam razerov mis i podlogu, necu da kvarim crno-zelenu kombinaciju. Jer dosta paznje posvecujem i estetici.
Meni licno nije problem niti tesko da se neka sitnica ponese (donese) za nekog kolegu ovde. Da odmah pojasnim, ja boravim u EU (uglavnom Nemacka) 10-ak dana mesecno. Problem koji imam je gabarit, to jest ne mogu donositi krupnije stvari jer koristim iskljucivo jeftini Wizz Air avionski prevoz BG-Dortmund. Ne placam dodatni prtljag jer maksimalno stedim. I ima se vremena tamo da se artikal naruci, da on stigne i da ga ponesem nazad. Stvar sa Austrijom je laksa, jer mogu i krupnije stvari, u 99% slucajeva nema nikakve carine jer bi sve stizalo u torbama koje su pak u gastarbajterskim kombijima, te se tu djuture da neki sitan evric carinicima. Plus sto ti kombiji idu svakog dana. Dakle, online kupovina, online placanje, uz racun i garanciju, to ja preferiram. Od prodavnica koje mogu da posetim su Mediamarkt ili Saturn. Ima i jos jedan sajt na kome mogu cesto da se nadju veoma povoljno polovne komponente pa koga zanima neka pogleda https://www.markt.de . I tu cesto nude jace graficke, telefone itd sa sve racunom gde i kada su kupljene. Toliko od mene ako ima jos neko da pita nesto rado cu odgovoriti.
P.S. Od cascavanja bih prihvatio kaficu ili pivce kad bih nekome nesto doneo, jer koja je poenta ovog foruma inace ? :)
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Bilo bi idealno ako bi mogli da se organizujemo tipa pred Novu.
23.10.2013. 12:07
status: user broj poruka: 4875
Kada su popusti i akcije, tamo akcija nije 3e nize od regularne cene kao kod nas. Drugo, Vodos, nas 5 da te castimo bar 10e, to je 50e, makar da imas nesto od tog cimanja. :-) Ja sam za ako je kolega Vodos voljan. :-) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Bilo bi idealno ako bi mogli da se organizujemo tipa pred Novu.
23.10.2013. 12:07
status: user broj poruka: 4875
Kada su popusti i akcije, tamo akcija nije 3e nize od regularne cene kao kod nas. Drugo, Vodos, nas 5 da te castimo bar 10e, to je 50e, makar da imas nesto od tog cimanja. :-) Ja sam za ako je kolega Vodos voljan. :-) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Sto je u mojoj moci tu sam, vrlo rado... Sve inace moze da se nadje online, sto se tice garancija cimanje je da se nesto vraca, to da... Ali, ... da ti svaba nesto s..re po pitanju zamena ili opravke, to nema sanse. Moze da pokusa, ne kazem da ne moze, ali oni se ne zezaju. Dovoljno je jedan samo negativan komentar po pitanju garancije ili opravke, na Ebay.de, na primer, i taj lik moze da zatvori radnju odmah, jer svi koji kupuju prvo pogledaju komentare o doticnom. Ostalo je sve stvar organizacije. Nije mi cilj da zaradjujem, jer za tako nesto postoje oglasi.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.