Pozdrav ljudi, Napravio sam thread o mišu, pa mi je jednostavnije da napravim još jedan za tastaturu. Ista priča, menjam matoru genius tastaturu za nešto gejmersko, za oko su mi zapale: -Razer Lycosa -Razer Arctosa -Razer Anansi
Koju mi od ovih tastatura preporučujete i da li je neko imao iskustva sa njima? Unapred hvala za sav input!
Imam Lycosu vise od 2 godine i ukratko moje iskustvo: Za: veoma lepa, jednostavna, gumeni sloj na dugmicima, touch kontrole Protiv: mislim da ne vredi te pare, lako se prlja, tesko se odrzava
Intel i5-2500k / Corsair H100 Asus Sabertooth Z77 Corsair Vengeance 2x4GB / 1866MHz Seagate 500GB WD Caviar Black 1TB Asus GTX 670 2GB/GDDR5/256bit Chieftec BPS-850C Cooler Master Storm Trooper
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.