Kao što naslov kaže, treba mi kućište sa zelenim osvetljenjem, pošto sam rešio da uklopim kućište sa Razer periferijama (trenutno koristim Cooler Master elite 430). Jedino koje sam pronašao tog tipa je LC Power 970b Vendetta, pa me zanima vaše mišljenje o njemu.
Ukoliko tako nečeg nema na tržištu, mislio sam da kupim neki pristojan midi tower i na njega stavim zelene LED ventilatore. Tu mi je onda takođe potreban neki predlog :)
Imao sam prilike da se upoznam sa LC POWER 974B kojeg su nahvalili na sajtu PCAxe. Zbog tog clanka sam narucio kuciste, sreca pa je doslo bez filtera za prasinu i gumenih sprovodnica za vodeno hladjenje pa sam mirne duse rekao prodavcu da necu da pazarim.
Kupio sam polovan CM Mystique od clana sa foruma i malo modovao... Tako da, moj savet je da pogledas kuciste u radnji i sam odlucis, vec imas CM 430 da uporedis ...
sto se grbo rodi vreme neispravi
:: Kao što naslov kaže, treba mi kućište sa zelenim osvetljenjem, pošto sam rešio da uklopim kućište sa Razer periferijama (trenutno koristim Cooler Master elite 430) :: Jedino koje sam pronašao tog tipa je LC Power 970b Vendetta, pa me zanima vaše mišljenje o njemu :: :: Ukoliko tako nečeg nema na tržištu, mislio sam da kupim neki pristojan midi tower i na njega stavim zelene LED ventilatore. Tu mi je onda takođe potreban neki predlog : :: :: Unapred hvala!
Imam ja to kuciste, odlicno je za taj novac, ako ti se svidja uzmi ga, ako ga uzimas samo zbog zelenih ventilatora uzmi neko drugo nakupuj CM green led sick flow i stavi ih u kuciste.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.