Nedavno mi je trebala ista stvar, uzeo napolju za male pare http://goo.gl/R1CtyV Radi posao, jedino ima neku grešku, kad prikačim molex za dodatno napajanje, pogubi se ceo komp, dijagnostičke diode na napajanj pocrvene...biće da su braća Kinezi nešto pogrešno spojili... A što ne uzmeš eksterni hub? GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Uzeo sam onaj USB 2.0 sto ide pozadi na kuciste, obradio sam ga tj skinuo mu ivice i ubudzio ga u 5.25 plastiku. Sa unutrasnje strane izgleda bzvz, a sa prednje izgleda skroz OK, samo sa par srafova (zbog cvrstine) mada moze i bez njih tj da se drzi na par zabica. Mozes uraditi isto, samo umesto USB 2.0 stavis USB 3.0, princip je isti jer se svodi na mehanicko prilagodjavanje. Nista me nije kostalo, osim malo truda od par sati :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.